Слави Трифонов: Оттеглянето на Николай Василев не беше слабост

Лидерът на ИТН отговаря онлайн на въпроси
Обновена: 1 авг 2021 17:11 | 1 авг 2021 17:02, Александър Попов
151
Слави Трифонов: Оттеглянето на Николай Василев не беше слабост
Снимка: БГНЕС

"Изтеглянето на Николай Василев не е въпрос на слабост. Той е един изключително достоен човек с много качества. Когато ние решихме да подходим чисто практично към визията на един кабинет, решихме да се свържем с хора, които имат опит. Василев има сериозен опит, бил е два мандата министър. Запознах се с него и семейството му и установих, че той е много свестен и много морален човек. Дълго време работихме на база това, че имаме еднакви виждания за това как трябва да изглеждат участниците в един български кабинет. В момента, в който го обявихме настана едно говорене, което ме изненада. Политици, визирам Христо Иванов, заяви, че само заради факта, че в това правителство тогава е имало министри на ДПС и следователно Николай Василев бил ДПС. По същата логика и Христо Иванов е ГЕРБ. На въпросът защо мисли така, той не можа да ми отговори. В крайна сметка се създаде напрежение от този ход, че ще правим правителство на малцинството. Оттеглихме го, защото се създаде впечатление, че има връзка с нещо старо, нещо, което не е достатъчно почтено. Няма проблем, има и други хора, които имат необходимите качества да поемат този пост, както стана ясно", сподели Трифонов.

На въпросът защо мисли така, той не можа да ми отговори. В крайна сметка се създаде една ситуация, по-скоро напрежение, от този ход, че ще правим правителство на малцинството. Оттеглихме го, защото се създаде впечатление, че има връзка с нещо старо, нещо, което не е достатъчно почтено. Няма проблем, има и други хора, които имат необходимите качества да поемат този пост, както стана ясно”, обясни още Трифонов.

„В продължение на над 20 години всеки ден съм бил по телевизията и сега се наслаждавам на възможността да не присъствам толкова в публичното пространство. Мога да си върша работата и без да давам интервюта и да обикалям по студиата. Това ми е изключително неприятно.

Слухове за мен е имало, откакто съм в публичното пространство. Повечето от тях са неприятни, не знам защо хората ги харесват”, това заяви лидерът на „Има такъв народ” Слави Трифонов във видео, качено в социалните мрежи, на което отговаря на актуални въпроси.

Според него "ходенето по телевизиите" изкисква огромни усилия. Трифонов отново цитира Марк Твен и посочи, че "слуховете за него са силно преувеличени". Семейството на депутата и тв водещ всеки ден поддържат връзка с него и не обръщат внимание на слуховете, посочи още той.

Очаквайте подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: Слави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
14
 
3
 
! Отговори
Г.Георгиев преди 2 години
Прав е Трифонов. Който и да предложи за премиер ще е 100 пъти по-добър от ЛЪЦЕЦА от Банкя. Баща му ПОЛКОВНИК ОТ МВР, той се изкарва преследван. Прадядо му е пребит от измамени от него съселяни, които е пратил в затвора и които са освободени след 9.9. Тази история е вади в 99 варианта - все ЛЪЖЛИВИ. Той разпродаде страната на аверите си белотаджии (поне да играеха бридж!). Христо Уванов (Бойкикикев) е от същото тесто като банкянския крадец.
83
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави е по хитър от Бойко. Управлява задкулисно, по модела на Доган. Чрез поставени лица като той самия не заема никакви постове и съответно не носи никаква отговорност. А Бойко е просс, и се все иска да се изявява официално като началник.
82
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сайта с регистъра за научни степени се сринал след като излезе новината, че Пламен Николов няма НАУЧНА СТЕПЕН ДОКТОР.Как се фалшифицира държавен регистър? Как е завършил тази докторска степен в чужбина като научен ръководител на Николов е проф. Валери Динев, а научни рецензенти са Валентин Канаврев и Иван Калчев? Не може да защити в чужбина степен доктор с български учени.В момента хора търсят и няма данни в държавния регистър.При изписване на името излиза "Няма намерени резултати".Изтриха го.:D
81
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво им намерихте на Слави и Боц? Красота ли, умнота ли, образованост ли, някакви възгледи за управление на държава? Какво им намерихте? Някой да ми обясни, ако може. Единствената адекватна е Татяна Дончева, ама пък в нейната спалня имало тишина. Заинтригували се от спалнята и.
80
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави ще ви оправи.
79
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бе погледнете кво сте избрали! Единия захранен с филии с мас, другия не може бъкел да обели, че болен инвалид. Вие да не сте пощурели? Ами ако сте, не чакайте да заживеем в нормална държава.
78
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като ти е неприятно да те питат мисирките с неудобни въпроси да си беше седял на задните части и да си гледаш старините! Ни дете имаш, ни котЕ. Не ти пука за нищо. Взел си една поръчка да бутнеш Борисов. Не успя. Тези 2 гласа разлика в депутатати с ГЕРБ не са победа. Над 72 часа ЦИК търсеха изчезнали секции. Половин процент разлика с втория при това изкарани точно от изчезналите секции не са победа. Борисов ще те отвее при трети избори за това се надупи на Нинова и прие левите приоритети.Чалгар!
77
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави е още по-зле и от Боци. Копаем дъното дами и господа. Копаме.
76
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахахаха отговарял онлайн на въплоси ама друг път!!! Тодор го пита и той говори. Това не е онлайн. Това си е запис. Кой задава въпросите? Онлайн е при директно излъчване на живо като телемост. Какви са тези въпроси? Репетирал е какво да каже. Въпросите си ги е писал сам както си иска. Онлайн е да има отворена страница в чат. Хората да пишат в чата и той да отговаря. Това е онлайн колкото аз съм астронавт.
75
0
 
