Петков: Срещи на ПП-ДБ са подслушвани и записвани в НС

Това е ставало в техните централи
Обновена: 25 май 2023 21:31 | 25 май 2023 20:42, Камелия Цветанова
302
Петков: Срещи на ПП-ДБ са подслушвани и записвани в НС
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Изнасяме информация за активно мероприятие срещу коалицията „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ)  и възможността за съставяне на редовно правителство, каза съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков пред журналисти.

Още по темата

Политици от коалицията са били записвани по време на работни срещи в Народното събрание и в нашите офиси, по време на Изпълнителен съвет, Национален съвет. Записвани са както на хора от „Продължаваме промяната“, така и от
„Демократична България“, посочи Петков, цитиран от БТА.(

Широкият обхват говори, че са използвани записващи устройства в нашите централи и в сградата на Народното събрание, извадки от видеоразговори и телефони. Тези действия са работа на службите и "дълбоката държава" с цел дестабилизация и провал на преговорите за съставяне на правителство“, заяви Кирил Петков.

Службите знаят, че ако се състави правителство, ние ще сменим техните ръководства, ще направим дълбоки реформи, които целят изкореняването на превзетите хора, служители, отдели, посочи Петков. По думите му прокуратурата също знае, че минат ли настоящите законови промени, тя „може да бъде прочистена от дълбокото задкулисие“. Реално службите и прокуратурата знаят, че е дошло време разделно, или ние ще успеем да сменим тях, или те ще разбият нас и България ще остане една превзета държава, коментира той.

Според Кирил Петков като инструмент за това е използван емоционално нестабилен политик – Радостин Василев, който се разследва от Гешев. Първо, той поиска и нашата група подкрепи неговия имунитет да бъде задържан, запазен и впоследствие изведнъж каза, че го дава; който е ядосан, че не беше предложен за министър на спорта в новия кабинет и личната му амбиция да бъде такъв и отказа към него в този кабинет го доведе до емоционална нестабилност; който лично се е похвалил, че за тези свои действия има подкрепата на държавни центрове на власт, които не искат създаване на правителство, добави Петков. По думите му Василев се е похвалил, че има лица от „тъмния сектор, който го подкрепят“. Неговата нереалистична надежда е да започне свой политически проект в утрешния ден, като по негови думи помогне да взриви държавата, обясни Петков.

Съпредседателят на ПП заяви, че записите представляват внимателен избор и сглобяване на отделни фрази, думи, изрази, извадени от контекст, целенасочено сглобени, за да създадат внушения и манипулация, компилация от отделни думи.

Кирил Петков цитира и част от записите, които по думите му Василев ще се опитва да пусне в утрешния ден. Забелязваме части и фрази, които са верни, но са сглобени по такъв начин, че да дадат съвсем различно значение, допълни той.

„Бойко Борисов е само медиен противник. Ще изперем Борисов. Той е наш приятел. Христо Иванов е измислил начин да не се вдига имунитета на Борисов и реално има схема за неговото пазене. Мария Габриел е само жена на мъжа си, няма собствена тежест и е политически пленник. Службите ще бъдат променени изцяло и новите назначения са съгласувани с посолствата. Няма да се борим срещу корупцията. Не ни трябва Фалконе, няма да се борим срещу мафията“, цитира Петков. По думите му има внушения за политически натиск от Европа.

Той  посочи, че има извадени думи от контекст и за бъдещи кандидат-кметове и още много други манипулации. Реално това, което знаем, е, че над десет часа записи са синтезирани в четири минути с отделни фрази и думи така, че да могат да дадат абсолютно грешните внушения, посочи Петков.

Той повтори, че това са изкуствено сглобени думи, извън контекста, нарочно подбрани с цел шантаж и дестабилизация. Реално работата на застрашените служби, които се опитват да взривят държавата чрез абсолютна манипулация, добави той. Според Петков е налице активно мероприятие на дълбоката държава, публични убийства в чужди държави, записи на политици, опити за шантаж и манипулации, опити за предизвикване на международни скандали, някой иска да спре съдебната реформа и реформата в службите.

