Върнете парите, дайте ги на болните и пенсионерите!

Борисов отново призова предишните управляващи да върнат бонусите
9 мар 2012 12:41,
305
Върнете парите, дайте ги на болните и пенсионерите!
Борисов видя бонусите на тройната коалиция като страшна антикризисна мярка. Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов отново призова предишните управляващи да върнат бонусите, както направи сегашният политически кабинет.

"Върнете си парите, г-н Доган сигурно много ви се сърди", обърна се Борисов към зам.-председателя на ПГ на ДПС Лютви Местан.

Лидерът на ДПС Ахмед Доган вече отвърна на призива на Борисов с думите, че не трябва да се бърка хонорар с бонус.

Още по темата
7 мар 2012 19:26
125

"С това писмо за бонусите си вкарахте автогол. Първо, вашият лидер трябва да си върне парите сега. Как се нарича – бонус, награда, хонорар – има ли значение – върнете парите. И Чавдар Георгиев (бивш зам.министър на околната среда и водите) днес казал – "няма да ги върна на Бойко и на Дянков". Върнете ги на болни, дайте ги на пенсионерите. Милиони и милиони сте взели. Върнете парите", призова от парламентарната трибуна Борисов.

Според него, ако БСП и ДПС върнат получените бонуси от времето на тяхното управление, това ще "страшна мярка за стимулиране на икономиката".

В отговор левият депутат Петър Курумбашев захапа премиера, който по време на скандала с допълнителните пари обяви, че не е знаел за тях.

Курумбашев обяви, че бонусите са раздавани без министрите да знаят какви суми са раздавани, а премиерът разбира едва на третата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


305
Още по темата: Бойко Борисовбонуси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
247
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Значи Станишев е добър премиер, защото по негово време пенсиите се вдигнали с 20-30 лева? По тая логика най-добрия премиер е Костов, щото вдигна заплатите и пенсиите 10 (десет) пъти - около 1000%. :-)
246
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
TIKVO shestiti 8-mi mart
245
0
 
4
 
! Отговори
ГЕРИ преди 12 години
Точно по Нова година убеждаваха пенсионерите, че няма пари за пенсии, а всеки божи ден се говори кой какви бонуси е взел и кой какво ДДС е източил. Защо си мислят горе управляващите, че някой им вярва?! На никого вече не вярваме.Тези, които си самоназначиха бонусите ги били заслужили, защото много били работили. Добре, нима леля, чичо, стринка и пр...не са работили през тия години, през които сега управляващите дори не са били родени? Лелее, горко на 30 и 40 годишните след години.Бог да ги пази.
244
1
 
6
 
! Отговори
Марко Тотев преди 12 години
Върни първо ти всичко което открадна в комбинация с Дянков и след това вземи парите на предишните.Нали властта е в твои ръце,можеш да го направиш.Как могат в Италия да съдят Берлускони за неща от преди 20 год.а тук не може.Няма воля за това.Тук крадеца вика дръжте крадеца.Затова никога няма да се оправим.
243
5
 
5
 
! Отговори
Распутин преди 12 години
Бойко е ПЪРВИЯТ ПРЕМИЕР от 22 г. насам,който СЕ ОПИТВА да озапти партизаните!Под партизани разбирайте присламчващи се към всяка власт "клиенти",които отиват там ДА КРАДАТ!В България има 100 и повече годишна традиция ДА СЕ КРАДЕ от държавата!НИКОЙ ДОСЕГА не си е мръднал пръста да спре партизанлъка.Напротив,идването на власт се празнуваше с фойерверки!Жив свидетел съм за синовете на Масларката 2005 г. в с.Лозенец, на морето. Където имат хотел - Тарфа бийч. Половинчасова заря! А враговете Борисови е време да замълчат! Колкото повече калабалък правят, толкова Борисов излиза по-силен! Показва РАЗЛИКИТЕ С ПРЕДИШНАТА КРАДЛИВА ***. Като Феникс е...Та докато Бойко води такава политика(доста умело и популистки,между другото) той НЯМА АЛТЕРНАТИВА! И ще печели избори колкото си поиска, и докогато си иска. Въпросът вече е може ли да постигне КОНСТИТУЦИОННО МНОЗИНСТВО на следващите избори?
242
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Върнете парите, дайте ги на болните и пенсионерите!** Не вярвам! Тове връщане е преместване на пари от единия джоб в другия.
241
2
 
