Слави Трифонов зад Радев, трябвали нови избори

Протестът на площада в София бил спонтанен
6
Слави Трифонов зад Радев, трябвали нови избори
Снимка: Dnes.bg

"Трябва да има мир и справедливост и за да има мир и справедливост, трябва да има нови избори". Това каза пред БНР шоуменът и лидер на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов.

"Щом не се тревожат от това да има избори, щом са убедени, че хората много ги обичат, пак ще ги изберат", допълни той.

Още по темата

Според Трифонов "живеем в действителност с овладени медии и овладян бизнес и това прилича на комунизъм. 30 години след комунизма трябва да има нови избори... Властта развращава, абсолютната власт развращава
абсолютно. Тези се развратиха абсолютно. Време е за избори".

Той смята, че българинът е търпелив, "но като му писне, става жесток. Това ще се случи и сега. Ако те не го виждат, значи са недалновидни и не са за тази работа".

Трифонов коментира и събитията край плаж "Росенец".

"Тези плажове не са частни. Трябваше веднага да допуснат хората, които искаха да отидат там. Какво означава "сараите на Доган"? Трябва да има законност. Искам да съм част от държава, в която законът е на страната на държавността и в която не се самозабравят онези, които вземат властта", каза той. 

Трифонов изрази мнение, че протестът на хората е спонтанен.

"При протестите срещу Жан Виденов БСП говореха същите глупости. Властта ги кара да се държат по същия начин. Може би има провокатори, но като цяло протестите са спонтанни", смята той.


 


6
Още по темата: протестСлави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
0
 
0
 
! Отговори
Вики преди 2 месеца
До Време за промяна Гергов ще отговаря за социалната промяна. Образованието и здравеопазването ще бъдат безплатни. Пенсиите ще се изравнят с тези на депутатите. С оглед сигурността на държавата ще се хлопнат кепенците на Калотина и терминалите. А за младите ще отворят за по 2 години казармите. Това е промяна!
153
0
 
9
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 2 месеца
До Анонимен 113. Много се е запъхтял, много се е забързал, няма търпение да се качи на магарето. Краката му опират още на земята, и няма възгледи да литне в небесата! Избори ще има: има, няма след година. Чалгаря 7/8 да си ляга, и да си брои самина !
152
0
 
1
 
! Отговори
народ преди 2 месеца
До яблони и груши

тоя като толкос иска да падне правителсвото защо не е на площада щотото го естрах от коронавируса инак се бара на политик до сега само един видях да илезне през всики президента
151
1
 
17
 
! Отговори
яблони и груши преди 2 месеца
Споко, Слави. Нови избори ще има, когато свърши този мандат. Обаче кой от протестиращите е сигурен в победата си на изборите? Затова са и протестите, водени от политически лузъри. БСП не е никаква алтернатива на ГЕРБ, моля ти се, все едно да ми кажеш, че искаш комунизмът да се върне. Въртят-сучат, и все към Москва гледат. Тая песен я пяхме 45 години.
150
4
 
15
 
! Отговори
Joko преди 2 месеца
Каква е тази физиономия на неандерталец ?
Къде се вре и той на "коня в краката"
149
2
 
22
 
! Отговори
Иван преди 2 месеца
Трифонов никога няма да управлява, защото в политиката реалностите са други, свързани с всичко извършено до момента на прекрачването ѝ, а при него има много негативен материал, който ще го компроментира. Да мисли за пенсията си!
148
1
 
20
 
! Отговори
65 преди 2 месеца
Тоя да иде да си прегледа пак очите,може и главата.Че БОГ не забравя.
147
3
 
24
 
! Отговори
O, My God преди 2 месеца
Я да чуем още веднъж какво казва Дългича???? Чалга+Комунизъм = Шоу 7/8.
146
1
 
25
 
! Отговори
БЙКС преди 2 месеца
Държавата не е шоу,нито е чалготека.Баба ми казваше:Умен мъж политик не става.Умният си има всичко.
145
10
 
25
 
! Отговори
Еректилна дисфункция преди 2 месеца
Оправи първом тая пущина бе баце, пък тогаз се напиняй да"оправяш" държавата. Хората няма да гласуват (въпреки, че ти доста се постара в опростачването им) за увиснал, комплексиран, самовлюбен и злобен льольо. Колкото и да се пъчиш,да вкарваш прашясали клишета, хората на КЛЕТЪЧНО ниво не те понасят и усещат, че ти НЕ си техния човек. Бойко с всичките му кусури успя, но вече е неудобен. Обаче, ти НЕ си следващия месия. Ти си в пъти по Т.Ъ.П, от тъпия Бойко. Дедо любен много требе да е изветрел...
144
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Слави не се коси ще управляваш догодина с БСП и ДПС и ще ти лъснат всичките простотии.
143
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Слави забрави ли как се възхищаваше на Сокола !
142
32
 
6
 
! Отговори
Време за промяна преди 2 месеца
До Анонимен 138: "Младите мразят БСП"? И за какво младите да мразят точно БСП? Гербаджийска опорна точка?
По времето на Станишев влязохме в ЕС и ни поставяха на едно ниво с Румъния, даже и преди нея. А при вече трети мандат на ГЕРБ изоставаме и от последните в ЕС.
Всяка държава има нужда от социална политика, а не политика в полза на олигарсите. Това ви предлага сега БСП. В името на промяната пенсионира "вечните" депутати, въведе мандатност.
А ГЕРБ вече ги видяхме. Там Бойко е незаменим.
141
6
 
29
 
! Отговори
онзи преди 2 месеца
Този и една лоша дума не е обелил за доган,даже го даваше за пример и да не забравяме, че радеФ спечели с депесе,демек с доган. И какво очаквате от тая пасм,ина
140
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Баджанаци от всички партии и президентства - обединявайте се.
139
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Умник

Ти нов клон на лудницата ли ще организираш, бе? И вече разпределяш "длъжности", та лекуващите се да се радват и да не буйстват.
138
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Ама

Десо гиди, Десо ...

Ама имаше и един Свиленски, та трима баджанаци.
137
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Голяма част от българският народ ще продължи с наказателния си вот срещу БСП и за Борисов, докато не остане нито един комунист в тази държава.
136
10
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не знам какво си мислите, че е по улиците в момента, но ще видите какво означава "хора по улиците" ако БСП отново вземе властта. Ние, че сме глупав, глупав народ сме, но сме и злопаметни. Младите мразят БСП, възрастните, които си спонмнят "добрите" години - намаляват.
135
6
 
36
 
! Отговори
Ама преди 2 месеца
СлаФчо и Румчо се държът като баджанаци...