Водка Flirt печели нови почитатели на изложение в Сингапур

Атрактивното представяне на парти водката засили интереса и към други продукти
Спонсорирано съдържание | Обновена: 19 май 2015 12:31 | 19 май 2015 12:30, Екип на Dnes.bg
Водка Flirt печели нови почитатели на изложение в Сингапур
Снимка: Водка Flirt

С футуристичен щанд, изцяло издържан в стилистиката на водка Flirt, "Винпром Пещера" участва на най-престижното изложение за безмитна търговия в Далечен Изток - TFWA Asia Pacific Exhibition&Conference. То се проведе от 10 до 14 май в Сингапур и събра на едно място топбрандове на дрехи, козметика, храни, детски стоки, бижута, алкохолни напитки и тютюневи изделия от компании от целия сват.

Водещият продукт от гледна точка на експортен потенциал водка Flirt впечатли посетителите. Атрактивното представяне на парти водката от страна на местни бармани засили интереса и към другите продукти на "Винпром Пещера". По време на изложението търговският екип на "Винпром Пещера" проведе редица срещи с вносители и търговци от Европа, Близък Изток, Азия, Австралия и Южна Америка.

Финализирани сделки и първи поръчки са получени от клиенти в Бангладеш, Непал и Южна Корея, както и потвърден интерес към продуктите на компанията от редица водещи безмитни оператори в Китай, Сингапур, Малдиви, Шри Ланка, Камбоджа, Индия, Виетнам и Мианмар. Освен голям интерес от страна на търговската аудитория , а марката FLIRT впечатли и представителите на основните медии отразяващи изложението - Frontier, The moodie Report, TFWA daily и други.

TFWA Asia Pacific Exhibition & Conference дава възможност за създаване на търговски контакти с представители на най-големите компании, опериращи в канала на безмитна търговия и “travel retail” като безмитни логистици, оператори, ритейлъри на летищни, погранични и пристанищни безмитни магазини, представители на круиз и карго линии. Тази година събитието бе посетено от над 2 600 души от над 1000 компании.


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации