Шарапова с емоционално писмо към феновете

Чела с часове съобщения на фенове, благодарна е
10 мар 2016 14:22,
30
Шарапова с емоционално писмо към феновете
Снимка: архив, Reuters

Скандалът с положителната допинг проба на руската тенисистка Мария Шарапова раздели тенис средите на две. Ако едни защитаваха тенисистката, то други направо поискаха да върне всичките си трофеи, спечелила някога.

Феновете на Шарапова обаче са по-обединени отвсякога. Именно заради това тенисистката отправи дълго обръщение към тях, в което разказва за часовете след признанието и благодари за подкрепата.

Още по темата

"Вчера се събудих с пощенска кутия, пълна с любов и съчувствие", започва Маша. Първият имейл, който прочела, бил от близък неин приятел. Писмото му я накарало да се усмихне и да се разплаче.

На сутринта след признанието Шарапова се събудила с решението да играе тенис отново.

"Бих желала да не трябваше да преминавам през това, но се налага и ще го направя", пише тя. Отишла на фитнес и забелязала, че е следвана от папараци.

"Не бях много онлайн, освен странното търсене за антична масичка за кафе, но приятелите ми направиха колаж за мен с всички ваши хубави съобщения и хаштагове, които сте създали (‪#‎IStandWithMaria и ‪#‎LetMariaPlay). Прекарах следобеда, четейки ги до моето куче, което не можеше да разбере защо това е по-важно от разходката, която очакваше", продължава Шарапова.

Тенисистката гордо заявява любовта си към феновете, които показват подкрепа и лоялност в тежкия за нея момент. Признава, че по-скоро е очаквала такава съпричастност, когато е на върха на професията.

Накрая на обръщението си към феновете Шарапова признава, че иска да има шанса да се състезава отново.

"Вашите съобщение ме окуражиха много. Това съобщение е, за да ви благодаря. Благодаря ви много", завършва Маша.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: тенисшараповадопинг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
2
 
! Отговори
Непорочната Маша преди 8 години
Спортисти от нейният ранг признават за допинг,само ако нямат абсолютно никакъв друг вариант и знаят ,че ще се разбере ,че са взимали.Огромните адвокатски кантори,които стоят зад нея са я посъветвали да го направи,защото явно има нещо още по-сериозно за криене(да не изскочи проба от преди 5-6 години?)Дори федерациите ги крият.Така,че спрете да жалите милионерката.
21
1
 
1
 
! Отговори
Непорочната Маша преди 8 години
И какво сега: Машето помпала стероиди над 10 години ( и то по нейни думи!),но видиш ли,понеже и другите го правили -тя е невинна????Момичето е направило милиони на допинг,ама не я чух да казва,че ще върне парите! А ако руснаците са "дискриминирани'' и само тях ги ловят-ами просто да спрат да взимат,а?Тия оправдания,че аз крада,щото и другите крадат,може в България или в Африка да минават,ама закона друго казва.
20
0
 
1
 
! Отговори
щщд преди 8 години
Какво изрусяване бе, Маша е естествена блондинка! Не е от вашата махала.
19
1
 
0
 
! Отговори
gtf преди 8 години
вземам я за жцена от раз :)
18
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
leleee kakvo nesto e, ot 10 godini na Doping i mulitmilionerka....ne ja sazagaljavam...
17
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
като е гледам без фотошоп, явно и хапче за хубост ще и трябва.
16
17
 
6
 
! Отговори
Богомил преди 8 години
Не може близо 800 руснаци, европейски, световни и олимпийски шампиони, които са взимали този препарат да са болни и да имат нужда точно от този него. Излиза, че със професионален спорт се занимават предимно болни хора и печелят медали. Кой ще повярва в това?Спортът още в СССР , а сега и в Русия, винаги е бил изключително политизиран. Трябваше непременно да се докаже превъзходството на съветския човек, а днес на руснака над останалите "загниващи" хора, живеещи в демократичните страни.
15
3
 
