Протестът: Яхна ли "Възраждане" вълната на недоволство срещу сертификата?

Ще остави ли той отпечатък, дава ли резултат агресивният пиар?
13 яну 2022 09:00, Ния Христова
262

 

Щурм на сградата на Народното събрание имаше вчера по време на протеста, организиран от партия "Възраждане" срещу "зеления сертификат".
 
"Оказа се, че "Възраждане" са успели да яхнат вълна на недоволство. Това е донякъде протест срещу системата и всичките ѝ опасни пипала за тези хора - от цените на тока до "зеления сертификат". Протестът има социален оттенък и това не трябва да се пренебрегва. "Възраждане" са достатъчно добри, за да подпалят огънчето, да организират тези хора и да яхнат недоволството", коментира експертът по комуникации Александър Христов в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Христов смята, че протестът ще остави отпечатък, а правителството е предприело нормална тактика да покани представители на протестиращите на дискусии, които били предварително обречени. 
 
"Това е протест срещу недостатъчно добрия живот, който тези хора имат. И това трябва да бъде чуто. Тези хора не вярват във ваксините, в "зелените сертификати" и че вирусът е толкова силен. Това не е пиар акция, това е политика на "Възраждане", посочи още Христов.
 
Политическият психолог проф. Антоанета Христова заяви, че това, което направи Костадин Костадинов, е проекция на неговия дълъг опит в политиката. 
 
"Той предполага, че тази година няма да минем без избори, поради което опита да стегне редиците си и да покаже сила. Показа организационна сила и автентичност. Костадинов е избрал стил на агресивен пиар, който е твърде адекватен на фона на поляризацията в обществото. Напипал е ключето, с което ще се повишат подкрепящите го при следващи избори", обясни тя.
 
Гледайте цялата дискусия във видеото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


262
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
0
 
0
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 2 години
Другаре, да се борим срещу Баце, срещу Цацара, срещу Гешев, срещу Чорапа, срещу Киро, срещу Световното правителство, срещу гнилите, долни и мръсни САЩци, срещу световния капитализъм, срещу кемтрейлите, срещу ваксините, да продължаваме да изчегъртваме и да не пропуснем да се преборим със себе си, въпреки че когато човек победи себе си не знае кой е победителят и кой - победеният. Напред България !
175
0
 
1
 
! Отговори
Измекяри преди 2 години
Яхнали са *** на Донълд.
174
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
28% са ваксинираните за 2г.в БГ. Какво да кажем? Толкова!Няма да умрем от тромби, не искаме. Ще се борим докеай!
173
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Май стана другоНедоволните яхнаха,, Възраждане,! Видяха спасителен пояс там. А, пък,, Възраждане,, няма нищо против. Мислех че няма да се получи, но беше и нещо като изпитание на водача им да гледа от монитора и знае какво да прави следващият път.
172
2
 
6
 
! Отговори
хан Крум преди 2 години
Неочаквано бързо харвардските успяха да настроят половината от българите срещу себе си. Само с днешното гласуване в парламента настроиха и бизнеса на същата вълна. Така че следващия протест на Коцето може да завърши с оставка. А ГЕРБ не бързат. Кирчовците, ПР -те им, Рашков, и министрите работят всяка минута и с всяка телевизионна изява за тях. Кога ли ще кажат и те СТИГА ?!
171
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този народ има нужда от просвещение и от отговорни водачи. Без водачи няма успешни битки за основни човешки права. Костадинов има ресурсът да защити исканията на гражданите. Яхнал бил протеста, ама друг път - народът трябва да е стадо, безпомощен и дезорганизиран, 30 години тропахме хорца по площадите, стига толкова!
170
10
 
4
 
! Отговори
да ама не преди 2 години
никакво яхане няма просто Костя Копейкин провокира протеста защото така му казаха от Кремъл.Предпазване на населението по време на пандемия е част от националната сигурност.Чеждите агенти искат обратното -държавата да блокира и да не може да се отбранява.Това е цялата работа за няколко рубли повечеДАНС СПИНКА ЛИ
169
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За каква вълна пишете бе слабопаметни? Те го казаха това още преди изборите! Информирайте се поне малко има туба има личен канал на Костадинов! Моето лично отношение към Възраждане в момента не е важно, просто искам опростачаването по българските медии да се намали!
168
3
 
6
 
! Отговори
ШАШ 2022г. преди 2 години
Тези с това фалшиво име ,,Възраждане " ще си платят. Радев, Рашков , Янев и още куп ,,политици" също ще ги настигне възмездието.
167
0
 
0
 
! Отговори
Dullitle преди 2 години
До АнонименПий си хаповете, тури анти 5Ж каската и не се обаждай
166
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Толкова е странно и съмнително, че се появява политик, който иска да служи на народа, че хората измислиха всякакви теории от невярване.
165
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората просто не допускат Костадинов просто да е против сертификатите и да иска да служи по-голямата част от народа, които не искат сертификати. Затова се измислят всякакви теории как бил руски агент (въпреки че там са ваксинирани), как искал дестабилизация (човекът, който е написал учебник по история и многократно е защитавал българското...) или как просто искал да яхне вълната на недоволство... Безпочвени клевети.
164
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Патриотичните партии които все се пръкват от българското черноморие.
163
3
 
5
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Като не ще те мира на ви секира... В партията на подмяната е пълно с меки китки... Кой я избра тая пъсмина... Машинките...)))
162
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слабичко.Волен какви протести правеше!
161
0
 
4
 
! Отговори
Да преди 2 години
Четвърта,бустерна доза избори и всичко ще е цветя и рози!!!
160
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Другата седмица очаквам повече протести, когато започнат да искат ваксини на хората за ходене на работа или да им бъркат по дупките.
159
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днес има мобилизация на про-ваксо троловете. Малко е късно, вече се видя, че едва на 20тия ден този Франкенщай-правителството получи сериозен протест. Това разбира се е нищо и ги чакат още по-сериозни такива, хората биват принуждавани да се перфорират, за да не загубят работа и доходи. Погледнете какво става в Европа - задължителни трепанации, а тукашните повтарят като папагали и дори искат да бия рекордите по трепанация. Абсолютно неадекватни, живеещи във виртуален техен си свят.
158
2
 
7
 
! Отговори
Кожара преди 2 години
Сега с всички сили медиите ще опитат да омаловажат "Възраждане" . Изкарвайте *** и им се присмивайте ,че няма кой да ви се върже.
157
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво ще яхне Възраждане след като свърши ковида?