Сидеров към властта: Сдобрете се и довършете България!

Лидерът на "Атака" с иронично изказване към управляващите
11 май 2016 14:00,
113
Сидеров към властта: Сдобрете се и довършете България!
Снимка: Архив БТА

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров се обърна към управляващите с изказване, пълно с ирония. В него той изрази надежда, че ще им дойде акълът и ги призова да се сдобрят, защото имат много работа за довършване. 

"Искате да бутате едно управление, което с толкова енергия и пари дойде на власт. Толкова млади, красиви и умни младежи с павета в ръка... И всичко това с лека ръка да го загърбим", възмути се той.

Още по темата

"Само господин Сорос даде толкова милиони за софийския майдан, толкова мрежи и вувузели. И сега това да падне, за да отидем към нестабилност. Помислете си само - започнали сте сделки, обществени поръчки и сега ще ги оставите, за да дойде някой политически некоректен и да ви ги вземе. Вземете се сдобрете, за всеки има по една митница или поръчка", каза още Сидеров от трибуната на парламента. 

Той припомни, че идва рядко в НС напоследък, защото е построен на турски гробища и носи отрицателна енергия. Но е пристигнал, за да отправи съветите си към мнозинството. 

"Дойдох да ви размахам един златен пръст и да ви предупредя, да ви дойде акълът в главата и да не събаряте това правителство. Защото ще изпаднете и никой няма да чуе повече за вас. Вършете си работата, на България и без това й остават малко години, довършете я. След това няма да има нужда от Изборен кодекс, валиите ги назначава султанът, не се избират", каза още Сидеров.  

Той посъветва мнозинството и да не се стреми да плаши премиера."Той не е пребледнял, най-много да го изнервите и да ви изпрати на предсрочни избори, защото човекът все пак има нерви", каза още лидерът на "Атака". 

Сидеров отправи още един съвет към управляващите: "И не обръщайте внимание на провокации. Ще излезе да ви каже някой, че сме били най-бедните в Европа. Че имало един милион българи под чертата на бедността. Примирете се, важното е вие да не сте в тази категория", каза още националистът и добави: "Започнали сте едно дело за довършване на мандата на България, довършете го!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
12
 
3
 
! Отговори
златния пръст преди 7 години
този *** що не чисти *** нали е осъден на обществен труд
75
5
 
10
 
! Отговори
West Ham преди 7 години
Наистина, досега се отнасях към Волен Сидеров отрицателно, но след като прочетох това, което е казал, разбрах, че има хляб още в него, не е за изхвърляне. Дано успее да се сдобри с Доган, за да управляват заедно, и тогава ще има просперитет за всички и няма да сме на дъното! Желая му много здраве и да не отстъпва от позициите си за националните богатства!
74
2
 
16
 
! Отговори
Мен до 64 Странджата преди 7 години
Наивен си Странджа. СОРОС НЕ ХАРЧИ СВОИ ПАРИ, А НА ДЪРЖАВАТА САЩ. ДАРЖАВАТА САЩ МУ ДАВА НА НЕГО, ЗА ДА ПРАВИ НПО-ТА. ТЕЗИ НПО-ТА, КАТО ХЕЛЗИНКСКИ КОМИТЕТ НАПРИМЕР МЪТЯТ ВОДАТА НА ПРАВИТЕЛСТВАТА. МОЖЕШ ДА СЕ ЯДОСАШ НА ТОВА НПО, И КАКВО ОТ ТОВА, ПРАВИТЕЛСТВОТО САЩ ЩЕ КАЖЕ "МИ НЕ СМЕ НИЕ, ДЕТО ВИ МЪТИМ ВОДАТА, ХОРАТА ИМАТ ПРАВО НА МНЕНИЕ. Е НИЩО ЧЕ МНЕНИЕТО СЕ ОПРЕДЕЛЯ СПОРЕД ПОРЪЧКАТА. ПРИПОМНЯМ ВИ ЕДИН ВИДЕН ПОЕТ СЕДЕ..АС, ЕДВИНЧО СУГАРЕВ - БОРЕЦ ЗА ИДЕИ ....... И ЗА ПАРИ ОТ ФОНДАЦИЙКИ.
73
6
 
28
 
! Отговори
ivailo1403 преди 7 години
Хахахххх, браво на Сидеров ! Пак докарва до истерия еврогейците във, и извън парламента .
72
20
 
13
 
! Отговори
1 преди 7 години
Тоя пак изпълзя от дупката!
71
25
 
9
 
! Отговори
. преди 7 години
Абе саркастично ама... правилно си е казал, че ако има избори - няма да влязат пак, така че за него е по-добре да се разберат и да откара още годинка и отгоре депутатстване. Че и пари ако спре да носи вкъщи Деничка за какво да го държи само заради внучето ли ?
70
31
 
13
 
! Отговори
путя-клитор с крака преди 7 години
Бълграския народ обича Сидеров колкото обича Доган и католически свищиник малки момченца. Този защо още не е в затвора най-малкото за измяна и предоставяне на военна-секретна информация на вражеска Русия? Не пукна ли от гладната сткачка която обяви м.г.
69
26
 