25
 
! Отговори
САЩ преди 8 години
когато ползваме наши "довавки" това са добавки. Когато ползвате ваши "добваки", това е допинг. Со ййзи. хАмерикансите атлети - най-чистите атлети на света!!
14
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дори само факта, че си признава вината и се извинява я прави достоен човек. Всеки греши и влиза в лош етап от живота си поради грешки или стечение на обстоятелствата, но малко хора застават пред себе си и обществото и казват - сгреших и съжалявам!!!
13
9
 
5
 
! Отговори
новини преди 8 години
еее надуха ни главите с тая шарапова. хванали я с допинг - е голяма работа, не е първата, няма да е и последната спортистка презобила. разбирам, че имаше вземане-даване с наш Гришо и за това е по-популярна, ама прекалявате...през 2 часа статия за нея.
12
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До tc защото пич, за разлика от бг к.ифлите, когато живота ти бавно тръгва в посока "по дяволите" корените и грима не са приоритетни...
11
0
 
11
 
! Отговори
Жоро преди 8 години
не я мислете Маша...гледайте как нашите анаболисти ще ги хванат със щанги :)
10
0
 
16
 
! Отговори
ДО ЗЛОБИТЕ преди 8 години
Не я мислете Маша, ще продаде Поршето дето си прибра от наш Д.ришо и ще преживее все някак... хубаво е да се гледа отвъд камбанарията на собственото си о.скотяване... в случая въпроса не е дали и защо го е направила, а защо чак сега "комисията" се сети, че препарат на определено над 10 години, точно в този геополитически хаос стана забранен стимулант...
9
1
 
7
 
! Отговори
Туфлек Спортомразник преди 8 години
Нямаме спонсори,заради които да ядем,пием,обличаме,миришеме,изглеждаме по определен начин и да караме еди каква си кола.Наднормени съм по тегло и стрес,но сме СВОБОДНИ(да умрем без време,да плямпаме щуротии).Не е така с известните спортисти,артисти и т.н., особено с тези в залеза на кариерата си.Излагации,вместо заслужен отдих.Няма откачване от хорото.Спортът за един мирен свят???!Истината е :Да въртим и умножаваме парите чрез спорта!Скука и безидейност.Холивуд.Обичам те мой Мурьоначек
8
11
 
5
 
! Отговори
Кривондел преди 8 години
Че какви са тия минуси по мен за това, че съм съжалил бедните руски топ атлети, дето всичките се оказаха с наследствени обременености и исхемия? :))) Не вярвате на Маша, че затова е пила 10 години тая химия? :)))
7
20
 
6
 
! Отговори
tc преди 8 години
да си беше боядисали и корените поне - така прилича на проста ци*ганка от БГ. Килимът в залата и бил грозен, а тя ходи неглиже. Не и отива на претенциите.
6
2
 
19
 
! Отговори
ист преди 8 години
Убавица.
5
19
 
6
 
! Отговори
Кривондел преди 8 години
Масова употреба на лекарство за исхемия от спортисти на най-високо ниво...Руският спорт се оказа толкова исхемичен, че ми е жал!
4
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И аз подкрепям Мария Шарапова.Тя е талантлива, красива и с чувство за достойнство. Въпреки това мисля, че това е един измислен допинг скандал Както се изказва великата Елена Исимбаева - остава и витамин С да се включи в забранителния списък На всички е ясно е спортистите пият най-различни медикаменти Въпросът е тук е защо се забраняват медикаменти които се приемат от руснаци -ами американци, ямайци, "астматици" - норвежци,етиопци Ако е забранено-то да е за всички,ако е позволено-да е за всички
3
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всичко е ясно.Повече приказки на пазара.А че никога няма да се върне в големият тенис е повече от ясно както за мен така и за нея.Сега трябва да се концентрира да си запази титлите щото ако и отнемат всичко ще я върнат в първи клас с кинтите.И да се оглежда за ново поприще в живота (след 29 години тенис....) щото ще и трябват доходи.Живота е скъп.

Спонсорирани публикации