Изгориха наркотици за 89 млн. лв.

Унищожават се само тези количества наркотични вещества, за които има влезли в сила присъди
12 мар 2009 16:46,
9

Днес в инсинератора на Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС) към МОСВ бяха изгорени над 500 кг наркотични вещества, от които 241 кг хероин, 153 кг амфетамин, 21 кг кокаин, 56 кг марихуана и 26 кг ефедрин с амфетамин, съобщиха от Агенция „Митници”.

Общата стойност на унищожените наркотици по цени на “черния пазар” е около 89 милиона лева. Унищожават се само тези количества наркотични вещества, за които има влезли в сила присъди или за тях са издадени постановления на прокуратурата.

Наркотиците са задържани от правоприлагащите органи – Агенция “Митници” и Министерството на вътрешните работи.

За осем години Агенция “Митници” организира и осъществи 22 процедури по унищожаване на наркотични вещества с общо количество 21 тона.

Предишната процедура по унищожаване беше преди четири месеца, когато бяха изгорени около 180 кг наркотични вещества.


9
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
На фолио ли го изгориха хероина полицайчетата. аххаха
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
НЕКА ГИ ОБЛОЖИМ С ДАНЪК! КАКВО ГИ ГОРИМ! КОЙТО ИСКА ДА СИ ЧУПИ ГЛАВАТА!
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
Са ще издрусат кокаина и ще продадът амфетамина примешан заедно с хероина да мине и той!
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
А видяхме ли какво горят?! ПАК ИЗГОРИХА СТАРИТЕ ВЕСТНИЦИ! Сега ще си пуснат нов нарко-бос (полицейски) - като Златко Полицая! Той ще направи група от дилари! Ще разпродаде конфискуваното и направено с труд от селяни вместо да бъде обложено с данък. МВР ще поделят печалбата с Президент и Министри и после като не им върши работа БОСА и вече е много известен в ареста! Нека не горят ДРОГАТА. ДА Я ОБЛОЖИН С ДАНЪК! Щом има потребност от нея то значи тя е необходима! Ако се продава в определено място от държавата, ще бъде по лесно и да се наложи лечение на СИЛНО ПСИХИЧНО ЗАВИСИМИТЕ, които само крадът ипосле като ги хванат Е ТЕ БИЛИ НАРКОМАНИ - и кфо ми пука кфи са нали пак са хора!
4
0
 
0
 
! Отговори
LuD_JoRRo преди 12 години
a we tva e samo da zamajat o4ite na horata
3
0
 
0
 
! Отговори
stan преди 12 години
Абе те си имат собствена фабрика за пудра захар и заменят ..:D
2
0
 
0
 
! Отговори
zver4etooo преди 12 години
така като някой напише на каква стойност са наркотиците, започвам да се замислям кой и от къде знае как вървят цените на "пазара"... някак си оставам с усещането след едно подобно заглавие, че на някой му е жал, че така са се развили нещата, а от икономическа гледна точка след като 89 млн.лв. са изгоряли, "може би" ще се влеят в не толкова сивата икономика на републиката... да ама не :)
1
0
 
0
 
! Отговори
DKP преди 12 години
SNAEM KAK GI GORQT :)