Откриха изчезналото момиче във Велико Търново

Детето е от Габрово
30 май 2024 17:27, Стела Стоянова
6
Откриха изчезналото момиче във Велико Търново
Снимка БГНЕС, архив

Открито е 11-годишното момиче, което се издирваше във Велико Търново, съобщиха от ОДМВР Велико Търново. Детето е от Габрово и е било на екскурзия с ученическа група във Велико Търново.

Припомняме, че по-рано днес стана ясно, че се издирва 11-годишно дете с ментални проблеми от Габрово. То се бе загубило в района на крепостта Царевец.

5 часа полиция и музейни работници издирваха четвъртокласничката около хълма Царевец. 3 пъти са обходени всички потайности зад крепостните стени. След като камери на обекта засекли момиченцето да напуска само през портите на крепостта, периметърът бе разширен.

"Учителките разказаха, че детето било много затворено. Контактувало само с две свои съученички, с които се изкачили до патриаршията. Били заедно, но само докато другите момичета се обърнали, то изчезнало. Не съм забелязала кога е излязло от крепостта, днес имахме страшно много ученически групи, защото всеки последен четвъртък от месеца входът е безплатен", обясни служителка от охраната на Царевец, пише "24 часа".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Гризел преди 1 месец
Слава Богу,че са я намерили невредима!
4
4
 
1
 
! Отговори
уникално! преди 1 месец
Да се загубиш в Царевец??? Където едно мага-ре да легне, краката му ще останат вън от крепостта. Това момиче явно е много, много смо-тано. Това не се лекува.Остава до края на живота!
3
8
 
9
 
! Отговори
Това стана преди 1 месец
Мода ! Да ги чипират . Със сашко вече ни дотегна
2
2
 
10
 
! Отговори
:) преди 1 месец
На синджир. :) шегувам се, но наистина е много отговорно.
1
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ха поведи такова на ученическа екскурзия...