Путин поздрави всички православни християни отбелязващи Великден

Празникът обединявал всички православни християни по света
24 апр 2022 15:15, Нели Христова
246
Путин поздрави всички православни християни отбелязващи Великден
Снимка: БГНЕС

Президентът на Русия Владимир Путин поздрави православни християни и всички граждани на Русия, отбелязващи Великден - Светло Възкресение Христово.

"Този велик празник обединява православните християни, всички граждани на Русия, отбелязващи Възкресение Христово, около високи нравствени ценности, буди в хората най-светлите чувства, вярата в тържеството на живота, доброто и справедливостта", каза Владимир Путин.

"Важно е да се отбележи съзидателната и плодотворната работа на Руската православна църква, другите християнски деноминации, насочена към опазване на нашите най-богатите исторически, културни, духовни традиции, укрепване на семейната институция, възпитание на подрастващото поколение. И, разбира се, най-искреното признание заслужават социалната и благотворителната дейности на християнските религиозни организации, стремежът им да оказват действена помощ на тези, които в нашето трудно време се нуждаят от грижа и подкрепа", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
1
 
4
 
! Отговори
Смирен преди 2 години
Какви поздравления бе!Екзорсисти няма ли на тази Земя?Не го ли разпознахте? Сатана е това! Антихрист дойде. Предстои гигантска битка на живот и смърт. Бдете! Готвенте се за нея с вяра, сърце и ум!
145
2
 
1
 
! Отговори
Do 150 преди 2 години
Ami ot kenedi do dnes, trump e edinstvenia amerikanski prezident koito ne e vodul voina v suverenna durjava. Za tezi hora plaka li i zakleimi li amerikancite ?
144
4
 
9
 
! Отговори
Християни мюсюлмани преди 2 години
Поздрави всички православни християни, докато изпращаше мюсюлмани да ги колят.
143
1
 
8
 
! Отговори
Ангелов преди 2 години
Путин поздравява с повечко бомби ракети. Мерси за дръж си поздравите. Ако искаш да направиш добро за православието изчезни скриисе някаде и не се обаждай повече никога.
142
7
 
11
 
! Отговори
Православен преди 2 години
Проклет да си убиецо на православни християни. Анатема
141
4
 
9
 
! Отговори
До Караджа преди 2 години
О срамен руzки роби. Кой къде и кога ти изтри мозъка? Кой ти наля руzка водка в главата. Ти знаех ли роби че и Тунгуския метеорит е украинска ракета провокирала войната. Всъщност "специалната операция" те е оперирала тотално като са те раzпънали и обрярали ритуално и сега си просто един проzрочен ***.
140
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До КараджаМинималното заплащане в Канада на ден е 124 USD. Минимално. На ден.В очакване сме на следващите словесни изхождания и фалшиви новини.
139
2
 
9
 
! Отговори
Смрад кгбейска преди 2 години
Точка
138
17
 
7
 
! Отговори
Караджа преди 2 години
Защо Украинците държаха Българските моряци като заложници? Защо мълчите бе " медии"? Лъжи и пропаганда само в България много сте зле евроатлантиците
137
11
 
5
 
! Отговори
Караджа преди 2 години
До 156- тои Зелката ви го каза вече, голяма част от тези които са в армията му са наемници и главорези от цял свят и главно канада( 100 долара на ден). Да си заслужат сега наема в подземията на Азовстал
136
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За какво православие говори агентът от КГБ и кръволокът Путин? Агент на КГБ е и търговецът на цигари Берсяев, който играе ролята на патриарх, на присвоена от Киев Православна църква. Който избива православни в независима Украйна. Който почита сифилистичната мумия на Ленин, положена в мавзолей, в центъра на Москва. Непогребването е най-големият грях в православието. Путин северни православието. Анатема.
135
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
145 Няма велик лидер на страна под санкции. Няма велик лидер, на държава-агресор, нахлува в суверенна страна, в която е запалил война, за територии и унищожение на населението й. Имаме военнопрестъпник, който ще бъде съден пред международен трибунал.
134
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква наглост! Докато "поздравява", неговите войници избиват православни християни, невинни жени, деца, сгарци, в Украйна. Досега са избили 200 деца. За какви традиции става въпрос, за тези, когато болшевиките избиваха попове и рушаха църкви с железни гюлета, ли? За милиони руснаци избити от Сталин и Съветската власт, ли? За Гулак, за убийствата извършвани в половината Европа, в соцстраните, по заповед на Москва, ли? За политическите убийства на критиците, на Путин, ли?
133
9
 
23
 
! Отговори
NATO преди 2 години
ще гори в ада тоя пре.стъпник!!!!
132
9
 
25
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Това е лицето на кремълският Антихрист, какво православие, какъв Великден, кръвта на на убитите украински жени и деца е полепнала по мумията на вампирясалото джудже, скоро ще го последва участта на генералите му ... !!!
131
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руснаците ни набутаха тук украйнски алкохолици бежанци
130
25
 
8
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Путин.Владимир Путин.Има надежда за този свят.
129
13
 
25
 
! Отговори
sd преди 2 години
Нека путин и всички руснаци горят в ада! Те са изчадия адови! нека се затрие семето им. Нека ислямът завземе земите им.
128
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българските русофили са във възторг от поздравленията на касапина от Буча.
127
7
 
25
 
! Отговори
Питър преди 2 години
Адът го чака, ако ще да се кръсти по 24 часа, 8 дни в седмицата..... Да гори му е малко, трябва да има и друг вид страдания за такива като него