Миро Найденов отдавна ходи по въжето на цирка!

ГЕРБ хвърлили ексминистъра на вълците, видя Татяна Дончева
Обновена: 12 апр 2013 12:41 | 27 мар 2013 11:14,
78
Миро Найденов отдавна ходи по въжето на цирка!
Татяна Дончева. Снимка: архив Булфото

Традиционно остра, лидерът на “Движение 21“ и бивш депутат от “Коалиция за България“ Татяна Дончева не спести критиките си към БСП и ГЕРБ.

Тя коментира пред Нова телевизия скандала около обвиненията срещу бившия земеделски министър Мирослав Найденов, водачите на листи за депутати на левицата, които бяха обявени вчера и въпроса за т.нар “частна ГДБОП“.

Преди дни от партията на Меглена Кунева изнесоха информация, че политици, журналисти и общественици са били подслушвани. Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов категорично отхвърли подобна информация.

Частни ченгеджийници е имало, има и ще има, заяви Дончева. Тя изрази своето недоумение защо се учудват хората от “милиционерските“ методи, които са властвали през последните 3,5 години в държавата.

Милиционерите могат да родят милиционерска реда. Те това могат, това правят, заяви тя.

Миро Найденов отдавна върви по въжето на цирка, но не знам дали е имал предпазно въже, заяви Дончева. Думите й идват като коментар на вчерашната информация, че бившият министър е привлечен като обвиняем за злоупотреба с евросредства.

По думите на Дончева ГЕРБ хвърля предизборно някого на вълците.

Миро Найденов попадна в неблагоприятна среда между изборите и ще бъде хвърлен на вълците, обясни тя. По нейни думи сега Цветан Цветанов ще може да се изправи и да каже колко е принципен.

„Мирослав Найденов ще бъде разследван, защото такъв е животът. Така Цветан Цветанов ще се похвали, че е един принципен човек”, каза председателят на “Движение 21”.

Дончева категорично отхвърли възможността БСП да натиска прокуратурата за обвиненията срещу бившия министър. По думите й левицата няма механизми, с които да го направи.

В политиката не е вярна максимата „По-добре късно, отколкото никога”. Така тя коментира обновлението във водачите на листите на левицата. Вчера БСП ги обяви и сред тях почти няма бивши министри от тройната коалиция. По думите на Дончева обаче тези действия са много закъснели.

Обновлението на партията по начина, по който се случва, можем да го сложим в кавички”, смята тя. По нейни думи министрите от тройната коалиция не е трябвало да застанат като лице на изборите още през 2009 година. Дончева нападна остро лидера на левицата и обкръжението му.

Хора, които са от 1991 година, остават, а не можете да кажете, че са ярки парламентаристи, скочи тя срещу водачите на листите.

Според нея няма как БСП да яхне прилива и не успява да налее подкрепа покрай протестите. „Просто ще получи едно задоволително парче”, допълни тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
8
 
32
 
! Отговори
севера преди 11 години
бсп крадяха 200 от 1000 герб пък 800 от 1000 по добре бсп живяхме видяхме ако пратите герб пак на върха грабваме сопите тоя път срещу софиянци пловдивчани и бургазлии да знаете прошка няма да има вие ще сте ок ние да плащаме няма такава приказка тя свърши
73
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На селянката Дончева трябва да си много *** да и слушаш диалектите и глупостите
72
10
 
33
 
! Отговори
55 преди 11 години
Ако изборът е между милиционерска и комунистическа държава - избирам милиционерска!
71
8
 
33
 
! Отговори
АТАКА преди 11 години
ИДВА ВИДОВ ДЕН....................
70
8
 
40
 
! Отговори
приятел преди 11 години
Ами чудя се тогава,как така Мирослав Найденов дал подкуп,а не е взел и ще го разследват,а Масларова-16мл откраднала и няма съд,Овчаров 175 мл.няма съд,Станишев-2 мл.няма съд,Гагаузов-3.5мл няма съд, Корумбашев-1.7 мл.няма съд.Е как стават тия работи .Или с Найденов се замазват очите на народа че прокоратурата нещо прави.Смях в залата.Лъжете се ако мислите че някой ви вярва
69
8
 
36
 
! Отговори
pppppp75 преди 11 години
По Сталински - виновен без съд.
68
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дончева , ти си най-честната от бесепето- започни отначало. Кажи как Масларова открадна 16 млн. лева., как Р.Овч. трансферира във своя офшорна сметка 175 млн. от енергийните далавери, как Станишев уреди жена си с 2 млн евро държавни пари, как Гагаузов направи далавери за 3.5 млн със зелена енергия, как Курумбашев направи "законни" 1.7 млн с фотоволтаиците и как ...
67
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Татяна Дончева- Ванко 1
66
22
 
50
 
! Отговори
Я,па тоо!?!? преди 11 години
БСП е нашето спасение! Станете социалисти! - за ваше добро е!?!?!?Ама БСП социалисти ли са бе...мислех,че са най-обикновени айдуци и ***..раси
65
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стара българска поговорка казва - Когато волът рови, пада върху гърба му.Ащо се отнася до акото колкото повече бъркаш в него толкова повече мирише
64
11
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато са арестували Миро Мършата дали го проснаха на земята и дали са му извили ръцете отзад?!
63
14
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До СърФист:А трактора и неговия сайт ще бъдат моралния стожер на нацията,нали шизофренясал кретеноид,тичащ да вони по форумите?!
62
15
 
59
 
! Отговори
Народа преди 11 години
Г-жо Дончева хората още помнят, как вие внесохте поправката ВАНКО1 и освободихте доста сутеньори. Точно вие за честност и морал недейте да говорите.
61
9
 
52
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
ВСИЧКИТЕ ВЕЦОВЕ И ВЕИ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗКЛЮЧАТ ОТ ЕНЕРГОПРЕНОСНАТА МРЕЖА.ЧЕВЕНАТА ЕНЕРГЙНА МАФИЯ ДА НЯМА ПАРИ.ДА СПОНСОРИРА И САБОТИРА ДАРЖАВАТА
60
21
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тая *** с афинитет към сводниците ли ви е еталон за морал, че ни занимавате с нейните "мисли" ?
59
15
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дори и нищо да не знаех за Миро, физиономията му беше на гузен човек !
58
12
 
47
 
! Отговори
1 преди 11 години
Селската кифла да вземе да каже , колко пари й кихна ванко 1 за да промени законите и да го пусне от затвора. лесно се плюе по другите, ама за себи си мълчи дъртата вещица. Курумбашев има пари защото 10 г. произвеждаше порно.нелегално и разбира се на плащаше данъци.Гагаузов беше ортак на батко и братко, а там далаверата се оказа над 300 милиона
57
13
 
45
 
! Отговори
hagen преди 11 години
До ГаневА ти ми обясни откъде има пари Курумбашев и Гагаузов единия да построи ВЕЦ а другия ВЕИ парк.
56
12
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** няма проблеми, докато осъдят всичките му министри и дойде неговият ред може отново да е на власт
55
8
 
39
 
! Отговори
стою преди 11 години
До Анонимен айдееее......стига де..колко получаваш за това шизофренично драскане....и пак трябва да си припомняме че хората от най ниските прослойки на обществото взели власта преди 60-70 год.не могат да създадат друго освен разруха...и ние я виждаме...техните наследници генетично обременени ...също...хората като теб наистина мразят българите и българия...