Bedroom premium club с рожден ден и еуфорична новогодишна нощ

Трима от най-добрите български DJ ще селектират музиката за гостите в новогодишната нощ
Спонсорирано съдържание | 19 дек 2019 10:02, Красимир Ангелов
2

Новогодишната нощ e традиционно най-помпозната, стилна и еуфорична вечер в годината. Моментът, в който изпращаме старата и посрещаме новата година е най-запомнящ и вълнуващ. Ето защо този 31 декември, атрактивни артисти ще застанат на сцената на Bedroom Premium club, за да ви пренесат в един нереален свят от фантазия и екстравагантност.

Тази година клубът празнува и своя 14-ти рожден ден. Това ще се случи на 20 и 21 декември, когато всички приятели, партньори и клиенти на Bedroom ще се съберат, за да отбележат повода. През годините той се наложи, като емблема на нощния живот, синоним на класа, стил и безкомпромисно отношение към всеки детайл. Клубът налага забавление от ново измерение, с неповторимия си дизайн и изявите на световноизвестни диджеи, авангардни шоу-спектакли, екстравагантни костюми, високотехнологични, светлинни ефекти, допълнени с перфектен звук и мултимедийно шоу!

Ексклузивно от клуба разкриват и детайли около най-очакваната нощ на 2019 година. Знаменателното парти ще започне на 31 декември още в 22.00 часа. Трима от най-добрите български DJ ще селектират музиката за гостите – Gorro, Vasco C и C-Fusion. Прецизен микс от най-емблематичните R&B  хитове на 2019-а, хаус и авторски ремикси са само част от изненадите подготвени за вечерта. Цялостната атмосфера ще бъде допълнена от MC Vera Russo, а изживяването ще бъде запечатано в хиляди снимки.

Истинската кулминация ще бъде богата програма от артисти, танцьори, акробати, аниматори и музиканти, която сама по себе си е несравнима по пищност и ексцентричност. Такова ще бъде и специалното кетъринг меню, което е издържано в изискан гурме стил и изобилие от деликатеси и плодове. Селектиран е прецизен избор от апетайзери и сладки изкушения, които да обогатят изживяването на всеки.

Вече може да направите своята резервация. Местата в Bedroom premium club са ограничени, а цените на кувертите зависят от избора на маса и варират между 100 до 200 лева на човек.

Вижте как Новогодишната нощ може да се превърне в едно наистина "премиум" изживяване:

https://www.facebook.com/events/384518235759696/


2
Още по темата: Bedroom Premium club
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации