Части от столицата остават без вода в понеделник

"Софийска вода" ще подменя водопровод в кв. "Иван Вазов"
16 юни 2019 14:08, Боряна Павлова
0
Части от столицата остават без вода в понеделник
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. "Иван Вазов"

На 17 юни 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Димитър Манов" кв. "Иван Вазов" се налага спиране на водоподаването от 11:00  до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. "Димитър Манов" от ул. "Емил Берсински" до ул. "Д-р Стефан Сарафов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. "Димитър Манов" №17.

 Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари