Руски журналист: До преврат в Русия е малко вероятно да се стигне

Преди войната за руснаците беше нещо далечно, заяви Андрей Захаров
24 сеп 2022 12:55, Нели Христова
31
Руски журналист: До преврат в Русия е малко вероятно да се стигне
Снимка: БГНЕС

До преврат в Русия е малко вероятно да се стигне. Може обаче да настъпи голяма криза, която Владимир Путин няма да успее да спре. Това коментира бившият журналист от Би Би Си, разследвал руския президент, Андрей Захаров.

Захаров е обявен за чуждестранен агент, което го принуждава да напусне родината си.

"Путин обяви тази мобилизация, защото руската армия има големи загуби в Украйна", казва Захаров, обяснявайки, че проблем са не само убитите и ранени войници, но и онези, които са отказали да се бият в "специалната операция". "Това, че на места няма войници води до напредъка на Украйна."

"Когато гледам как той предприе тази мобилизация, и журналисти, и експерти, са на мнение, че ако тази война бъде загубена, ще има катастрофа в Русия", заяви Захаров. "Изглежда като някаква авантюра да взимаш хора, които са имали военно обучение преди 20 години."

Според журналистът Путин не е искал тази мобилизацията. Нещата обаче станали тежки за него.

"Преди войната за руснаците беше нещо далечно. Сега обаче тя е във всяко семейство. Това вече е голямата промяна. Хората се страхуват много, сега разбраха колко е сериозно", посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
да не бъркаме покойния Путин, който нямаше душа, защото беше изконсумирана от демони, с фигурантите които се представят за Путин. В Иран нямаше руско знаме и им пробутаха скапани дронове. Защото там отиде фигурант. Рамзан Кадиров отказа мобилизация в Чечня. защото Путин не е между живите. Китайският бивш президент Хи е под домашен арест, свален от поста си от ЦК на ККП, защото Путин не е жив. Преди 2 месеца шефът на ЦРУ се пошегува, като каза, че фигурантът на Путин му изглежда прекалена здрав ?
26
1
 
6
 
! Отговори
toti преди 1 година
Мамата ще ви се разкатае ако Руския народ въстане!!! Ще гори МОСКВА !!
25
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не мечтайте
24
2
 
3
 
! Отговори
пуйката преди 1 година
Какъв преврат в Русия?И какво ако не е Путин начело?Ще се промени ли политиката им?
23
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин може да бъде убит много лесно, ако се плати щедро на точните хора и така ще се спасят стотици хиляди хора, които предстои да умрат в тази безсмислена и жестока война... Убиват един пcиxoпат и спасяват хиляди, а може би и милиони животи.. Защо е тази война при положение, че в нея се дават толкова много жертви? Един главозамаял се пcиxoпат си играе със съдбите на милиони.
22
3
 
7
 
! Отговори
Размишления преди 1 година
Даааа,много е важно хората да се страхуват.От терористи,от затоплянето на земята,от вируси и бактерии,от ядрени аварии,от Трета Световна война,от биологично и химическо оръжие и още много други неща.Страхът управлява света.
21
3
 
7
 
! Отговори
Ежко преди 1 година
От новоприсъединените области ще заемат работните места на напусналите. А напусналите ще харчат, докато имат пари и после ще се настанят в някой бежански център.
20
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ние българите сме страхливци а руснака е крепостник за винаги, независимо в какъв строй живее!
19
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Козелюбеца първо поиска мобилизация, после я отмени за неговите хора. Но така ще е, щом като путин му позволява да си прави каквото си иска.
18
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин и Патриарха , тези мерзки хора , не знам къде ще се бягат когато народът ги погне.Тези лъжци и фигуранти , наследство от комунизма трябва да бъдат отстранени завинаги.Иначе светът винаги ще е в опасност.Девизът на комунистите от едно време го зная така:...след нас е потоп...Или ,не ни ли желаете ще унищожим и себе си и светът.
17
0
 
8
 
! Отговори
Зъбчо преди 1 година
Много се чудя, как да ходят в чужди бежански центрове не ги е страх, да ходят да охраняват новите територии ги е страх.
16
1
 
9
 
! Отговори
Кадиров в кадър преди 1 година
Чеченският лидер остро критикуван Министерството на отбраната на Русия, след като украинската контраофанзива принуди армията на Москва и подкрепящите я сепаратисти да се изтеглят от ключови позиции в Харковска област.
15
3
 
8
 
! Отговори
ИВАН МАНАФА преди 1 година
ОТ КАКВО. ТОЛКОВА. СЕ. СТРАХУВАТЕ. БЕ РАШЪНСИЗЛЕСТЕ. 3. МИЛИОНА. В. МОСКВА И. ВЗЕМЕТЕ. ВЛАСТАДАЛИ. ЩЕ. ВИ. СЕ. ПРОТИВОПОСТАВИ. ТОГАВАТОВАРИЩ. *** .
14
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кадиров отмени мобилизацията, чеченците преизпълнили "плана".
13
5
 
15
 
! Отговори
До 11 преди 1 година
Купи си машина за пуканки и сядай пред съветския ТВ приьомник да чакаш преврата в САЩ.
12
5
 
11
 
! Отговори
До 8 преди 1 година
Не се самозалъгвайте. Дали *** ще го напише или който и да е, с вас - рашшисстите е свършено. Скоро ще ви запокитим в каменната ера, където ви е мястото - при Фред Флинстоун.
11
1
 
7
 
! Отговори
Ясен преди 1 година
Ами да стават и да го изриват. Кво чакат още?
10
16
 
8
 
! Отговори
Цирк преди 1 година
А до преврат в сащ,кога?!
9
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
8- НЕ 75%- НАД 200% ИСКАТ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ КЪМ РУСИЯ И ГРАНИЦИТЕ НА ЦЯЛА "ЛОША И НАЦИСТКА ЕВРОПА" СЕ ЗАТВАРЯТ ЗА РАШКИТЕ И НИКОЙ НЯМА НУЖДА ОТ ТЯХ.
8
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЗАТВОРЕТЕ СИ ГРАНИЦИТЕ ЗА РАШКИТЕ СЛЕД ТОВА ЩЕ ТРЪГНЕТЕ ДА ГИ СПАСЯВАТЕ КАТО УБИВАТЕ И РУШИТЕ- ДИВАЦИ- СТОЙТЕ СИ У ВАС.