Ядрената заплаха на Путин е заради провалените му планове

САЩ: Целта е да оправдае по-нататъшна проява на агресия
27 фев 2022 22:30, Анисия Иванова
750
Ядрената заплаха на Путин е заради провалените му планове
Снимка: БГНЕС

Решението на президента Владимир Путин да постави руските ядрени сили в състояние на повишена готовност показва, че настъплението му в Украйна не върви според плановете му, заяви германският министър на отбраната.

Съобщението "преминава друга граница" и "е свързано с факта, че неговата (на Путин) мегаломания за бързо сломяване на Украйна беше спряно от смелите и решителни действия на украинската страна", заяви Кристине Ламбрехт пред обществената телевизия ZDF.

Обявлението на президента Путин, че привежда руските ядрени сили в състояние на повишена готовност, беше осъдено най-категорично и от САЩ.

Още по темата

Представители на Пентагона заявиха, че това е ненужна стъпка и води до опасна ескалация, която повишава залозите за погрешни решения.

Те все още преценяват как ще бъде изпълнена заповедта на президента Путин и отказаха да кажат дали в отговор на това е променена позицията на собствения американски ядрен арсенал, който е най-големият в света.

Говорителката на Белия дом Джен Псаки заяви, че този ход следва модела на президента Путин да "произвежда заплахи, които не съществуват, за да оправдае по-нататъшна проява на агресия", съобщи БГНЕС.

Посланикът на САЩ в Организацията на обединените нации Линда Томас Грийнфийлд заяви, че усилията в ООН ще бъдат увеличени, за да се потърси отговорност от президента Путин за това, че продължава да ескалира войната по начин, който е напълно неприемлив.

По-късно днес тя ще участва в извънредно заседание на Съвета за сигурност на ООН.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


750
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
433
0
 
1
 
! Отговори
питане ! преди 2 години
Кога е имало война в щатите , и сега ли ?
432
3
 
5
 
! Отговори
Американци казват преди 2 години
"Ние сме във война", коментира Джими Картър. САЩ е във война през всички 242 години от своята история, с изключение на 16 години, обяснява Картър.Картър определя САЩ като "най-войнствената нация в историята на света", поради склонността да се опитва да принуди другите да "възприемат американските ни принципи". "Изхарчихме, мисля, че 3 трилиона долара", допълва Картър за американските военни разходи. "... Това е повече, отколкото можете да си представите. И все на ЧУЖДА ТЕРИТИРИЯ !А бившият президент Тръмп заяви в радио предаване, че когато е научил, че Путин признава не
431
8
 
9
 
! Отговори
мдааа преди 2 години
Не се ли изпилят лакомите зъби на НАТО войната голямата е готова и това Бай дън и пуделите на запада много добре го знаят... въпроса е как и кога ще се събудят и да приемат условията на Путин!!! А Путин доказа, че не си поплюва и че е най големият водач и политик на съвремието, човек с топки!!!НАТО вече не е отбранителен алианс, а инструмент за агресияАвтор: Пол Робъртс, paulcraigroberts.orghttps://trud.bg/%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5-%D0%BD%D0%B5-%D0%B5-%D0%BE%D1%82%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D1%
430
6
 
6
 
! Отговори
мдааа преди 2 години
Това е истината за бавно развиващи се!!! Проблема е в разширяването на НАТО и базите му на изток, а не Украйна! Украйна е точка на невъзврата от която Русия не иска да отстъпва повече. Украйна не е ядрото на проблема! Така само изглежда или умишлено се измества фокуса върху нея. Замазват истинският голям шах даден на НАТО, отнасящ се издалеко към САЩ. Истерия е войната в Украйна! Може би разбират в САЩ, но си правят оглушки за да запазят сегашното положение и влияние! Това също е възможно да се правят на неразбрали. Хегемона иска да доминира!Не се ли изпилят лакомите зъби на НАТО войната
429
4
 
8
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 2 години
ЧУЙТЕ ГО ТОЯ КАКВО КАЗВА : ЧЕ ЩЕ СЕ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ОТ ПРЕЗИДЕНТА ПУТИН ЗА ТОВА , ЧЕ ПРЕДИЗВИКВА ВОЙНА ПО НЕПРИЕМЛИВ НАЧИН ????????? ЗНАЧИ СЪЩЕСТВУВА И ВАРИАНТ ЗА ПРЕДИЗВИКВАНЕ НА ВОЙНА ПО ПРИЕМЛИВ НАЧИН ???? ПО ТАКЪВ ЛИ ЯНКИТЕ НАПАДАТ АРАБСКИТЕ ДЪРЖАВИ , ВИЕТНАМ , КАМБОДЖА , ЮГОСЛАВИЯ , СИРИЯ ??????
428
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам за ядрвнии, но до колкото може да се вярва на някои еазузнаваниянсе ориготвят термобарични заряди. Много, много мръсен вариант с огромно количество ждртви и осакатени. Дано, не е полудяло джудждето.
427
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато ви спасяваха задниците Руснаците добре ви беше,срам за България да застава срещу Русия! Винаги България е била провал,заради предатели! Медиите настройват света срещу Русия и българите сред първите да застават срещу тях! Никой не искал война,пък цяла Европа оръжия ще изпраща! Алооо,това да дадеш оръжието в ръката,на която и да е от двете страни не означава ли,че точно война искате?!Управлението ни само може да ни погуби!
426
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами сега е момента Франция, Щатите, Индия, Пакистан, Китай и Израел да приведат техните в бойна готовност и да ги насочат към бункера на бесния гном! Заплашва света с ядрена война, може би е време света да спре да заплашва цялото човечество! Не мога да си представя дори и русофилите все още да подкрепят мизерния Лилипутин!
425
8
 
