Борисов към министри: Пари ли искате? Първо оставки!

Премиерът ги предупреждава, че разходите са повече от приходите
15 юли 2015 15:50,
123
Борисов към министри: Пари ли искате? Първо оставки!
Снимка: архив, Булфото

Премиерът Бойко Борисов предупреди министрите си, че исканията им за допълнителни средства ще бъдат съпровождани с оставки.

"Уважаеми колеги, обръщам се към всеки един от вас с молба да обърнете сериозно внимание на финансовата дисциплина в ръководените от вас ресорни министерства. Това, което ми докладва финансовият министър, не изглежда никак добре – заложеното в бюджета съкращаване на разходите в министерствата не се изпълнява от много от вас.

Въпреки усилията, които полагаме да съберем повече пари, както забелязвате, разходите, които ни се налага да правим, за да поправим грешките на експеримента "Орешарски", са повече от приходите, които събираме в последните месеци.

Затова категорично ви заявявам, че допълнителни разходи ще одобрявам и подписвам само с паралелно подписана оставка на министъра, който ги иска", заяви министър-председателят в края на днешното правителствено заседание.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
19
 
! Отговори
ербап ербап преди 8 години
Премиерот мааа с бухалката. Дали пък ще е толкоз храбър когато от Брюксел го натаковат да дава пара да се спасяват 17-та и 18-та заплата и пенсия на Гърците? Ще е чудовищен майтап - Бочко стиска народа за шията, че да има за рахатлъка на гърците. Трябва да се вдига кръвното, докато е време.
50
3
 
20
 
! Отговори
как става? преди 8 години
Как става целия народ да те мрази в червата и два пъти да те прави премиер!!??
49
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВСИЧКИ ВЗИМАТ ПАРИ, ДРУГОТО Е ЦИРК!
48
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Между другото Орешарски наистина се оказа пич и на всичкото отгоре страхотен финансов експертКолко много направи човека за по-малко от година Сега пак старата песен ала Дянков
47
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шоу за пред медиите.
46
1
 
22
 
! Отговори
Орешарски преди 8 години
Липсвам ли ви вече ?
45
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За друго пари може да няма, но за хрантутене на електорат все повече и повече пари се отпускат от ГЕРБ - идват избори.
44
2
 
18
 
! Отговори
семейни ценности преди 8 години
Когато жена ти изскочи с идеята ,хайде да вземем многохиляден заем,нормално е да я попиташ:-за какво? Когато тя ти отговори:-ами ей така да си имаме парички,ти трябва да се разведеш,или да и затвориш устата,както се затваря на руска кола вратата. Защо целокупни ми български народе,не правиш това с политиците си,а ги гледаш в очите,като първата си любовница?
43
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обеща още магистрали (ужасни са ни пътищата ) , обеща саниране , обеща доходи , обеща работни места ,обеща борба с корупцията (гледам първи дружки с КОИ)Дръпна милиарди за да може уж да изпълни обещанията Какво стана накрая И идва наи-големия въпрос Осрахте ли се а ? Сега кои ще ви чисти ла..ата ?
42
1
 
25
 
! Отговори
неразбрал преди 8 години
Какво стана с 16 милиарда?Къде потънаха?С тези темпове ще изпреварим гърците.Само че при тях парите отиват у хората , а при нас отиват в бездънните джобове на герберите.
41
2
 
24
 
! Отговори
прост народ преди 8 години
Бате боко е герой , и *** изцежда той :)
40
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Уважаеми колеги, КРАДЕНЕТО С МЯРКА иначе народа може и да ни оноде отзаде покрай гейпарадите.
39
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този безкрайно *** човек живее в някакъв паралелен свят.Да не говорим , че т.н. финансов министър Влади Горанов е обикновен счетоводител , завършил в Свищов.За сравнение ,министъра на финансите на Гърция е завършил в Оксфорд.Кой се интересува от оставките на тези невзрачници?
38
1
 
19
 
! Отговори
А преди 8 години
Борисов ще го запомним с думите :" Пари няма "
37
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"за да поправим грешките на експеримента "Орешарски", са повече от приходите, които събираме в последните месеци."Експеримента Орешарски предлагаше програма, с която държавата щеше да изтегли 1 милиард евро за стабилизиране. Експериментът Борисов изтегли 20 милиарда евро за същата цел.
36
2
 
16
 
! Отговори
не разбрахте ли? преди 8 години
Как тази ощипана мома стана мъж на годината?
35
3
 
10
 
! Отговори
пърдич преди 8 години
Изрязах са жестоко
34
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Усещате ли маляките днес това е бантустан утре - те поне имат острови!
33
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До оня ден се би в гърдите че бил вкарал повече пари в хазната, сега "разходите повече от приходите" - кога лъжеш бе тиквяк? Май постоянно :))))))))))
32
3
 
22
 
! Отговори
:) преди 8 години
Боко изтегли НОВ кредит от 4 милиарда. Толкова ли бързо ги откраднаха неговите хиени, че пак няма пари? А и да попитам герберченцата, какво става с хуманитарната ни помощ за Гърция? Нали щяхме да ги спасяваме от глад и болести, "горките" гърци :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)И щяхме да ги спасяваме, защото те си нямат Тиква, която да ги води към пълната победа на социализЪма :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)