В Черно море навлезе катер от Бреговата охрана на САЩ

Според Русия това не укрепва стабилността в регион
28 апр 2021 22:37, Петя Славова
81

Катер от Бреговата охрана на САЩ навлезе в Черно море. Военният плавателен съд "Хамилтън" е започнал съвместна работа с партньори от региона и съюзници от НАТО.

Кораби на страни от НАТО редовно влизат в Черно море, предаде Bulgaria ON AIR.

Руското външно министерство нееднократно е отбелязвало, че военно присъствие в акваторията на Черно море на кораби от държави, които се намират извън този регион, не помага за укрепването на стабилността.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
Как са го докарали преди 2 години
Той става само да лови кубински трафиканти. Но тук няма кубинци!
54
1
 
1
 
! Отговори
аз българинът каза преди 2 години
ако българия иска да няма повече шпиони от россия да изгонят всички от посолството в софия .Много ни трябва тази азиатска бандитска група че и ни заплашва че ги разкриваме .Времената когато бяха генерал губернатори и разполагаха с всичко българско свърши.Разберете това *** комунистически мутри върнали ни 50 г назад . изгонете ги всички тези комунистически мутри барабар с петата им колона
53
2
 
3
 
! Отговори
тя преди 2 години
Какво дирят тия в чужди морета ?! Жандари !
52
2
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
искаме мир а не воини конфликти интриги вируси и маимунски ваксини ам корабида се махат от черно море русия не ми е враг тук сме от векове за векове учениясрещу статуята на свободата тука не референдум за нато и ес
51
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Затворен ти е мозъка...".................................................Ментално и нравствено неконкурентноспособните изразяват своето безсилие, обвинявайки и обиждайки събеседника.
50
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"навлезе, а дали ще излезе??".......................................................Отговор на този въпрос може да даде Флагманът на Черноморския Флот на Руската Федерация, ракетния крайцер "Москва", който в този момент провежда стрелби в затворената от Русия 4/5 част от акваторията на Черно море. Свободната за хамилтонското катерче зона е покрай българския, румунския и турския бряг.
49
6
 
22
 
! Отговори
Ахмед Юрган преди 2 години
Присъствието на този катер е провокация спрямо държавите в региона. Като искат военни учения и бойни действия, то нека да бъдат до границите на САЩ. Заради такива провокаций България ще се превърне в център на бойни действия. Такава е целта на господарите.
48
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кремъл здраво промива мозъците на селачетата, както е видно от коментарите.Селачетата обаче не знаят, че ако не беше Америка, още щяха да живеят в комунистически концлагер без право на излизане.Който не знае е осъден да преживее историята отново
47
5
 
13
 
! Отговори
. преди 2 години
навлезе а дали ще излезе??
46
7
 
24
 
! Отговори
Миро: преди 2 години
Американците отвсякъде ги гонят!!! Никой не ги харесва и обича!Те не вършат нищо полезно за хората!!!!Те са такава безполезна нация!!!
45
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смех, това "катерче" ги дразни много. Хвана ги за бели питки и си върши много добре работата.
44
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато руска брегова охрана навлезе в американски териториални води, тогава ще се смята за руска военна намеса.Засега е американска военна намеса.Америка в Черно море е агресор.Да ви го обясня за по-бавни?
43
16
 
6
 
! Отговори
Грипен Гаменов Ветов преди 2 години
Мола ви ни тривужети мойти русоблизки избиратили с лоши мисли за нашта истинска родина Раша,щото квот да си гуворим за мен и за мур зилкити по важното нещо не е на Курица не птица и на индианците в нея,да им е добре,а по важното е на милите ни братия рушяги да им е ощи по дубре!Тъй,чи туй катерчи и ногу опасну,щот нашти смели отвъдморски братия могат да противопоставят само 150 кораба и 450 самолета!Ний с трити танка Абраамс същу сми ногу неприятни за рускити ни началници,хеле пък и 8тях Ф16?!
42
8
 
10
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Е-е, това катерче ще ни пази. Спете спокойно вече...
41
12
 
14
 
! Отговори
по покана преди 2 години
Всъщност са официално поканени като мишена за ракетните стрелби на крайцер 'Москва'.:):)
40
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде се е загубило това катерче ,далеч от родните брегове... Дали някоя акулка няма да го сруска
39
5
 
11
 
! Отговори
до анонимен преди 2 години
Супер. Още и по-големи да идват! Русия ще бъде разпарчетосана.-------------Русия може да бъде "разпарчетосана" само отвътре!- Февруарската революция през 1917г.- Началото на деградацията на политическият елит на СССР с избирането на Хрушчов.- Горбачев постави точка на проекта СССР.- Елцин едва не доведе Русия до разпадане.- Путин прекрати този процес, но...Дали този процес на разпадане ще бъде иницииран отново зависи от наследника на Путин на поста президент на Русия!
38
5
 
20
 
! Отговори
Загубили са се! преди 2 години
Да не са помислили че влизат в Мексиканския залив?
37
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Американските нахалници да знаят, че от тая брегова охрана ще станат чудесни фойерверки ако ги сбара някоя руска ядрена подводница.
36
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Супер. Още и по-големи да идват! Русия ще бъде разпарчетосана.