2
 
! Отговори
Читател преди 2 години
Г-н А. Попов, вярно е, че е горещо, но все пак, прочитайте това, което пишете, за да не ставате за смях! Два пасажа един след друг буквално се повтарят дума по дума и това не сте го забелязали? А за сгрешените пълен и непълен член - да не говорим!
74
1
 
17
 
! Отговори
Ау, не било приятно преди 2 години
Скъпи ми смехурко, много обидчиви сте станали? Не бяхте ли вие, които 30 години обиждате и се подигравате с политици и цели общности в пошлото си шоу? Сега нещо не ви било приятно, а? А на хората, които усмивате толкова години дали им е било драго? И с тази добутана половин % разлика и 65 депутата не сте такива победители. Царят имаше 120, но от добра воля покани и други, и да, даде им и министерства. Вие с 24% искате цялата баница. Доста сте нагли. Дано на следващите избори ни дойде акъла.
73
0
 
1
 
! Отговори
Коко vs Пацо??? преди 2 години
Абе че разлика между Коко и Пацо има, не че да няма. Единият е шнорхелизирал цяла България а другия ич, Пацо е един изключително достоен човек с много качества.Качества които го издигнаха и свалиха от кандидат за Премиер щото хекакъв Ристо се изплезил като собственик на 7/8
72
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-н Трифонов ще получи подкрепата на Борисов като Борисов няма да вкара депутатите в НС и ще има кворум. Ако направи това Борисов има 2 изхода. Първият да бъде зарязан от хората зад него защото оставя държавата в лапите на мутрата Слави. Вторият да даде рамо на Трифонов да направи правителство и след това до 3 месеца да ги направят за смях като силна опозиция.ГЕРБ имат много подготвени политици. Трифонов има някакви самохвалковци, продавачи и консултанти.Ще ги направи на пух и прах.ИТН е до тук.
71
5
 
5
 
! Отговори
евроатлантик преди 2 години
Юпитата на царя трябшаше да докара Слави,икономиката на държавата щеше да цъфне за 800 дни
70
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-н Трифонов се държи много правилно от както влезе в политиката. Има много добри пиари, които му създадоха образ на нова личност. Тъй като на българина всичко му е ясно и не може да го разбере, мърмори. Изключение правят медиите на Пеевски, там работят без морал.Кабинетът на ИТН няма да мине, целта е вече служебно правителство да стане редовно, ДБ, БСП и ИМВ да поемат политическата отговорност, а ИТН ще са въздържали. Г-н Трифонов искаше половината партия от Бойко, той я даде на Пеевски.
69
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На дясната ръка има жълто петно. Вероятно е от система или от изследванията миналата седмица. Много е прозрачна кожата на Трифонов. Г-н Трифонов е болен, дами и господа. Не разбирам как изобщо ходи да вечеря с Домусчиев в Есте. Това е оправдание за телевизиите. Изгонен е отвсякъде и няма в коя телевизия да стъпи защото е надменен.
68
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако достатъчно много хора го блокират, частната мрежа фейсбук ще му закрие акаунта.
67
2
 
14
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Пълен профан. За какво гласуваха хората за ИТН като този избяга от отговорност и отказа да е дори депутат? Излъга ги тотално и им го вкара в задниците болезнено без вазелин.
66
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е запис, бе ? Кво да го питам? Кво да му кажа? Тоя рептил е записал всичко и Тошло ли го пита ? Кви са тия подигравки с нас? Кво ни баламосвате? Тоя е холограма.
65
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кога всички гербери ще се организират и масово ще подават доклади за да се блокира Фейсбук мегдана на Славка Трифонова?