Протестиращите блокираха 7 кръстовища в София

Исканията им остават непроменени
22 юли 2020 21:41, Нели Христова
191
Протестиращите блокираха 7 кръстовища в София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Днес е 14-ят ден, откакто хиляди българи скандират „Оставка“ под прозорците на властта, предаде репортер на БГНЕС. Исканията на протестиращите остават непроменени: оставка на правителството и на главния прокурор, провеждане на честни избори.  Гражданите блокираха този път 7 централни столични кръстовища – Орлов мост, на паметника Левски, Халите, бул. “Витоша” и “Патриарх Евтимий”, ул. “Раковски” и бул. “Дондуков”, на “Патриарх Евтимий” и “Васил Левски”, площад “Македония”.

Най-голямата атракция днес е легнал полугол върху чаршафи мъж с пистолет до главата и чекмедже пълно с банкноти от по 500 евро. Той заяви, че се е отчел и всичко е честно и проверено от НАП.

Хиляди млади хора са в центъра на София. Митингът срещу властта бе подгрят от патриотични песни от българското Възраждане.

“Протестирам с едни и същи искания вече 14-ти ден. Моето лично недоволство не стихва, а ще се усилва поради небрежността и нехайството на управляващите спрямо общественото мнение, което в момента не е в тяхна полза, – и времето не работи в тяхна полза. Пропуснаха шанса да си отидат с достойнство. Опитват се да ни изморят, което обаче няма да се случи и протестите няма да стихнат“, заяви един от протестиращите.

Стотици рула тоалетна хартия полетяха към сградата на Министерския съвет.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
1
 
0
 
! Отговори
Иво преди 3 години
До Гост ,мили мойТрябва да свикваш,защото слугуваш на хора,които ще те клатят като проносила кокошка :) затова ти предлагам първия път за да ти е по леко на дупката,да е от по приятелски човек,който ще се отнесе внимателно и нежно,дори романтично :)
140
1
 
1
 
! Отговори
Гост преди 3 години
До ИвоНямам намерение да се занимавам с *** и *** като теб, още повече пък обратен.
139
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тия които са срещу протеста обикновено са смели само пред монитора, иначе са най-големите мишоци в реалния живот - явно много им харесва да ги клатят мутри и за по-добро не се и замислят, толкова си могат
138
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докога тия безчинства из София???
137
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вън мутрите от президентството.
136
2
 
8
 
! Отговори
гражданин преди 3 години
До 150. Контрапротестът няма да е на ГЕРБ. А на нормални хора, които не искат 5-6 000 наглеци силово да им налагат мнението си и да нарушават гражданските им права.
135
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вън мутрите от властта!...
134
5
 
6
 
! Отговори
До пияница мистик преди 3 години
"Аз ако бях да съм ги смазал от бой.." Лтчика само това чака за да обяви извънредно положение и да поеме властта, после ВНС, президентска република по модел на путинската, айде завой у лево към Китай и Русия.Това искане с електронните избори също ми е много съмнително при положение че има толкова случаи на китайски хакери на дата от преброявания, има случаи когато държат ключовете на програмите за избори, намърдали са се по цял свят. За руските хакери не коментирам.
133
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А,викайте ,кряскайте, щом се продавате за сто лева.Но да знаете,че тези пари ще ви излязат през г.за,ако (не дай боже) дойдат ко му ня ги те на власт.
132
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пиянка, ако се покажеш навънка полицията теб ще спука от бой, особено като се събудиш от някоя пейка и вземеш да пикаеш къде свариш и да се миеш във фонтана. Кухи *** като теб ръсещи акъл пияни от компа сума ти.
131
8
 
10
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До 171Бира не пия, отвратителна напитка. Вечер пия червено вино с набор от сирена. "Бри" ми е фаворит. Сега си цъкам тънко фънки водчица. През деня като цяло си лижа бавно водка. Със сладолед я разреждам, супер става. Пия "Белуга", като ми се досвиди "Абсолют" или "Руски Стандарт". Но благодаря, че ме светна ти какво пиеш и правиш вечер. А аз няма нужда да ходя при платените лyмпeни. Казвам ако бях премиер, че щях да заповядам полицията да ги спука от бой
130
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами *** довечера и ги смажи,нали не си шубе?Те пак ще са там а ти на дивана с Пиринско на промоция 2л.
129
12
 
9
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Боко е шубе. Аз ако бях да съм ги смазал от бой тези лайнapи. 200 човека, на които Черепа им плаща по 50 лева ще блокират възлови пътища. Абе я разгур бе, марионетки безмозъчни, само бой за вас. Ама баш Толyпа е страхливец и се прави на много загрижен за народа. Как няма да дойде някой истински мъж, ама да не е комунист или ляв. Десен демократ с топки, проевропейски ориентиран. Веднага ще гласувам за него. На Боку му е време да си реже магнолиите, безхарактерно мекотело
128
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 163ТОВА правителство е избрано когато РАДЕВ ПРОВЕДЕ ИЗБОРИТЕ, УЗУНОВ БЕШЕ МИНИСТЪР НА МВР. ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ББ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ. Радев спечели с благословията на ДОГАН И МАФИЯТА.
127
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мафията държаща ГЕРБ на власт са общинските служители и администрацията Хора без достойнство и срам , мислещи единствено за днес и себе си РОБИ НА ВЛАСТТА Тук е тяхното място в сайтовете , те са *** овете на ГЕРБ ДО КОГА ЩЕ СТЕ РОБИ , ИМА И ДРУГ ПЪТ , ЗАМИСЛЕТЕ СЕ
126
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Контрапротест на ГЕРБ!? Е, това ще ви е краят ! ГЕРБ успяха да обединят хора от различни класи и с различни политически възгледи срещу себе си ! ОСТАВКА НА БОРИСОВ И ЦЕЛИЯ КАБИНЕТ !
125
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скоро ще има автошествие от цялата страна към София в подкрепа на протеста - МАФИЯТА ВЪНОСТАВКА,СЪД , ЗАТВОР
124
22
 
7
 
! Отговори
Ха-ха-ха... преди 3 години
Членската маса на ГЕРБ - мутри, рекетьори, убийци - много са се активирали да правят оценки на протестите. Но е по-добре да се скрият защото скоро, като падне главатаря им от Банкя някои от тях може да изгният в Белене.
123
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквата се държа в Брюксел като кочияш!Сега определено трябва да се представям в Европа като македонец.Срам!
122
28
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изборите са яко фалшифицирани от мутро-гербо-ченгеджийската хунта!Изобщо не ми излизайте с номерата, че повече хора били за мафията!Оставка!