НСО с мерки за сигурността на 6 май в София

Гражданите ще бъдат проверявани за оръжия, експлозиви, фойерверки
Обновена: 4 май 2021 17:37 | 4 май 2021 16:20, Анисия Иванова
37
НСО с мерки за сигурността на 6 май в София
Снимка: БГНЕС

На 6 май, Ден на храбростта и празник на Българската армия, Националната служба за охрана (НСО) предприема мерки за осигуряване на сигурността на жителите и гостите на София.

От 9.30 часа ще се състои тържествен водосвет на бойните знамена и знамената светини на Българската армия.  Почит и признателност пред паметта на загиналите за свободата и независимостта на България ще бъде отдадена пред Паметника на незнайния воин.

Гражданите, които желаят да наблюдават мероприятието, ще имат достъп през контролно-пропускателни пунктове, организирани при ул. „Раковски“ и ул. „Оборище“, при ул. „Париж“ и ул. „Шипка“ и при южната страна на храм-паметника „Свети Александър Невски“.

Служителите на НСО ще извършват проверки за предмети и вещества на основание чл. 30, ал. 1 от Закона за Националната служба за охрана и при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

Гражданите ще бъдат проверявани с детектори за метал и скенери за наличие на огнестрелни и хладни оръжия, остри предмети, експлозиви и леснозапалими вещества, източници на йонизиращи лъчения, фойерверки и други пиротехнически изделия.

Граждани, които носят обемисти багажи, няма да бъдат допускани на събитията, поради невъзможност на място да бъде организирано съхраняването им. Достъпът на лица във видимо неадекватно състояние също ще бъде ограничаван.


37
Още по темата: меркиНСОСофия6 май
Още от Общество
Българи купуват продаваните от руснаци имоти по Черноморието
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
Да допълня... преди 2 дни
До Анонимен 23 Такова предателско бездействие е имало и през 44 г. когато идва Ванка с танка, да ни насади социализъм.
33
0
 
1
 
! Отговори
Така е .. преди 2 дни
Спокойно.Превратаджиите взеха властта.Няма нужда от охрана.Сега трябва да опазим държавата.
32
2
 
1
 
! Отговори
Handel преди 2 дни
До SS
"То ,ако си говорим откровенно ,днешната ни армия само за паради я бива."
Шкем6е войвода на парад с торбичката от БИЛА?
31
3
 
3
 
! Отговори
загоряла преди 2 дни
фигуранта ше размахва юмруче а нсо ше го пази от любовта на бабите
30
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
за наркотици дали ше проверяват ?
29
2
 
8
 
! Отговори
SS преди 2 дни
То ,ако си говорим откровенно ,днешната ни армия само за паради я бива.
28
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Пак ще придават значимост на зеления чорап.
27
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
А за сигурността на 9-ти май ще се погрижи звеното с навичока из пасоля...
26
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Говорят за детектори, за пиротехнически средства, за хора в неадекватно състояние... Толкова ли народ очакват да се струпа и да гледа тези палячовщини от типа на равнис и мирно. Благодаря, но въобще няма да наблюдавам тържеството на робовладелците. Стига ми и мойта отвратителна, долна и позорна
двугодишна наборна робия.
25
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До 23. Тези които допуснаха да бъде унищожена и разграбена държавата вече са мър..тъвци. Ако има останал някой жив ще е над 70 80 годишен. Тези които са сега офицери са 70-ти 80-ти и 90-ти набор. Така че онези за които казваш отдавна ги няма. Те сега плащат горе за греховете които са допуснали на земята. Няма да кажа бог да ги прости защото не засужават. Гледаха как ни унищожаваха и не се възпротивиха нито на мутрите нито на айдушките пишман политици. В Ада да горят.
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
НСО с мерки за сигурността на 6 май в София
----------

Чакат делигатцията - Баширов и Петров!

-))))
23
2
 
13
 
! Отговори
Лили Барута преди 2 дни
В началото на 90те когато започна голямото разграбване на БГ, военните са тези които изцапаха и опозориха знамето на БГ с своето предателско бездействие - допускайки разгрома на БГ на всички нива!!! Позор за вас български офицери!
22
0
 
14
 
! Отговори
КЛ преди 2 дни
Аааа, НСО, онези дето проспаха Мата Хари ли?
Е нема нужда, мерси. Препоръчвам на държавните ни мъже и жени да гледат тържествата и парада по телевизията, нема нужда да опорочават и този празник.
Вече има достатъчно напрежение.
21
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
За 20 30 и 40 годишните ще кажа че това и при бай Тошо го нямаше. Народа ходеше и манифестираше свободно. Сега народа е заврян на кучето под опашката и не го допускат до не уми.ращите. Да. Те няма да мрат те ще литнат. Да ви еа свободата да ви еа демоНикрацията. Унижават ви както никой не го е правил досега. И какво имат общо лежачите от НСО с обикновените граждани. Къде пише че някакви обикновени ПАЗАЧИ може да ни претърсва. Цитират ми Член ама какъв е не уточняват. Може и полов да е.
20
2
 
11
 
! Отговори
Трифон преди 2 дни
Това че ще проверяват е добре. Но защо НСО Това не е ли работа на полицията или те ще стачкуват за по високи заплати.
19
1
 
12
 
! Отговори
Елемаг преди 2 дни
Aхам,значи ползвате автокоректор.Това говори много за нивото на ценза във вашата медия.
18
4
 
4
 
! Отговори
Сашо от Варна преди 2 дни
Дано не ме срещне ветеран.я от Авганистан я от някъде другаде от чужбина служил на интересите на тия които мразят българите!!! Ще направя така че да му стане много болно и обидно....
17
1
 
19
 
! Отговори
обикновен преди 2 дни
Чудно как сме на 112 място по свобода на словото, щом на журналистите не им се пречи да пишат г.л.у.п.ост.и и да умаловажават важни дати! И не се оправдавайте, щото само и единствено безразличие, неадекватност и неграмотност могат да доведат да такива грешки! Срам за журналистиката и за българщината сте, писателю на новинки!
16
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Достъпът на лица във видимо неадекватно състояние също ще бъде ограничаван. това отнася ли се за фигуранта? или за някои лидери на партии?
15
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Поправетет го на 3 март