Бабата разпозна убитото дете, намерено в куфар край Пасарел

Рускинята е разпознала Никита и майка му Анна по снимките
Обновена: 31 мар 2015 13:58 | 31 мар 2015 12:38, Елка Василева
67
Бабата разпозна убитото дете, намерено в куфар край Пасарел
Снимка: МВР

Детето, намерено мъртво в куфар в България, вече е разпознато от неговата баба от Русия.

Разследването на смъртта на момченцето е взето на специален отчет, съобщи пълномощникът на Русия по правата на детето Павел Астахов, предаде Интерфакс.

Още по темата

"В България продължава разследването на чудовищното по своята жестокост престъпление – убийството на 5-годишния Никита и неговата майка – 35-годишната Анна от Русия. Делото е на специален отчет. Работим заедно с Министерството на външните работи на Русия и българските власти. Успяхме да открием майката на Анна /баба на Никита/, която по снимките вече ги разпозна", написа Астахов в Инстаграм.

Следственият комитет на Русия е образувал углавно дело за убийството на петгодишното дете от Русия в България,  съобщи за ТАСС говорителят на Следствения комитет Владимир Маркин.

Петгодишното дете, намерено убито в куфар край Пасарел, се казва Никита Леонтиев, стана ясно вчера. Установено е коя е неговата майка. Тя се казва Анна Леонтиева.

Момчето е родено в Санкт Петербург, но е живяло в град Перм, Русия.

Направените до момента ДНК експертизи не доказват по категоричен начин, че именно тя е убитата жена, намерена край Приморско.

Установен е и бащата на детето, който е руски гражданин. В масивите на "Гранична полиция" обаче няма данни да е влизал на територията на България.

Жената и детето са от Пермския край на Русия и преди няколко месеца са пристигнали в България от Русия, посочва още ТАСС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
7
 
8
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 9 години
до 32Отричането на евроатлантическите скъпоценности, може да ви навлече неприятности!
32
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интересно е че ДНК експертизата не доказва че намерената жена е майка на откритото дете край Пасарел, също разпространения фоторобот доста се различава от снимката на детето на тази жена, което ме навежда на мисълта, че може да иде реч за 2 различни случая, и друго, жената около пирморско беше намерана в началото на март, ако не се лъжа, и е доста странно според мен, че никой не я е потърсил през това време
31
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това, което правите под статия за убито невинно дете е срамно. И аз искам атакистите в затвора и Путин в Хага, но това не е мястото, където трябва да се прави пропаганда. Малко човещина поне...
30
1
 
24
 
! Отговори
eve1 преди 9 години
Връщане на смъртното наказание веднага,без никакво отлагане,в противен случай касапницата ще продължи да се увеличава лавинообразно!
29
3
 
3
 
! Отговори
до 23 преди 9 години
Виж някъде по-евтин психиатър, диагнозата ти не е ясна, в напреднъл стадий си!
28
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Русия ежегодно се извършват над 20 хил убийства, но според някой цифрата е значително по-голяма, тъй като някой от убийствата се маскират като самоубийства или просто не намират трупове и лицата сеядт като "пропавших без вести"/безследноизчезнали/, годишно в Русия има около 30 хил.самоубийства и межжду 60-70 хил. случая на "пропавших без вести", според експерти поне за 20 % от тях може да се говори за убийство, 1/3 случайте са на малолетни и непълнолетни
27
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Атака-партия от предатели -***, платени от Кремъл!
26
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имайки в предвид що *** напълниха дътжавата ни, а и те май не са от най-работливите, а се занимават с други "зделки", така, че СВИКВАЙТЕ!Гледам долу 2-3 платени от рашките драскачи, пяна им излиза от хвалебствия на Джуджагин!
25
1
 
5
 
! Отговори
до невярващи преди 9 години
е във Вести бг си го пише Майка убила детето си осъдена на 3 г условно
24
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АТАКА- истинската руска партия !
23
34
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Още едно гнусно убийство ,инспирирано от западния фашизъм и еврогейство ,насочено към очерняне на другаря Владимир Путин. Кой има интерес от това убийство? Естествено критиците на руската духовност и реския мир. Кой е потърпевш от това убийство ? Естествено Русия, руския мир и руската душевност и др. ВВПутин, които е борят срещу американският фашизъм ,еврогейовете и украинските каратели ..... Само Русия, само руското оръжие ще донесе мир на света. Смърт за всички нейни съседи ! Това е правилното
22
1
 
6
 
! Отговори
МАЙКАТАСИТРАКА преди 9 години
До анонсСъщото,което 2 000 000 българи по света- ЩАСТИЕТО...
21
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Русофоби, русофили, американофоби/фили... аз пък познавам готини хора и от двете държави. Явно не съм нормален.
20
9
 
11
 
! Отговори
До 18 преди 9 години
Те пъ руските не са свързани с престъпността!Червен тъпан.р!
19
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А е стига с това,Русия та Русия,дрън,дрън.Навсякъде има *** и тук си ги имаме достатъчно,изнасилили баба,майка удушила детето си а е безброй са,ама на видители Русия най-калпавата била..............А нашия двор и по света....но конкретно нашия о *** блу.......
18
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
МВР ми изненадаха но след като пише ,че участват и руснаци ми се изясни Нашите органи са толкова тясно свързани с престъпността ,че ако убиеш едно куче ще те намерят и осъдят но ако убиеш човек в наи лошият случай лежиш 6 г
17
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нормално общество е това, което има глас и не позволява управляващите да водят войни по целия свят, не позволява да се хвърлят атомни бомби над мирни градове, не позволява да се унищожават цели държави и региони, не позволява да се печатат непрекъснато долари и да се заграбват богатствата на други държави, не позволява корпорациите да управляват и избират президетни марионетки, не позволява разпалването на 3-та световна война... Да продължавам ли?
16
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Направените до момента ДНК експертизи не доказват по категоричен начин, че именно тя е убитата жена, намерена край Приморско.___________________ами щом ДНК експетизата не доказва че тя е майка, значи по всяка вероятност не е, освен ако детето не е осиновено
15
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Евразийски цености....
14
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 6Ама какво правят всичките тия руси тук?-------------Чакат ред за ***.Фай следващия въпрос ?........................................ами ако се окаже, че чакат ред за тебе ?