Гюбеци на маса, под маса... Абитуриенти, всичко с мярка!

Борисов: Не ми се иска да напълня държавата с полиция
Обновена: 14 май 2015 15:43 | 14 май 2015 15:22, Веселина Йорданова
79
Гюбеци на маса, под маса... Абитуриенти, всичко с мярка!
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов призова абитуриентите да празнуват разумно.

Борисов участва в церемонията "Учител на годината", където се обърна към учителите и родителите да съветват завършващите всичко да е с мярка.

Още по темата

"Виждате два дена се въртят по всички теливизии кючеци, гюбеци на маса, под маса. Да, веселят се, ще кажете, млади хора, всичко да е с мяра. Ако може да им влияете, влияйте им, кой друг по добре от вас може да им повлияе", каза Борисов.

"Бих се обърнал и към родителите, защото просто те ги пускат и какво става в тази нощ, какво правят, как карат, всеки път броим трупове. Не ми се иска да счита някой, че трябва да я напълня държавата с полиция и на всеки автомобил да сложа катаджии", допълни премиерът.

По думите му това е работа най-вече на обществото.

На церемонията Борисов връчи наградите на най-добрите учители в категория "Професионално образование" на Мая Гешева и Митко Минчев.

В приветствието си премиерът отбеляза възможностите, които увеличените приходи дават за бюджета, включително за образованието, допълва БТА.

Борисов не пропусна и усилията на кабинета по линия на археологията.

"Много неща са се учили бегло досега, но сега вече могат да се показват", изтъкна министър-председателят и припомни разкритите исторически обекти, които учениците могат да посещават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
4
 
! Отговори
Ред арми преди 8 години
Каквато държавата- такива и управниците. Чалга, мутри, гюбеци... в кабинета на избрания с подкрепата на ГЕРБ кмет.... Такива са им кадрите явно. Събуди се българино
48
1
 
3
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Ако имах езиковото богатство и словореда на нашия премиер, щях да се срамувам да говоря. Простащината при него лъха от всяка пора на тялото.
47
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименцитат : Много неща са се учили бегло досега, но сега вече могат да се показват"Ама прав е Баце, ще знаеш !Какво учили, учили...Те, сега му е майката да покажат, какво могат на масата !И... под масата, разбира се ...:)))))
46
0
 
1
 
! Отговори
доктора преди 8 години
Гюбеци на маса и под маса..???Накрая МВР, ще брои труповете...В сСтатистическият институт, няма да останат без работа.:))):)))
45
0
 
6
 
! Отговори
Тео преди 8 години
Г-н Борисов отново е счупил нарцис-метъра! Задачите към КАТ са в ресора на Министъра на вътрешните работи, не са негова работа! Преди седмица г-н Борисов обяви, че след близо 5 години управление му е "хванал цаката". Е, отново доказва противното! Времената на кралят слънце отдавна са минали, приятелю! Държава се управлява с екип, а не някой да се изживява в ролята на по-компетентен от съответните отговорници! Но това, явно, на г-н Борисов му убягва!
44
0
 
1
 
! Отговори
koko преди 8 години
pravilno e kirlivica
43
1
 
5
 
! Отговори
Ну погоди преди 8 години
Клипът на Цецо Василев и Иванчо Искров беше много по-готин. И струва 4 милиарда. Добро изпълнение -заслужава си парите. !
42
4
 
10
 
! Отговори
ПОП преди 8 години
ОТНОВО НОВИНА : ТЪПО , ПО -ТЪПО .......*** ОТ БАНКЯ . ТИКВАТА ДАВА СЪВЕТИ ЗА БАНКИТЕ , УТРЕ ЗА ЦЪРКВАТА , ПОСЛЕ ЗА МАКЕДОНСКИЯ ПРЕМИЕР .... И САМО ГЛУПОСТИ !!!!!!!!!!
41
2
 
3
 
! Отговори
Nik преди 8 години
Abe zeza seksa zvetelina borislavova saschto Ska4a6e Po masite v bG i garzia s nai ve4e pri bate boku zeza seksa obi4a da ska4a daschna obi4a milizionerite milioneri
40
4
 
6
 
! Отговори
тих великан 681 преди 8 години
България сме хората,а не само териториалната цялост.
39
5
 
5
 
! Отговори
Тих великан 681 преди 8 години
До 32Не мисля така.Понеже живеейки в чужбина,хората които си купуват телефони нямат вградена кирилица и поради това,няма как да пишат коментарите си на кирилица.Никой бг,който е в чужбина не е по малко българин или повече от тия,които живеят в България- важното е какво самосъзнание имаме и как се представяме с живота си пред чужденците,а не с коментарите ни по пресата)).Има и достойни българи,но има и не до там такива.Приятна вечер на всички!
38
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Seliqni v parlamenta, nad parlamenta - bez nikakva mqrka ...
37
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПРОПАДНАЛААА ДРЪЖАВААА СМЕЕЕ
36
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо Пламен Димитров председател на КНСБ, толкова се радва на просташката духовитост на Бойко Борисов, дали пък синдикатът не води сервилна политика към ГЕРБ, които наложиха жестока пенсионна реформа и замразиха доходите?
35
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В територията управлявана от мутрата и престъпната му некадърна шайка на почит е чалгата.
34
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хи хи.Баце ,ми те младите има от кого да се учат.Цялото ти управление е чалга,гледат и копират.
33
8
 
7
 
! Отговори
ужас преди 8 години
браво
32
8
 
31
 
! Отговори
зад теб преди 8 години
Благодарим ти, пожарникарю, всички сме зад теб. За да те изритаме!
31
7
 
33
 
! Отговори
трайно изостанала преди 8 години
Колкото и да се хили и да се пъчи пожарникаря по кабеларките, каруцата България е трайно изостанала на всички възможни последни места в Европа.
30
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Коментари, написани на латиница или едър шрифт, веднага получават минус без да ги чета.