„Някой иска да попречи на България да има стабилно правителство. Някой иска дълбоката държава да остане непоклатима. Няма да стане, няма да се подадем на шантажа и манипулациите“, заяви Петков.

Радостин Василев е само един инструмент на превзетата държава и на превзетите служби, смята той.

В отговор на въпрос, Кирил Петков каза, че е много странно за него, че „след като академик Денков и Мария Габриел обявиха, че има разбирателство, защо мандатът се бави“.

„Знаете ли какво се случва, 30 години имаме превзета държава. 30 години всички знаем, че България изглежда фасадно добре, но отвътре е абсолютно изгнила в нейната държавност“, коментира Петков. По думите му сега това изгниване излиза на повърхността. /БТА, Никол Николова, Таня Тодорова/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Още по темата: ппКирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
215
2
 
1
 
! Отговори
АНГфилм преди 10 месеца
Имаше Исторически Английски филм който се оказа кръстник на онея интернет АНОНИМУС за взривилия Английския Парламент Супергерой чието вдъхновение може да е дори нашия Николай Хайтов..........................с живковистката под прикритие Велислава Дърева тоя народ за вечни времена ще има ТЕРЕЗА МЕЙ за противник
214
3
 
11
 
! Отговори
Хайтов КАЛАШНИКОВ преди 10 месеца
Буквално преди да умре Николай Хайтов непрекъснато повтаряше:"Ако не се бях разболял от рак направо взимам един КАЛАШНИКОВ и влизам в Парламента и Президенството и избивам абсолютно всичките политици там депутати,министри,премиер,президент защото УНИЩОЖИХА БЪЛГАРИЯ"..........Никой да не се учудва че Николай Хайтов е най-анатемосван в посмешището ужБългария от МАФИОТ-управляващите
213
5
 
1
 
! Отговори
ББ преди 10 месеца
До КОКОРЧО fanbaseдреме ни за руско-резидентските ви манипулаций,по делата и казано в Библията,с аргументи и факти,аз мога да твърдя ,че майка ви е камила...и.и.тите ще вярват...мислещите ще искат доказателства!така работи кгб...просто мята лъжи и манипулира...ид.о.ите...Българи...ид.от.и си сте каквито ви правят от *** и расия???
212
9
 
5
 
! Отговори
ББ преди 10 месеца
за жалост на мечтаещите и работещи да няма България,децата ни роби на пригожин...могилизирани,няма как да стане,член сме на ЕС и НАТО!ако герб са искрени ще има правителство Евроатлантическо,ще има дълбоки реформи и гонене на руски агенти!ще има Свобода за България от руският гнет!стига толкова 500 г.ни клаха османците,след тях руснаците до ден днешен хора!!!
211
8
 
5
 
! Отговори
КОКОРЧО fanbase преди 10 месеца
Само да отбележа, че КОКОРЧО не беше на изявлението. От сега ви казвам, че записи на КОКОРЧО няма да излизат, защото КОКОРЧО знае какво да говори, кога и пред кого. КОКОРЧО не е Кирчо. Даже ако питате мен, след утрешния цирк, ПП спокойно може да пенсионира Кики и да си продължава напред под ръководството на КОКОРЧО и проф. Николай Денков. Защото не сме гласували за Кирчо, а за КОКОРЧО.
210
2
 
10
 
! Отговори
КО преди 10 месеца
Утре ще се разбере колко манипулирани са записите, не изпреварвай събитията Кики. Аз съм гласувал за ПП, но ако си се държал като мерзавец, това трябва да излезе наяве. Нищо лично, просто хигиена трябва да има. Боко я няма, ти имаш ли я?!
209
2
 
