Близо 80% от руснаците вярват в президента си Путин

77% от тях одобряват дейността му
24 мар 2023 15:20, Александър Попов
463
Близо 80% от руснаците вярват в президента си Путин
Снимка: БГНЕС/EPA

Степента на доверие на руснаците към президента на Русия Владимир Путин е 79,3% според проучване на общественото мнение, направено от Общоруския център за изследване на общественото мнение, предаде ТАСС.

Социологическият център съобщава, че на въпрос за доверието към Путин положително са отговорили 79,3% от участниците в допитването, а 77% от тях одобряват дейността на руския президент.

Работата на правителството на Русия одобряват 52,3 % от участниците в допитването. Руският премиер Михаил Мишустин получава 53,5% одобрение за работата си, а 63,1% от запитаните имат доверие към него.

Проучването на Общоруския център за изследване на общественото мнение, което беше публикувано днес, е било направено от 13 до 19 март. В допитването са участвали 1600 пълнолетни руски граждани./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


463
Още по темата: Владимир ПутинРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
297
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едно време ква подкрепа имаше са съветските лидери. Съсипаха я и тая държава
296
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахах да вее, колкото и аз вярвам на това проучване толкова вярват и в Путин
295
5
 
15
 
! Отговори
CCCP преди 1 година
Много нисък процент, нещо не е както трябва - Си Дзинпин и Ким Чен Ун имат по 100%!
294
14
 
9
 
! Отговори
До таракана преди 1 година
И между другото, този Путин, който ни пробутват сега, никога няма да го видите с жена! Индикациите, че е от другия край на дъгата са достатъчни! Така че , по-леко с гей-ският Запад! А вие наистина можете и да си го "обичате"!
293
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ми дреме нито за оркитее нито за путиня им
292
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
сам го каза Полковник - три месеца и после, а тука втора година ще преполовят скоро и пак нищо не постигна проскубаната мечка ли е видра лие, заек ли е
291
10
 
13
 
! Отговори
Цяла година преди 1 година
Великата Мечка хвърля боНби и ракети, събаря жилищни сгради, а на фронта олекна яко. За 6 месеца един завод, за 5 месеца някакъв си Бахмут с размерите на Карлово и уууупс още не са го преДвзели. За каква армия може да става дума?
290
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само краварите и европе да лите са против Русия
289
10
 
11
 
! Отговори
Център нападател преди 1 година
До Полковник -- Да, полковник, но Рашковецете разгромиха Германия НЕ без помощта на САЩ и Великобритания. (Това за протокола, за да не го забравяте) ДНЕС същите държави НЕ подкрепят рашистанците и вероятността да загубят е повече от 99%.
288
7
 
11
 
! Отговори
123 преди 1 година
До Полковник Да ти напомня, че руската мечка вече от 13 месеца се превърна в проскубана кокошка
287
12
 
7
 
! Отговори
Полковник преди 1 година
Само да ви напомня на неуките тука.През първите три месеца на нападението на Германия през ВСВ бяха пленени 5 милиона руснаци.Унищожени бяха 100 дивизии.Ударните части на Вермахта стигнаха чак до Москва.И въпреки всичко руснаците се мобилизираха и разгромиха германците.Това е руската мечка която ще прегази и Украйна.
286
8
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Срине ли се властта му, точно тия 80% първи ще се отрекат от него!
285
5
 
6
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Хитлер е имал далеч повече доверие,да не говорим за Ким Чен Ун ! Северно-корейците даже всички са се постигали като него, да засвидетелстват "любовта" си! Путин още дълго трябва да драпа, за да превърне в Русия в истинска азиатска диктатура! Аз лично се съмнявам!
284
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
гати льохмана - как му вярват на тоз - ако не беше милицията да ги респектира дали щеше да е така, ако не бяха телевизиите да облъчват населението с угодна на другаря информация дали щеше да е така
283
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нормално. Около 80% от руснаците са функционално неграмотни страхливи крепостници. Ама дори от тях над половината не вярват на Путин. А от заможните и интелигентните руснаци не вярва почти никой. Личен опит като човек със заможни роднини и приятели в Русия казвам. Срам ги е да се нарекат руснаци.
282
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За сметка на това пък родните русофили му вярват на 180% :)
281
6
 
8
 
! Отговори
Грозната истина преди 1 година
В интервю от 23.03.2023г Пригожин заяви, че Русия не воюва с НАТО в Украйна , а с ВСУ, както и че не е виждал нацисти в Украйна. Много моля русофилите преди да почнат да плямпат глупости да изгледат интервюто (ако знаят руски) в което единствения човек който хем е близък до Кремъл хем, за разлика от разни чиновници е бил на фронта отрича главните опорки на Кремъл. Интервюто е от вчера и го има в Туитър.
280
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нещо пишеш едно и също, в транс ли си?
279
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не повтарям долния, ама не мога да се сдържа - как може да ти е симпатичен тоя с тая визия....
278
14
 
11
 
! Отговори
Полковник преди 1 година
Естествено че ще го подкрепят.Русия е обединена в момента.Така стана и през Втората световна война в началото загуби а после обединение на народа и разгром на фашистите.И сега ще стане така.Междудругото в момента руските войски са образували котел при Авдеевка.В чувала са поне 10 хиляди бандеровци.