Вижте къде няма да има вода утре в София

"Софийска вода" ще извършва ремонтни дейности
15 фев 2017 10:09, Боряна Павлова
1
Вижте къде няма да има вода утре в София
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

На 16 февруари 2017 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Папрат" кв. "Драгалевци", се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Крайречна", ул. "Момино венче", ул. "Еловица", ул. "Крушова градина", ул. "Св. Горазд", ул. "Ябълкова градина", площад "Цар Иван Александър"

 При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: площад "Цар Иван Александър" .

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 16 февруари 2017 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. "Лазар Михайлов" кв. "Бенковски", се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: по бул. "Лазар Михайлов" от ул. "Стария кладенец" до ул. "Северна", по ул. "Родна песен" от ул. "Северна" до бул. "Лазар Михайлов", ул. "Стария кладенец"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. "Лазар Михайлов" ъгъла с ул. "Геле Китов" .

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на "Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 16 февруари 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. "Св. Св. Кирил и Методий" с. Иваняне гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: с. Иваняне

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството .

На 16 февруари 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Николай Коперник" жк. "Гео Милев", се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. "Галилео Галилей" от ул. "Христо Чернопеев" до ул. "Николай Коперник", ул. "Лидице" №12, ул. "Николай Коперник" бл. 251 вх. А и вх. Б

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Николай Коперник" ъгъла с ул. "Лидице" .

На 16 февруари 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Банат" кв. "Хладилника", се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 20:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. "Банат" от ул. "Кишинев" до ул. "Христо Ценов", ул. "Христо Ценов", по ул. "Хенрих Ибсен" от №5 до №15


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Христо Ценов" ъгъла с ул. "Банат" .

На 16 февруари 2017 г. (четвъртък), във връзка с разкриване и диагностика на уличен водопровод на бул. "Черни връх" кв. "Кръстова вада", се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Проф. Георги Йолов", бул. "Черни връх" от №91 до №105

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Черни връх" ъгъла с ул. "Д-р Борис Вълчев" .

На 16 февруари 2017 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Тричко Велев" жк. "Връбница" 2, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Атнас Цветков", по ул. "Тричко Велев" от ул. "Петър Михайлов" до ул. "Тричко Велев" №54

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Тричко Велев" ъгъла с ул. "Атанас Цветанов" .

На 16 февруари 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Младост" жк. "Мусагеница", се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 12:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: Бл. 97

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 97.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


1
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Таню преди 3 години
Ммм... Коперник и Лидице са леко успоредни... Може пък и на мен математиката да ми е слаба...