6
 
! Отговори
РЕЙТИНГА СИ. преди 12 години
МУТРИТЕ ПЛАТИХА,ЗА ДА ВЗЕМЕ БОРИСОВ ВЛАСТТА,С ЦЕЛ ДА ДООГРАБЯТ КАКВОТО Е ОСТАНАЛО ОТ ДЪРЖАВНАТА БАНИЦА.А ТОВА,КОЕТО ОСТАНА Е СЕРИОЗНО ПЕРО,КОЕТО НЕ СЕ ПИПА ДО ПОСЛЕДНО- ТОВА СА ЖЕЛЕЗНИЦИТЕ, ГАРИТЕ,ЛЕТИЩАТА,ПРИСТАНИЩАТА,БУЛГАРТАБАК,КОЙТО Е СТРАТЕГИЧЕСКИ ОТРАСЪЛ,КРЕМИКОВЦИ,ЗАРАДИ СЪОРЪЖЕНИЯТА И ЗЕМЯТА МУ ПР.БОКО ПРОДАДЕ И ПРОДАВА ВСИЧКО ТОВА,ОТ КОЕТО СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВА НАЙ-БЛИЗКИЯ МУ КРЪГ МОШЕНИЦИ,КОИТО ВЕЧЕ НЕ СИ ЗНАЯТ БРОЯ НА ПАРИТЕ,ДОКАТО НАРОДЪТ ГЛАДУВА И МИЗЕРСТВА.А БОКО СЕ ИНТЕРЕСУВА САМО ОТ
240
2
 
7
 
! Отговори
ЕДИН БЪЛГАРИН преди 12 години
КАКТО БОРИСОВ КАЗА В ИНТЕРВЮ ЗА ЕДНА ТЕЛЕВИЗИЯ, ТОЙ Е ПОПУЛИСТ И НИЩО ДРУГО ОСВЕН РЕЙТИНГЪТ МУ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА.МИСЛИ ЛИ НЯКОЙ,ЧЕ МУТРАТА Е ИСТИНСКИ ЗАГРИЖЕН ЗА "ПЕНСИОНЕРИТЕ,БОЛНИТЕ" ИЛИ ОТНОВО РАЗЧИТАЙКИ НА ТОТАЛНОТО ИЗПРОСТЯВАНЕ НА ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ СИ,ТОЙ ЩЕ СИ КАЧИ РЕЙТИНГА С ТЕЗИ ПРИКАЗКИ, А ТЕ ЩЕ СИ ОСТАНАТ ТОЛКОВА БЕДНИ,КОЛКОТО ТОЙ ГИ НАПРАВИ.ЗАЩОТО ТОТАЛНАТА МИЗЕРИЯ В ДЪРЖАВАТА Е НЕГОВО ДЕЛО.ТОЙ РАБОТИ САМО ЗА СЕБЕ СИ И УЛТРАБОГАТИТТЕ СИ АВЕРИ- МУТРИ И ДАЛАВЕРАДЖИИ КАТО НЕГО.
239
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На предишните морала го разбрахме одавна.Но те поне вдигнаха заплати и пенсии.А къде е вашия морал, бе?Нали за това ви избрахме.Защо ни излъгахте,че сте по-морални от другите?Защо цените на храните,ток,парно и всичко за каквото се сети човек непрекъснато вървят нагоре,а вие нищо не можете да направите.Не можете за нас,но за вас може.Прибрахте десетки и стотици хиляди,а някои дори станаха милионери чрез подставени лица.И резерва стопихте,затова ще видим индексации на кукуво лято.Наглеци!
238
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***,всички те разбрахме,че си мъжка к...а!Въртиш се,както ти изнася!Марш *** в забвението!МАСАЖИСТ на уши!
237
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прави ми впечатление,че ТИКВИТЕ са станали днес рано!За да не можеш да спиш,значи нещо не е наред !хахахахахаха ОСТАВКА!
236
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
-Царя е гол !Едно дете извикасочейки със пръсти напреде се натика -Царя е гол !Някой повторитихо и страхливои спря да вика браво -Царя е гол !обади се третипосле четвърти, петии каза-детето е право -Царя е гол !ревна тълпатазаляна от смяхтропайки по земята А Царя вървешедоволен пред тяхдоволни вървяхаи царските хора Пак стана зрелищеномерът отново минаВервайте той обещано с Дела се размина И никой от тиядето се кискахаи дето се смяхавзор не обърна да види встранида види назадче всички са голии креят от глад А Царя смирене сит и обути много богати много надут
235
11
 
