Манолова: При когото и да отиде мандатът, ще положим усилия за кабинет

ИБГНИ настояват за публични разговори
Обновена: 18 авг 2021 17:37 | 18 авг 2021 17:17, Веселина Йорданова
56
Манолова: При когото и да отиде мандатът, ще положим усилия за кабинет
Снимка: БГНЕС, архив

Независимо на коя политическа сила бъде връчен третият мандат, ние, най-малката парламентарна група, ще положим всички усилия този мандат да бъде реализиран, декларира Мая Манолова от ИБГНИ на консултациите при президента Румен Радев.

Ще настояваме този път разговорите да се проведат публично и прозрачно, за да не се стига до махленски изрази за предателства и други обиди, заяви още тя.

Още по темата
От ИБГНИ виждат в това правителство с ясен времеви хоризонт да се включат служебни министри със съгласието на президента, и да не участват партийни лица.

Президентът Румен Радев пък посочи, че в консултациите има обединение на всички партии, че България е изправена пред кризи и е нужно съставяне на редовно правителство. "Когато говорим за тези неща, в парламента няма по-малобройни или многобройни партии, а партии с ясна гражданска позиция", подчерта държавният глава в началото на срещата.

Не трябва цената на политическата безотговорност и на политическия инат да се плаща от обикновените граждани, настоя Мая Манолова.

От ИБГНИ виждали три големи риска - мигрантският натиск, четвъртата вълна на ковид и социалното напрежение, което вече се усещало заради драстичният ръст на цените на основните продукти, на тока и водата.

Тя добави и пожарите като четвърти риск, като посочи, че политическите сили нямат право да проявяват политическо нехайство предвид проблемите.

Манолова посочи, че от ИБГНИ виждат три инструмента за решаването им - актуализация на бюджета, непосредствени действия за пресичане на натиска по границата и създаването на редовно правителство, което да даде решения за предстоящите рискове и кризи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: Мая МаноловаИБГНИ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
1
 
! Отговори
Ако преди 2 години
льотчика й връчи мандат на тая, ще му блокира катапулта за следващите избори.Няма и 5% на изборите, а ще управлява държавата.Напълно компроментирана е.
41
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама ти мая нямаше ли 4,3% че ти ли ще решаваш съдбата на България и българите бре или с хаджигенов ви е яд че напразно спахте по улицата (което съм сигурен че ти не си правила ) и мечтаехте за тоя момент е сори утре пак да затворите улиците и площадите но този път що си мисля че няма кой да ви пази ???
40
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
галева, няма нужда да се напъвате с бойкикев, хем много мирише, хем цапа в тъмно кафяво.
39
2
 
3
 
! Отговори
инж Владова преди 2 години
Няма как да се направи правителство- освен с договор, че ще изпълнява само програмата на ИТН
38
0
 
6
 
! Отговори
бр Галеви преди 2 години
До Ванко-1 --- Що бе Ванко 1, и в италианския апартамент си имаха порно звезда Чичолина, и разведряваше дъртаците, е нашата е дърта и опулена но за чалгарите е достатъчна.
37
0
 
7
 
! Отговори
Ванко-1 преди 2 години
Е. ба си държавата, щом една Костинбродска *** ще и решава съдбата.
36
1
 
6
 
! Отговори
Електра преди 2 години
Голям праз, по важно е, болшевиките крадци от четворната Кауно-Чалгарска - Импексово - Галевска и Дай БГ, коалиция да се разберат, за да може Кауна Радеф да купиоще 8 самолета Ф-16 на двойно по скъпа цена, и да усвои едни милиарди. Пък болните и пенсионерите, КОВИД ги ял...
35
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много ясно, че ще подкрепя с двете ръце и с двата крака ще гласува за. Защото това и е последното влизане в НС. При нови избори няма да види депутатска заплата. Ще види мандат през крив макарон и на кукуво лято. Страха е по- силен от тока. забрави Илчовски. Забрави как я изгониха от ДБ на Орлов мост онази нощ малко преди да се появи Ламбовски с онова съобщение за Маджо. Точно същата вечер я изритаха от Орлов мост и Боец бяха там.
34
1
 
5
 
! Отговори
Кубрат пулев преди 2 години
Тая само пълна програма ще я оправи последна спорка депо задния двор
33
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да отиваме на избори! Чалгарят вече се обяви за опозиция, след като преди месец още преди да обявят резултатите беше наредил правителство, начело с Ники Мук. Няма нужда от повече алабализми. Ново преброяване, пък след това ще се мисли какво ще става.
32
1
 
8
 
! Отговори
хахо преди 2 години
вижте и името на партията , изправисе незнам си какво си , тая не е свикнала да се изправя , любимата и поза е много наведена , питаите братя галеви
31
2
 
9
 
! Отговори
Колев преди 2 години
Я па тая ! На всяко гърне мерудия ?! Може и без теб !!!
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Види ми се тоя кашик отзад да е скрил нещо под рубашката.
29
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 30 Туй гвардейче отзаз ще я накара да пее :) Но по.добре да я бодне с щика, че да се свършва с нея и да си починем
28
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Манолова е излезнала добре на снимката,но ако се наведе малко ще и стане още по-добре.
27
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е ще положиш де. То това ти е мига. Друг няма да имаш.
26
7
 
1
 
! Отговори
Тръмп преди 2 години
На следващите избори ще гласувам за червените защото съм червен.
25
1
 
6
 
! Отговори
Гю Вендии преди 2 години
За 30г.псевдо демокрация, в политиката и в институциите трайно се настани мръсната пяна на обществото- хора без морал,без достойнство, без чест,бивши доносници на ДС и сатрапи на комунистическата номенклатура от най-долнопробно ниво,политически номади,слагачи и ибри кчии,готови за постове и за пари да продадат майка си и баща си.
24
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ами тогава от герб да не връщат мандата! те поне имат голям опит в управлението!
23
2
 
10
 
! Отговори
Манолова,явно излъга преди 2 години
очакванията на твоите "убити от системата".Нищо не си направила за тях и затова красивата има палатка още украсява пъпа на София.След като си излъгала тези,които те избраха,какво остава за онези,които не те харесват?Голи нафукани приказки как нищо друго освен благоденствието на народа не те интересува.Да ама засега благоденствието е само за тебе и близките ти роднини.Марш от политиката!