Бойко Ноев се оплака, че e бил подслушван

ДАНС следила участията му в медиите
Обновена: 27 май 2021 09:20 | 27 май 2021 09:19, Камелия Цветанова
88
Бойко Ноев се оплака, че e бил подслушван

ДАНС е правил анализ на участията на бившия министър на отбраната Бойко Ноев в телевизионни предавания. Това заяви самият той пред bTV.

Още по темата

За това той разбрал, след като с него се свързал служител на ДАНС преди "месец-два", който му предал документ, в който се анализира "негов разговор с Хекимян".

"Питам: Защо ДАНС прави медиен мониторинг на участията ми?“, заяви Ноев, който допълни, че ще отправи официално запитване към новия председател на ДАНС Димитър Тончев и служебният вътрешен министър Бойко Рашков.

"Бях потресен от това, което чета, там имаше и фалшиви неща. Това поставя принципния въпрос за кого работят службите в България", каза Ноев, според когото силовият апарат на държавата изпълнява лични поръчки.

"Аз разполагам с това, което видях. В миналото съм имал случай, когато член на правителството на Бойко Борисов ми е казвал, че Цацаров, когато е бил главен прокурор, му е препоръчал да не разговаря с мен, защото телефонът ми се подслушва", заяви бившият министър на отбраната.

Според него ДАНС трябва да се "преучреди" и 40% от настоящия състав не трябва да се назначава в новата служба.

По неговите думи сега "не тече овладяване на службите, а възстановяване на държавността" и Димитър Георгиев е можел да напусне поста си като председател на ДАНС "с повече достойнство".
 


88
Още от Политика
Подслушваните политици били 82, 1/3 от тях от БСП?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Бойо Ноев ще си каже и майчиното мляко пред Хекимян.
57
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Капиталистическата Държавна сигурност трябва да следи разрушителни елементи като Бойко Ноев. Дайте да отворим досиетата на ДАНС от 30 години капитализъм. Нали отворихме досиетата от 45 години социализъм?
56
0
 
3
 
! Отговори
Зозо преди 2 седмици
Хахахаааааа, и какво зависи от Б.Ноев, че да го подслушват? Остава и бай Христо от Горно нанадолнище да се оплаче и той е подслушван :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
55
1
 
5
 
! Отговори
Подслушван преди 2 седмици
Дайте и ние да се пишем подслушвани. Навремето ония к.ретени, партизаните, бяха от страната на репресираните, а техните внуци и правнуци се водят и до днес "активни борци". Новоизлюпените Радев-чета смениха грамофонната плоча и се изписаха "подслушвани". Какъв курветизъм, какво падение.
54
2
 
5
 
! Отговори
моч преди 2 седмици
......сега знайни и незнайни червени твари с нечисто минало и вонящи биографии ще изпълзят от дупките си и ще ревнат че са жертва на....Цинично е!В този контекст може и мен да ме обвинят в подслушване защото тази сутрин гледах участието на този болшевик в сутрешен блок на бТВ , анализирах (до колкото мога ) демагогията му и сега си позволявам да я коментирам.
53
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Куцо и сакато тръгна да се оплаква, че го слухарили? Разни мисирки и мисири,приличащи на стари забравени иконостаси,искат да напомнят че още дишат..
52
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
И този бил чул. Като и аш документ покажи го.
51
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Касичките на Шайката една след друга започват да се опразват...Няма да има пачки за купуване на гласове и на 11.7 - 3.2% като патерицата им МВРО
50
2
 
4
 
! Отговори
555 преди 2 седмици
Не е истина колко шарани се хващат на гола кука с историите за подслушвания.А всичко е толкова елементарно - разработвания (подслушвания )-обикновено човек с престъпление за което се дава минимум 5 години общува с най-различни хора в това число и политици . Най-естественото нещо е гласовете им да бъдат записани, но те не са обект на разработка . Предполагам не допускате подслушваните да си говорят сами за да се извлече информация и за това винаги има записани и други гласове.Ясно ли е сега
49
8
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 2 седмици
КОПОИТЕ НА ГЕРБ СЕ АКТИВИРАХА. СМЕЛО НА АМБРАЗУРАТА БРАНЯТ БОЖДА СИ. ДЕРЗАЙТЕ *** КРАЯТ НАБЛИЖАВА.
48
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тезата на ***- щом не вършиш нищо незаконно, нямаш проблем да те подслушват. После ти се опитваш да му обясняваш за права на човека, за лична сфера
47
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
За шайката на ромската буца лой от село Банкя понятието правова държава е пълна абстракция! Определено не са много наясно какво би могло да означава, но поради вродена пpocтoтия не им и пука!
46
2
 
7
 
! Отговори
df преди 2 седмици
И какво като са подслушвали....нали това работят ?Нали всички подслушвани са по-чисти от сълза и няма за какво да се притесняват ?Нека мен да ме подслушват...нямам против....да ми слушат глупостите....
45
3
 
6
 
! Отговори
Долен продажник! преди 2 седмици
Как няма да се подслушва такъв продажник, той си е краварски агент!
44
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ЖАБОКА се окоти
43
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Много противници има България - Бойко Борисов е Голям политик -червените се наакват
42
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Трябва да създадат по комунистически обичай медал "борец против бойковизма".Големо натискане ще бъде. Както и пенсии за "борци" против бойковизма и капитализма.Цялата протестърска сбирщина ще се пренесе от жълтите павета и Парламента на опашката. Да не изпущат кьоравото. Навремето го бяхме докарали до 100 000 борци против фашизма и капитализма, сега може да стигнем и до 500 000. Такъв медал върви и с персонални пенсии, нъл тъй? Мая да я сложат нумер ено.
41
1
 
7
 
! Отговори
Гледна точка преди 2 седмици
До 35. Ама това е твоето мнение. И не ни говори от името на народа (типично по комунистически), защото голяма част от този народ не мисли като теб.
40
3
 
2
 
! Отговори
Anonimen преди 2 седмици
ГЕСТАПО ПОДСЛУШВАЛО ПОЛИТИЦИТЕ защото работели с обществени пари, а останалите граждани, защо ни следят и в банята??ЗАКРИЕАЙТЕ ГЕСТАПО!!
39
2
 
12
 
! Отговори
гражданин преди 2 седмици
Сега се възстановявала държавността?! Майко мила, сигурно и Сталин така е казвал.