11
 
! Отговори
Мого си тъп Кирче преди 10 месеца
То беше ясно, че Руди не му е чиста работата. Представям си какви си му ги говорил, предполагам не ти е първия път да те правят на мaймyн, ама пак не си се научил какво да говориш и кога. Ако наистина си допуснал Руди Гела толкова близо до ръководството на партията - сега ще трябва да си понесеш теглото. И другия път да знаеш - никакво доверие на съмнителни типове. А ти Кирче, чак си му се доверил и си му разказвал всичко, докато той ти прави мили очи. Мого си глъм ва Киренце, мого... :D
208
7
 
3
 
! Отговори
ББ преди 10 месеца
само факти,нима руската пропаганда не насажда страхове в Българите как са щели да изпращат войници в Украйна??нелепи примитивни лъжи!защо службите не ги намерят разпространяващите ги,и ен.ч.рите им и ги изправят пред Правосъдието???защото са едно,работят за края и разрушаването на България руснаците,митрофанова и ен.чарите им!...то е очемадно...мирише чак...и си мълчат резиденти,бсп-та,пУтроито платени и работещи за убиеца путин!Русия не е...путин...путин е убиеца на Русия!това не осъзнават..
207
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Цяла България е дойна крава на едни лица, близки до Кремъл. Просто ще направят всичко възможно, дори убийства, за да не се даде дойната крава на хората и да си остане за тях. Радев е тахното главно острие..
206
2
 
10
 
! Отговори
Тухли преди 10 месеца
Утре след записа няма да се учудя, ако и ВСС реши, че му е изтекъл мандата.
205
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Верно, Радев, който ревеше за че е време за кабинет, защо бави мандата?
204
4
 
1
 
! Отговори
ББ преди 10 месеца
До Граматик нацистправописа е...руска....!аЗ съм Свободен Човек и не робувам на руски "норми",важно е съдържанието,смисъла...локумопродавач изрожденски работещ против Народа си...за копейки!
203
2
 
0
 
! Отговори
Граматик нацист преди 10 месеца
До 214 ББ изреченията на български а и в доста други езици започват с главна буква, не грамотник!
202
2
 
0
 
! Отговори
Граматик нацист преди 10 месеца
До 214 ББ изреченията на български а и в доста други езици започват с главна буква, ***!
201
3
 
3
 
! Отговори
ББ преди 10 месеца
изнанадани ли сте?така работи кгб г-н Петков!с манипулаций,пропаганда,вменени вини,с утайките на обществата превърнати в роб. служещи им,500 г. ни клаха османците,след тях "освободителите"руснаци ни грабят и опитват да разрушат България до ден днешен!объркали са Народа!службите са руски,президента ни е резидент,излъга хората!говорете с хората,ще ви разберем и подкрепим!работете за Свободата ни!
200
1
 
6
 
! Отговори
Гиньос преди 10 месеца
Какви служби? Там бяха събрани само гелосани и пудросани експерти.
199
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Другите хора, вашите съграждани, ще ги гледате как страдат ли? Или ще ги подминавате със скъпите си коли все едно не съществуват? И ще позволявате тези на които се отчита и участвате в престъпните им практики да продължават да го правят. Докога? Вземете страна, правилната страна. Защитете поне веднъж народа си, не мафиотите. Не сме ли ние едно общество, което да върви заедно напред? Общество което да си помага и да следва принципите на законите и правовата държава?
198
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Към службите за национална сигурност. Не сме ли ние един народ? Тези на които служите и им позволявате да продължават терора си на българските граждани утре несъмнено вие ще бъдете тяхната следваща жертва. Вашите деца ще бъдат следващите техни жертви. Това ли искате, заедно да живеем в батака? Това ли искате? Някои от вас със сигурност ще издърпат точната клечка и ще се уредят за години добър живот, може и дацата ви. Но като цяло държавата, народа? Децата на вашите съграждани?
197
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ротациите ще ни доведат до репарации ако не и нещо по лошо. Да се махат !
196
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Изпреварващ ход на гузни гусеници.