10
 
! Отговори
Алито от София преди 2 години
Путин найстина трябва да премине към ядрена атака, но не срещу Украйна, а срещу главните виновници за всички лоши неща в света, америка, също така братя кличко трябва да бъдат арестувани, що и те са виновни за това че искат сащ да има бази у Украйна, също и Франция трябва да бъде наказана, тя е главния виновник за всички атентати в света от мюсюлманите, макрон и майка, веднага арест на ГМто
424
6
 
10
 
! Отговори
Много е лесно преди 2 години
да си седиш в двореца обграден от охрана и да разпореждаш ракетни удари срещу невинни украинци (и българи) и да заплашваш с ядрени ракети. Време е този самозабравил се лили...п..т да бъде обесен на червения площад за престъпления срещу човечеството.
423
9
 
0
 
! Отговори
АРЕСТ ЗА ПУТИН преди 2 години
ПОяви се риск от ЯДРЕНА И ТЕРМОЯДРЕНА ВОЙНА ВКЛ НАД ПАРИЖ<САЩ<..Диверсантите провеждщаи терора срещу Русия и Украйна не отчитат че не владеят новата психотронно психотропна техника.. ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ЧЕ ИМА ПОДГОТОВКА ЗА ЛИКВИДАЦИЯ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ОТ ДРЕВНИ НЕДОПУСТИМИ ЗА СЛЪНЧевата ни система врагове..
422
9
 
5
 
! Отговори
2S преди 2 години
Премиера каза токущо,че иска оставката на руското ***. Браво!
421
6
 
1
 
! Отговори
ПУТИН НА КУРОРТ СРАЗ преди 2 години
Как видно против ПУТИН Диверсанти ползуют 6G digital holographic weapons/ 6.66666979G ПУТИН ДА СЕ ПРАТИ НА КУРОРТ НА ПОЧИВКА ДАЛЕЧ ОТ ВЛАСТА>>>СРОЧНО ПУТИН НА КУРОРТ ДАЛЕКО ОТ ПИАР ТЕЛЕВЕДУЩИЕ ПОСТА>>>
420
7
 
8
 
! Отговори
Кики преди 2 години
Е тука като прочетеш русофилските брътвежи и започваш да вярваш че руската рубла е най стабилната валута на света.А те станаха всичките милионери само за няколко часа.
419
7
 
6
 
! Отговори
2S преди 2 години
Западната техника срещу прехвалената руска. Фактите сами говорят и именно путин за копче говори. Руските солдати осъзнават,че войната не е тяхна и ако ги няма зад тях техните пропутиняци,то да са се върнали по домовете си. Жалко,,,,
418
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
670: КВИ СТИНГЪРИ ТЕ ГОНЯТ ФЕ, УРКИТЕ СЛАГАТ ВИДЕО ОТ ВИДЕ ИГРИ ТРЪБЯЩИ СВАЛЯНЕТО НА САМОЛЕТ, ХАХАХАХА. ДОКАЗАНО. ЧКО ВИ ЗАЛИВА ЗАПАДНА ПРОПАГАНДА, НО ИСТИНАТА Е СЪВСЕМ ДРУГА И УРКИТЕ НЕ ГИ БИВА МНОГО
417
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПРОПАГАНДАТА НА ЗАПАДА, НИЩО НЕ СЕ Е ПРОВАЛИЛО А ВЪРВИ ПО ПЛАН. ПУТИН, КОЙТО ГЛЕДА ТВ ЗНАЕ КАКВО КАЗА - ТОВА Е В ОТГОВОР НА ЗАПАДА КОЙТО ПРАТИ ОБВИНЕНИЯ В ЕСКАЛАЦИЯ НА ПОЛОЖЕНИЕТО ОЩЕ ПОЧЕЧЕ.
416
6
 
11
 
! Отговори
2S преди 2 години
В тубата видеа с стингърите. Определено вършат работа. Байрактарите също. Пейтриътите и тях скоро ще видим. Путин удари на камък и скоро отива в канала
415
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин не може да има провалени пранове. Даже и проваления план и хитър ход на Путин предварително праниран като провален план.
414
5
 
21
 
! Отговори
ДИКТАТОРСКИЯ РЕЖИМ преди 2 години
тотално ще съсипе Руснаците, имат си малко откачено диктаторче на власт вече 22г. Ще умират от глад и мизерия и освен тях ще страда и цяла Източна Европа. В момента братя убиват братя. Там умират българи. Този ли ще спаси света от лошата Европа и лошата Америка?????? Такава инфлация ни чака тука че Виденовата зима ще ви се стори като златен век.