НСО с мерки за сигурността на 6 май в София

Гражданите ще бъдат проверявани за оръжия, експлозиви, фойерверки
Обновена: 4 май 2021 17:37 | 4 май 2021 16:20, Анисия Иванова
37
НСО с мерки за сигурността на 6 май в София
Снимка: БГНЕС

На 6 май, Ден на храбростта и празник на Българската армия, Националната служба за охрана (НСО) предприема мерки за осигуряване на сигурността на жителите и гостите на София.

От 9.30 часа ще се състои тържествен водосвет на бойните знамена и знамената светини на Българската армия.  Почит и признателност пред паметта на загиналите за свободата и независимостта на България ще бъде отдадена пред Паметника на незнайния воин.

Гражданите, които желаят да наблюдават мероприятието, ще имат достъп през контролно-пропускателни пунктове, организирани при ул. „Раковски“ и ул. „Оборище“, при ул. „Париж“ и ул. „Шипка“ и при южната страна на храм-паметника „Свети Александър Невски“.

Служителите на НСО ще извършват проверки за предмети и вещества на основание чл. 30, ал. 1 от Закона за Националната служба за охрана и при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

Гражданите ще бъдат проверявани с детектори за метал и скенери за наличие на огнестрелни и хладни оръжия, остри предмети, експлозиви и леснозапалими вещества, източници на йонизиращи лъчения, фойерверки и други пиротехнически изделия.

Граждани, които носят обемисти багажи, няма да бъдат допускани на събитията, поради невъзможност на място да бъде организирано съхраняването им. Достъпът на лица във видимо неадекватно състояние също ще бъде ограничаван.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: меркиНСОСофия6 май
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
1
 
! Отговори
Handel преди 2 години
До SS"То ,ако си говорим откровенно ,днешната ни армия само за паради я бива."Шкем6е войвода на парад с торбичката от БИЛА?
27
3
 
3
 
! Отговори
загоряла преди 2 години
фигуранта ше размахва юмруче а нсо ше го пази от любовта на бабите
26
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
за наркотици дали ше проверяват ?
25
2
 
8
 
! Отговори
SS преди 2 години
То ,ако си говорим откровенно ,днешната ни армия само за паради я бива.
24
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак ще придават значимост на зеления чорап.
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Говорят за детектори, за пиротехнически средства, за хора в неадекватно състояние... Толкова ли народ очакват да се струпа и да гледа тези палячовщини от типа на равнис и мирно. Благодаря, но въобще няма да наблюдавам тържеството на робовладелците. Стига ми и мойта отвратителна, долна и позорна двугодишна наборна робия.
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 23. Тези които допуснаха да бъде унищожена и разграбена държавата вече са мър..тъвци. Ако има останал някой жив ще е над 70 80 годишен. Тези които са сега офицери са 70-ти 80-ти и 90-ти набор. Така че онези за които казваш отдавна ги няма. Те сега плащат горе за греховете които са допуснали на земята. Няма да кажа бог да ги прости защото не засужават. Гледаха как ни унищожаваха и не се възпротивиха нито на мутрите нито на айдушките пишман политици. В Ада да горят.
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НСО с мерки за сигурността на 6 май в София----------Чакат делигатцията - Баширов и Петров!-))))
20
2
 
13
 
! Отговори
Лили Барута преди 2 години
В началото на 90те когато започна голямото разграбване на БГ, военните са тези които изцапаха и опозориха знамето на БГ с своето предателско бездействие - допускайки разгрома на БГ на всички нива!!! Позор за вас български офицери!
19
0
 
14
 
! Отговори
КЛ преди 2 години
Аааа, НСО, онези дето проспаха Мата Хари ли?Е нема нужда, мерси. Препоръчвам на държавните ни мъже и жени да гледат тържествата и парада по телевизията, нема нужда да опорочават и този празник.Вече има достатъчно напрежение.
18
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За 20 30 и 40 годишните ще кажа че това и при бай Тошо го нямаше. Народа ходеше и манифестираше свободно. Сега народа е заврян на кучето под опашката и не го допускат до не уми.ращите. Да. Те няма да *** те ще литнат. Да ви еа свободата да ви еа демоНикрацията. Унижават ви както никой не го е правил досега. И какво имат общо лежачите от НСО с обикновените граждани. Къде пише че някакви обикновени ПАЗАЧИ може да ни претърсва. Цитират ми Член ама какъв е не уточняват. Може и полов да е.
17
2
 
11
 
! Отговори
Трифон преди 2 години
Това че ще проверяват е добре. Но защо НСО Това не е ли работа на полицията или те ще стачкуват за по високи заплати.
16
1
 
12
 
! Отговори
Елемаг преди 2 години
Aхам,значи ползвате автокоректор.Това говори много за нивото на ценза във вашата медия.
15
4
 
4
 
! Отговори
Сашо от Варна преди 2 години
Дано не ме срещне ветеран.я от Авганистан я от някъде другаде от чужбина служил на интересите на тия които мразят българите!!! Ще направя така че да му стане много болно и обидно....
14
1
 
19
 
! Отговори
обикновен преди 2 години
Чудно как сме на 112 място по свобода на словото, щом на журналистите не им се пречи да пишат г.л.у.п.ост.и и да умаловажават важни дати! И не се оправдавайте, щото само и единствено безразличие, неадекватност и неграмотност могат да доведат да такива грешки! Срам за журналистиката и за българщината сте, писателю на новинки!
13
4
 
13
 
! Отговори
Стойне от Чукурово преди 2 години
Тия дека никой не ги бръсне за нищо,се страхуват от всичко.... И ша моат ли да съберат ена рота? Одат да слугуват на чужди интереси а у къщи нема кой да ни опази от ромите.
12
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
на 6 март?
11
1
 
10
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Ще ни настигнете нас по организация. 10 месеца предварително ви оведомяват.Другото обяснение е, че в днеса никой не си работи по специалността, което е абсурдно.
10
1
 
19
 
! Отговори
писнало му преди 2 години
Толко ли сте *** в редакцията та да не видите че е май а не март
9
1
 
16
 
! Отговори
SS преди 2 години
Няма да бъдат допускани граждани с огнестрелни и хладни оръжия. Такааа ! А има ли закон за това кое е хладно оръжие в България ? Няма ! Съществува ли правна аргументация кое се води хладно оръжие и кое не ? Няма.Значи всяка фуражка тълкува както може !!!