9
 
! Отговори
Гуфи преди 7 години
Хе, тоя ми приличай на герой от Уолт Дисни, макар че той би казал че е от союзмултьфилм.
68
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А КАКВО ПРАВИ ЗАПАДА С ВАС- ОТИВАТЕ И РАБОТИТЕ,ПЕЧЕЛИТЕ ПО ДОБРЕ И ОТ ЕВРАЗИЯ- ПРИМЕР- ЕДНА ГОДИНА В СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ГЕРМАНИЯ ДОНЕСЕ 50 ЕВРО КЪМ ПЕНСИЯ ОТ 160 ЛЕВА ЗА 35 Г РАБОТА ТУК- НАЛИ СОЦИАЛИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ Е ЦЪФТЯЛА, ЗАЩО НЕ ОТИДЕТЕ В ЕВРАЗИЯ- ДАЖЕ ТИЯ ДЕТО ПРОКЛАМИРАТ ОТИВАНЕТО В ЕВРАЗИЯ НЕ ОТИВАТ ТАМ, ЗАЩО!? 25Г ТРУД В ГЕРМАНИЯ И ПОЛУЧАВАТЕ НАЙ ВИСОКАТА ПЕНСИЯ В ОБЛАСТТА В КОЯТО РАБОТИТЕ, ОСТАНАЛИТЕ ГОДИНИ ВИ НОСЯТ БОНУС- ТОВА ВАЖИ И ЗА БГ РАБОТНИЦИ ЗАЩО БЕЖАНЦИТЕ СЕ ТРУПАТ НА ПЪЛЧИЩА
67
8
 
5
 
! Отговори
nyakoi преди 7 години
Ei belokos narko kato podkrepyashe fesovete drugi bleshteshe
66
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
do toq avtorТИЯ ДЕТО ИСКАТ В ЕВРАЗИЯ СА СЕМЕЙСТВО КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАРИ МИЛИОНЕРИ ОЛИГАРСИ- СМЕТКИТЕ ИМ И ДАНЪЦИТЕ НЕ В БЪЛГАРИЯ А В ОФШОРКИ, НЯМАЛО ДА ЖИВЕЯТ В РУСИЯ ЩОТО БИЛО СТУДЕНО, ЗАЩО СИ НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КАТО ОТИДЕМ В ПОДНЕБЕСНИТЕ ДАЛИ ЩЕ СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ СЛЕД КАТО % СА ЕДНАКВИ, ЗАЩО ЛИ, ПАРИ ЛИ ПЕРАТ, КАКВО ЛИЦЕМЕРИЕ. nikoj ne pljue zapada, a tova , koeto pravi s nas...
65
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ироничното му изказване бие право в целта. Но като чета на някои другари коментарите се вижда че не разбират иронията а вземат думите му в буквалният смисъл. Тавариши научете се да отделяте брашното от триците!
64
8
 
20
 
! Отговори
Родолюбец преди 7 години
ДОЛУ републиканската масонска партийна система, ДА ЖИВЕЕ ПРАВОСЛАВНАТА МОНАРХИЯ!!!
63
36
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Болен плюе европа, но не ходи да почива в Сибир, а по ресторанти в Брюксел. Двуличник!
62
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТИЯ ДЕТО ИСКАТ В ЕВРАЗИЯ СА СЕМЕЙСТВО КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАРИ МИЛИОНЕРИ ОЛИГАРСИ- СМЕТКИТЕ ИМ И ДАНЪЦИТЕ НЕ В БЪЛГАРИЯ А В ОФШОРКИ, НЯМАЛО ДА ЖИВЕЯТ В РУСИЯ ЩОТО БИЛО СТУДЕНО, ЗАЩО СИ НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КАТО ОТИДЕМ В ПОДНЕБЕСНИТЕ ДАЛИ ЩЕ СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ СЛЕД КАТО % СА ЕДНАКВИ, ЗАЩО ЛИ, ПАРИ ЛИ ПЕРАТ, КАКВО ЛИЦЕМЕРИЕ.
61
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПАРТИИ=МАФИЯ
60
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
81, ТИЯ ДЕТО ПЛЮЯТ ЗАПАДА НЕ ГИ МИСЛИ, ТЕХНИТЕ ДЕЦА СА ТАМ, А ГО ПЛЮЯТ ЗАЩОТО ИМ ПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ТИ ДА ИМАШ ПОЗНАТИ КОИТО ДА РАБОТЯТ НА ИЗТОК, ЗАЩОТО ЩЕ БЪДЕ ДОБРЕ ДА ЗНАЕМ.
59
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Феса, феса къде ти е, слугинче на ДПС?
58
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко процента има партията на Сидеров? Едвам достига до 3%. хм. Много е нагло при такава "подкрепа" да даваш акъл.
57
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕТО ЕДИН ИНДИВИД ПРЯКО ОТГОВОРЕН ЗА РАЗПАДА НА ОБЩЕСТВОТО НИ- ПЛЮЕ ЗАПАДА А ПОЧИВА В ПАРИЖ, БРЮКСЕЛ И ГЕРМАНИЯ- КЪДЕТО ОТИДЕ СЕ НАПИВА И ИЗЛАГА БЪЛГАРИЯ- СРАМ И ПОЗОР ЗА ВСИЧКИ КОИТО ИЗБИРАТ АЛКОХОЛИКА И ЛЮБИТЕЛЯ НА БЕЛО.