5
 
! Отговори
Трухчев преди 12 години
Безсрамни ***, и това ли стана форум на крадците и лъжците? Какво построи Станишев? Падналата козирка "шатра" на централна жп-гара в София? Или разрушеното вече летище в Пловдив? Или ВОДНОТО ОГЛЕДАЛО? Или Цанков камък? Какво точно направи Станишев, освен наследство от задължения за плащане? Тунел под Шипка или "...три първи копки, и един БАИР..."? И Станишев ДОСТОЙНО продължава "Работническото дело" на Виденов!
234
8
 
10
 
! Отговори
Гичка преди 12 години
Браво на Станишев! Вдигна двойно, пенсиите и заплатите, 8 млрда резерв остави, заслужават си бонусите!Като искат герберите да сравняват това:Eдните взимаха и пълниха резерва, другите взимат и празнят резерва! Едните увеличиха пенсии и заплати двойно, другите замразиха пенсии и доходи. Едните намалиха външният дълг до рекордни стоности другите, увеличиха за пръв път от Виденов насам външният дълг като вземат заеми под формата на ДЦК! Едните намалиха безработицата до 4% другите увеличиха безработицата до 12%!
233
5
 
12
 
! Отговори
Главен популис преди 12 години
Боже, Божкееее за сметка на болното дете Пи-АрОня ден гледам по телевизоро как Тиквов си прави Пи-Ар и е довел болното дете в Мин. съвет за да му каже пред камерите, че му дава държавни народни пари за лечение и чрез болното дете да заклейми бившите колко са лоши ...... Накара децата да му благодарят пред медиите!!!!! ..... Ама те лошите увеличиха двойно пенсиите, оставиха 9 млрд. резерв, намалиха външен дълг, та и да са взели бонуси простено им е........А тея сегашните убавци, според Григор Лилов в предаването на Милен Цветков каза , че администрацията е взела само за 2011 година 116 милиона лева. . . !!!
232
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боце к'о става бре? Нали обещаваше:Досиетата в интернет, възможно най-бързо... к'во стана!?! Олигарсите в камионетки... к'во стана!?!ЛЪЖЛьО!
231
14
 
16
 
! Отговори
от некъде си преди 12 години
"Аз не искам БСП да върне 7-8 милиона за 4 години, които е взело, защото според мен, те са ги заслужили - над 10 милиарда здравен и фискален резерв, най-нисък външен дълг, ежегодно увеличаване на пенсии и МРЗ! Както в една фирма при добри резултати се раздават премии, така е и с държавното управление. Ха, сега Бойко, искам да върнете 118-те милиона, които си краднахте за 1 година, милиардите от фискалния и здравен резерв, които изхарчихте незнайно как, безотчетните по 2500 лв. в пликчета за гориво и представителни, които си вземате... Държавата е в отчайващо състояние, по-зле не може и да стане, щом се каните да сложите ръка и на парите от Сребърния фонд! И всеки друг, който твърди друго, е или платен драскач, или все още заблуден гербераст!"
230
10
 
11
 
! Отговори
Гичка преди 12 години
На по тея гейбърски мамини убавци /бонусисти/, Маслайркова изглежда светица.....а тя може и такава да си е, като се знае кой я обвинява....
229
9
 
14
 
! Отговори
Главен популис преди 12 години
Л.Местан е душесмутен от апартаментите на ЦветановГ-н премиер, преди да поставите въпроса за хонорара на опозиционни лидери, които никога не са били на каквато и да е длъжност в изпълнителната власт, поискахте ли от най-приближения си кръг да върнат онези тлъсти хонорари, получени от тях, и с които оправдават необяснимото забогатяване с N-броя апартаменти, например? Или премиерът не е знаел и за техните хонорари, както се оказа, че не е знаел и за бонусите, раздадени от министрите. Последното ни хвърли в истинско душесмущение, в недоумение. Оказва се, че министрите са по-куражлии, по-ербап и от премиера
228
11
 
12
 
! Отговори
ВИКТОР преди 12 години
*** трепери и злобее, значи турките добре са го опънале ... значи всичко е на прав път, ша са катурнат мафиотете