Президентът: Исканията на полицаите са справедливи!

Трудът им е тежък и рискован, каза Румен Радев
18 юли 2017 22:13, Василия Пейчева
35
Президентът: Исканията на полицаите са справедливи!
Снимка: БТА

Президентът Румен Радев каза пред журналисти в Карлово, че протестите на полицаите са справедливи.

Още по темата


Служителите на МВР в столицата излязоха на протест тази вечер, а се очаква примерът им да бъде последван от колегите им в страната.

Радев коментира, че исканията им от дълги години не са удовлетворени, а трудът им е тежък и рискован.

"Надявам се, че техните проблеми в скоро време ще бъдат решени", допълни държавният глава, цитиран от "Фокус".

Исканията на протестиращите служители на реда отново са за увеличение на заплатите още през тази година, а не както МВР обещава от началото на следващата.

Вътрешният министър Валентин Радев обаче обяви, че не разбира защо синдикатите в МВР протестират.

Той обясни, че вече два пъти се е срещал със синдикатите и са говорили за възможността за увеличение на заплатите, но това може да стане от 2018 година.


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До nina

Е и? Какво ни грее отговора му!
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз чакам един политик да каже аз ще си намаля заплатата и призовавам всички политици да го направят ,защото е срамно в жалка и бедна България тия наглеци да живеят по европейски а народа им по африкански ! И понеже това не става с нашите аллни и ненаситни политици време е народа да се замисли дали да не си вземе сами парите които им се отнемат зада се осигори разкошът на нези търтеи ! Само се кичат с великанът на родолюбието ни ЛЕВСКИ !
27
2
 
1
 
! Отговори
nina преди 3 години
До 32: На президентството?- та там са шепе хора в сравнение на МС и НС. Особено на НС, чийто заплати се актуализират на няколко месеца.
И когато се заяждате с Президенството /Презитента/ не забравяйте, че той умее да отговаря подобаващо и най-вече с с достойнство!
26
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да намалят бюджета на президентството и да го дадат на полицаите.
25
5
 
13
 
! Отговори
nina преди 3 години
Хайде, стига с тези полицаи! "Трудът им е тежък и рискован".
Какво да кажат миньорите, които работят на стотици метри под земята и всеки миг при тяхната работа е рисков? И не знаят като започнат работадали ще я завършат, т.е. дали ще я завършат ЖИВИ?
Да сте чули някоя институция да се е загрижила за тях?
24
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези протестиращи са като всички протестиращи ! Те се борят за хляба и правата си ! Нека Слънцето да не се прави на Спасител и да им ,, даде " ОТКРАДНАТИТЕ 29 000 000 лв. за дрехи ! Сегашните откази за увеличаване на заплатите показаха , че милиардите от контрабанда са виртуални в главата на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ !
23
4
 
11
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 години
Половината да ги махнат а и да почнат да си плащат осигуровки и данъци и ще може да им ги увеличът а трябва да им вдигнат и кпд—то
22
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другаря Радев е под чехала на другарката Нинова и таварш Решетников.
На фона на тоя даже и Първанов беше титан на мисълта.
21
10
 
13
 
! Отговори
Nyakoi si преди 3 години
До Фефе
Фефе, взе ми го от устата - На всяка манджа - Мерудия. Аман вече от тази медийна мажоретка, наречена президент, всеки ден да се оплюнчва за щяло и нещяло.
20
13
 
15
 
! Отговори
Фефе преди 3 години
На всяко гърне мерудия - това е нашият Президент! Няма тема по която да не изрази мнение, да не даде напътствие, да не посъветва и ДА ПОЖЕЛАЕ - дано утре без неговите напътствия да съмне :))
19
7
 
12
 
! Отговори
Додо преди 3 години
"Надявам се техните проблеми скоро да бъдат разрешени" - Ами разреши ги !!! Ако не можеш, защо се обаждаш? Или ей така, да маркираме дейност ?
18
14
 
16
 
! Отговори
цитат на Ог.Минчев преди 3 години
Ако президентът Радев не се заеме сериозно с процеса на своето политическо самообразование в позицията на държавен глава, ако продължава да бърка познанията за политиката с ирационалните митологии, характеризиращи колективната некомпетентност на издигналата го на този пост партия БСП, ще му бъде трудно да се ориентира в своите задължения, за които той и без друго е твърде неподготвен.
17
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като гледам,през последните 27 години правителствата не се справят с престъпноста от всякакъв род и корупцията!Та се питам,няма ли някакъв законен начин,той да вземе да въведе едно военно положение тук?!Ако не става със сегашната армия,да свика под знамената паравоенни запасни формирования!Сигурен съм,че доста,ще отликнат на идеята!Просто се питам,дали има законен начин по конституция?!
16
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МВР е с най огромен бюджет и каква сигурност ни дава МВР? Рейтинга на МВР какъв е? Доволни ли са хората? Бюрокрацията и кадровата политика на МВР? Култура и професионализъм на полицията ? Дублиране на дейности и излишни дейности? МВР плаче отдавна за коренна промяна която всички управляващи през прехода от 27-8 години отлагат.
15
8
 
5
 
! Отговори
BG IZMET преди 3 години
POMAKA SE NADIAVA MILICIATA DA GO SPASI
14
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мисля, че е време да престанем да плащаме данъци. Няма никаква полза от това.
13
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сериозен мъж. Буахахаха.
12
14
 
19
 
! Отговори
Така е! преди 3 години
Така му е наредила да каже президентката Илияна Йотова.Послушко Радев веднага дословно е издекламирал заповедта на президентката!Още преди да встъпи в длъжност Йотова му каза,че и най малкото движение срещу БСП няма да му бъде простено.И както виждаме и чуваме всички засега Послушко е много послушен-слушка и повтаря без грешки.По послушен от него досега не сме имали.То в БСП имаше само един непослушен-Андрей Луканов се казваше......
11
11
 
19
 
! Отговори
Гунчо преди 3 години
Разкарайте този каунь!
10
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айдяяяя лудите пак са включиха в реотаня.