Президентът: Исканията на полицаите са справедливи!

Трудът им е тежък и рискован, каза Румен Радев
18 юли 2017 22:13, Василия Пейчева
35
Президентът: Исканията на полицаите са справедливи!
Снимка: БТА

Президентът Румен Радев каза пред журналисти в Карлово, че протестите на полицаите са справедливи.

Още по темата


Служителите на МВР в столицата излязоха на протест тази вечер, а се очаква примерът им да бъде последван от колегите им в страната.

Радев коментира, че исканията им от дълги години не са удовлетворени, а трудът им е тежък и рискован.

"Надявам се, че техните проблеми в скоро време ще бъдат решени", допълни държавният глава, цитиран от "Фокус".

Исканията на протестиращите служители на реда отново са за увеличение на заплатите още през тази година, а не както МВР обещава от началото на следващата.

Вътрешният министър Валентин Радев обаче обяви, че не разбира защо синдикатите в МВР протестират.

Той обясни, че вече два пъти се е срещал със синдикатите и са говорили за възможността за увеличение на заплатите, но това може да стане от 2018 година.


35
Още от
Напиши коментар Коментари
29
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До nina

Е и? Какво ни грее отговора му!
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Аз чакам един политик да каже аз ще си намаля заплатата и призовавам всички политици да го направят ,защото е срамно в жалка и бедна България тия наглеци да живеят по европейски а народа им по африкански ! И понеже това не става с нашите аллни и ненаситни политици време е народа да се замисли дали да не си вземе сами парите които им се отнемат зада се осигори разкошът на нези търтеи ! Само се кичат с великанът на родолюбието ни ЛЕВСКИ !
27
2
 
1
 
! Отговори
nina преди 10 месеца
До 32: На президентството?- та там са шепе хора в сравнение на МС и НС. Особено на НС, чийто заплати се актуализират на няколко месеца.
И когато се заяждате с Президенството /Презитента/ не забравяйте, че той умее да отговаря подобаващо и най-вече с с достойнство!
26
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Да намалят бюджета на президентството и да го дадат на полицаите.
25
5
 
13
 
! Отговори
nina преди 10 месеца
Хайде, стига с тези полицаи! "Трудът им е тежък и рискован".
Какво да кажат миньорите, които работят на стотици метри под земята и всеки миг при тяхната работа е рисков? И не знаят като започнат работадали ще я завършат, т.е. дали ще я завършат ЖИВИ?
Да сте чули някоя институция да се е загрижила за тях?
24
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тези протестиращи са като всички протестиращи ! Те се борят за хляба и правата си ! Нека Слънцето да не се прави на Спасител и да им ,, даде " ОТКРАДНАТИТЕ 29 000 000 лв. за дрехи ! Сегашните откази за увеличаване на заплатите показаха , че милиардите от контрабанда са виртуални в главата на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ !
23
4
 
11
 
! Отговори
Бай Иван преди 10 месеца
Половината да ги махнат а и да почнат да си плащат осигуровки и данъци и ще може да им ги увеличът а трябва да им вдигнат и кпд—то
22
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Другаря Радев е под чехала на другарката Нинова и таварш Решетников.
На фона на тоя даже и Първанов беше титан на мисълта.
21
10
 
13
 
! Отговори
Nyakoi si преди 10 месеца
До Фефе
Фефе, взе ми го от устата - На всяка манджа - Мерудия. Аман вече от тази медийна мажоретка, наречена президент, всеки ден да се оплюнчва за щяло и нещяло.
20
13
 
15
 
! Отговори
Фефе преди 10 месеца
На всяко гърне мерудия - това е нашият Президент! Няма тема по която да не изрази мнение, да не даде напътствие, да не посъветва и ДА ПОЖЕЛАЕ - дано утре без неговите напътствия да съмне :))
19
7
 
12
 
! Отговори
Додо преди 10 месеца
"Надявам се техните проблеми скоро да бъдат разрешени" - Ами разреши ги !!! Ако не можеш, защо се обаждаш? Или ей така, да маркираме дейност ?
18
14
 
16
 
! Отговори
цитат на Ог.Минчев преди 10 месеца
Ако президентът Радев не се заеме сериозно с процеса на своето политическо самообразование в позицията на държавен глава, ако продължава да бърка познанията за политиката с ирационалните митологии, характеризиращи колективната некомпетентност на издигналата го на този пост партия БСП, ще му бъде трудно да се ориентира в своите задължения, за които той и без друго е твърде неподготвен.
17
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Като гледам,през последните 27 години правителствата не се справят с престъпноста от всякакъв род и корупцията!Та се питам,няма ли някакъв законен начин,той да вземе да въведе едно военно положение тук?!Ако не става със сегашната армия,да свика под знамената паравоенни запасни формирования!Сигурен съм,че доста,ще отликнат на идеята!Просто се питам,дали има законен начин по конституция?!
16
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
МВР е с най огромен бюджет и каква сигурност ни дава МВР? Рейтинга на МВР какъв е? Доволни ли са хората? Бюрокрацията и кадровата политика на МВР? Култура и професионализъм на полицията ? Дублиране на дейности и излишни дейности? МВР плаче отдавна за коренна промяна която всички управляващи през прехода от 27-8 години отлагат.
15
8
 
5
 
! Отговори
BG IZMET преди 10 месеца
POMAKA SE NADIAVA MILICIATA DA GO SPASI
14
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Мисля, че е време да престанем да плащаме данъци. Няма никаква полза от това.
13
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Сериозен мъж. Буахахаха.
12
14
 
19
 
! Отговори
Така е! преди 10 месеца
Така му е наредила да каже президентката Илияна Йотова.Послушко Радев веднага дословно е издекламирал заповедта на президентката!Още преди да встъпи в длъжност Йотова му каза,че и най малкото движение срещу БСП няма да му бъде простено.И както виждаме и чуваме всички засега Послушко е много послушен-слушка и повтаря без грешки.По послушен от него досега не сме имали.То в БСП имаше само един непослушен-Андрей Луканов се казваше......
11
11
 
19
 
! Отговори
Гунчо преди 10 месеца
Разкарайте този каунь!
10
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Айдяяяя лудите пак са включиха в реотаня.