Коалиция ГЕРБ-БСП-ДПС? Категорично не, отсече Дончев

Вицепремиерът: Партиите в бъдещия съюз трябва да са от формата ЕНП
Обновена: 22 яну 2017 19:32 | 22 яну 2017 19:29,
29
Коалиция ГЕРБ-БСП-ДПС? Категорично не, отсече Дончев
Снимка: архив "Булфото"

Коалиция между ГЕРБ и БСП и ДПС категорично не може да има. Това обяви вицепремиерът в оставка Томислав Дончев в предаването на Bulgaria On Air "Опорни  хора" с Ганиела Ангелова

"Преди изборите дължим много честен отговор на всички българи", каза още министърът на ГЕРБ.

Според Дончев, тепърва предстои разговор в ГЕРБ за грешките, които партията е допуснала.

"Партньорството в политиката означава общи принципи и цели. В този смисъл потенциалът за  сътрудничество е  много тесен. Партиите трябва да бъдат от семейството на ЕНП".

Така обобщи Дончев въпроса с кого ще се коалира ГЕРБ, ако нямат мнозинство в следващия парламент.

Вицепремиерът е категоричен, че няма да се коалират с ДПС и БСП.

"Съставът на служебното правителство ще покаже, дали ген. Радев ще се разграничи от БСП. Това, че не е бил в политиката му помогна да спечели изборите, сега предстои да разберем как ще се справи на този пост$, каза още Дончев пред Ганиела Ангелова.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
3
 
! Отговори
Шефа преди 7 години
Тия тарикати от ГЕРБ , вече лъжат като дърта ромка!Те си остават в тайна коалиция с ДПС , а с феса Местан са си в стабилна явна коалиция!Бъдещето очертава силова игра от Президенството спрямо ГЕРБ и управляващите му некадърници и затова се гънат , това "да" , това "не" , това "може би" .....накрая ще си изперат гащите и ...на простира .. за да зяпат какво е времето!
19
5
 
2
 
! Отговори
да преди 7 години
БСП са истинските грабители на държавата, при ГЕРБ всичко е открито включително и заседанията на МС, даже са обучили троловете да пишат че Герб крадат, представяте ли си крадеца вика дръжте крадеца
18
0
 
7
 
! Отговори
До БиБи преди 7 години
Привържениците на ГЕРБ, желаещи коалиция с ПФ, в чийто състав влиза бургаското НФСБ, нека се поинтересуват малко от мнението на кореняците бургазлии за Валери Симеонов. Там го наричат Вальо психото . Навремето баща му - бивш военен е бил преместен от ямболско в Бургас и Вальо се смята за бургазлия. Не е "моряче" той, а от края на Николай Ненчев. И не се ползва с авторитет сред бургазлии - знаят го като собственик на "скат" и човек от мутрите. Така се държи и сега - като мутра.
17
6
 
3
 
! Отговори
Нели преди 7 години
До Кукер 20Вие ,които пишете в този форум почти всички сте комунисти.Не приемате чуждо мнение различно от вашето по стар навик от миналия век.Какво ти пречи Дончев?Човекът е много способен и заслужава да бъде във властта .
16
3
 
3
 
! Отговори
Горгона преди 7 години
До Анонимен 13 Върви на майната си.Кой нормален дясно мислещ човек гласува за БСП?Ти си един формен лъжец.Ти си комунист от най-долна класа
15
4
 
5
 
! Отговори
Гусине Дончевъ преди 7 години
На вашута партия големата грешка се казува Бойко Борисов И яс се надевам дека у вас да има малечко съзнание и сила тоа да го пратите там дека му е мястото у забвение да оди да яде асвалтот на скапаните магистрали ,дека са като селски пътища у Германиата Сигурен съм че у Герб има честни и почтени хора дека имат волата и силата да се преборуват и с корупциата и насадената от вашио лидер *** простотиа ,оти това са ви най големите проблеми
14
2
 
7
 
! Отговори
БиБи преди 7 години
Aко смятате, че ще можете да направите коалиция с ПФ, където се подвизава една мутра от Скат - Валери Симеонов, много се лъжете. Махат се Митов и Ненчев, а отивате в лапите на един клиничен случай от НФСБ. Първо се договорете с Каракачанов да изпратят Валери да се лекува от душевни болести.
13
3
 
9
 
! Отговори
Кукер преди 7 години
Тоя господин на снимката кво му е станало бледен като умрял напудрен да не му се е привидял Тодор Живков и му е лъхнал в лицето ?
12
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Росен беше по-велик от Боко, щото беше по-смешен.Историята ще покаже кой е победил.
11
2
 
2
 
! Отговори
Fuga преди 7 години
Partiite i partizanite na besilkite do 3 mart.
10
6
 
19
 
! Отговори
перуката НЕНЧЕВ преди 7 години
Герберасите ще се съберат с МАГАРЕШКИ , МУТРАГЕН ДО МУТРАГЕН
9
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
аз съм дясно мислещ човек и ще гласувам за БСПКрадците от ГЕРБ няма да видят властПърва сила на изборите ще са БСП.Те ще съставят кабинет.ГЕРБ отива в опозиция и в историята завинаги
8
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки, който е бил министър на Борисов трябва да бъде зачеркнат от кръга на почтените хора.Дончев туй, Дончев онуй?! Почтен човек не може да работи за доктора на неуките, за ония дето е *** и затова се разбира с простите. С прости хора начело държавата никога няма да тръгне напред!
7
19
 
12
 
! Отговори
Луцифер преди 7 години
Дончев е един от малкото политици, които заслужават уважение,на каквото и пост да се намират! Тай е безспорен професионалист и вероятността да не корумпиран е напълно реална. Жалко, че не е към реалната, истинска десница ДСБ. За него бих гласувал във всякакъв формат. Ако той беше министър председател България щеше да е много, много по напред...
6
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа аз за БСП ще гласум, каква коалиция с вас ще правят, не не и не
5
3
 
12
 
! Отговори
Илия - Варна преди 7 години
Изхвърлети от редицитр си всички партийци и доносници инарода ще ви подкрепи! Иначе и вие сте като тях - кради, лъжи, мажи - важното е да си добре на гърба на хората.
4
4
 
22
 
! Отговори
Андрешко преди 7 години
Каква дясна партия са Герб с членове на БКП втори ешалон и партийни секретари? Те нямат дясно мислене,защото нямат никакъв десен закон приет,но крадат повече от тройната коалиция и когато в 2020 година спрат еврофондовете,ще се окажем без икономика и без ничия подкрепа,а тези с награбените пари ще идат да живеят в някой райски кът,а баламурниците,които ги подкрепя ще останат с пръст в **з.
3
15
 
5
 
! Отговори
Петър Папазов преди 7 години
Крайно време е Бойко, Цецо и пр. да си ходят. В ГЕРБ има и интелигентни хора като Дончев и др. А ГЕРБ е необходим защото е единствената сериозна дясна формация у нас. Така че бърза промяна е нужна.
2
8
 
19
 
! Отговори
ДГД преди 7 години
Много увехнал е тоя гербер на снимката.
1
14
 
11
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
ГЕРБ се маха... - остават БСП и ДПС... - ай чиститу...