Паднали камъни, подкопана улица... Опасен път в Чепеларе

Потребител сигнализира чрез Helpbook за свлачище на ул. Пещерняк
Обновена: 9 авг 2018 09:44 | 9 авг 2018 07:10,
5

Снимка: Helpbook

Потребител сигнализира за опасно свлачище на улица в Чепеларе чрез платформата Helpbook и настоява за спешни мерки, преди да е станал инцидент.

В сигнала подателят обяснява, че проблемът започва отпреди повече от 10 години, когато проливните дъждове подкопават улица Пещерняк в гр. Чепеларе. Живущите са се принудили да засадят бързорастящи дървета на свличащия се скат, чиито корени да задържат улицата да не се срути.

"Дърветата вече пораснаха, а обещанията улицата да се възстанови и укрепи - така и не се изпълниха", пише потребителят.

Сега пък заради новите проливни дъждове на същата улица от дугата страна се е получило свлачище. Скалната маса не може да се отстрани от пътя и застрашава както живущите на улицата, така и на преминаващите хора и автомобили.

"Отчаяние" е точната дума, с която се обръщаме към ... вече и ние не знаем към кого да се обърнем, защото отговорът на община Чепеларе е, че пари няма, затова и сами запълваме с бетон огромните отворили се дупки, а същевременно се преасфалтира съседна улица...", пише още подателят на сигнала.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 5 години
Ужас како Сийке!
3
1
 
2
 
! Отговори
Констатиращ преди 5 години
ГЕРБ управлява!Всичко се руши!!Камиони и валяци се изтеглят от едната страна, а от другата започва ремонта .......после следва ремонт на ремонта и ..........?????Герб управлява!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този дувар е от соца и трябва да се вземат укрепителни мерки високо отгоре.
1
1
 
4
 
! Отговори
БАй преди 5 години
Пътят е готов за тол системата - шъ плащате и хоро ще играете!