581 са вече случаите на COVID-19 у нас, новите случаи намаляха

Има нов заболял сред медицинския персонал
Обновена: 8 апр 2020 08:10 | 8 апр 2020 08:08, Александър Попов
182
581 са вече случаите на COVID-19 у нас, новите случаи намаляха
Снимка: БГНЕС

През денонощието са доказани нови 16 нови случая на COVID-19, 6 са приети в болница. Общо заболелите са 581, увеличението е с 2,8%. Това обаче е с близо два процента в стравнение с предния ден.

Още по темата

Няма нови области на разпространение на болестта, като 11 са в София, 3 в Стара Загора, 1 в Пловдив и 1 в Кърджали. Има още един заболял сред медицинския персонал - рентенов лаборант в София. Така случаите стават 32.

213 са лицата с потвърден COVID-19, които са настанени под лекарско наблюдение в болнични условия. 21 са пациентите с COVID-19, които са в интензивни отделения и клиники.

Починалите лица, при които е установен COVID-19, са 23.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Безсрамен лъжец!
150
3
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Велики сте! Знаете повече от Кантарджиев, Мутафчийски, Кунчев! Не само, че сте компетентни вирусолози и епидемиолози, но сте и политически анализатори, достойни за телевизията! Основната ви задача да плюете всеки ден по тези, които правят каквото трябва, но ако ви докопа този вирус, друга песен ще запеете!
149
5
 
6
 
! Отговори
Пандемик преди 4 години
Така наречения щаб изобщо няма представа каква е ситуацията - нито знае колко са заразени, нито колко са реално болните, нито може да направи читава прогноза. Доц. Мангъров, който за разлика от неграмотната с.икаджий.ска м.утра Боко Тиквата, е специалист в областта си каза, че без масов скрининг няма как да се разбере каква е епидемиологичната обстановка. Сега ако спрат мерките в средата на Май рискуват нов още по-голям бум на заболяването, тогава ще го видим Р.апона *** какви ще ги плещи.
148
1
 
4
 
! Отговори
пропагандатор преди 4 години
До нама материал повечеА колко народ останахме за да надминем Американците по смъртност?
147
1
 
2
 
! Отговори
нашите емигранти преди 4 години
До нама материал повечеДали влизат във сметката? Там да си останат в чужбина до края на карантината!
146
3
 
4
 
! Отговори
нама материал повече преди 4 години
Защото сме шепа народ и педя земя! Какво си въобразяваме? Народа е на гурбет!
145
2
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
м/у другото,и това НЕ е опит за заяждане,но некой от вас мяркал ли е напоследък "Звездата на нацията ни"-баба ви Сталинка?САМО ПИТАМ!
144
1
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
що се отнася до останалия свят,то...както казах,"короната" им "падна от небето".Стагнацията,за която предупреждаваха отдавна,просто нямаше как да ни подмине.Е,"небето" даде "козът" в ръцете на НСР..Сега ЗА ВСИЧКО ще нарочат "короната",а некадърността на маниаците да владеят целия свят, ще остане в сянка...Но да видим как ще се измъкнат от тая ситуация...Лично на мен ми е любопитно..
143
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки ден сричат от едно листче подадено от Бойко и масата хора им вярват безусловно. Направо почвам да се отчайвам. Като случайни генератори на числа са.
142
3
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Анонимен154ама така наречения "Щаб" НИЩО НЕ ЗНАЕ!както се изрази един колега тук,той ("щаба") е просто "БРОЯЧ НА ТРУПОВЕ".Цялата далавера е да се плаши населението и да бъде УСМИРЕНО...Зер събирането на повече от двама може да се окаже.."агитка,викаща ОСТАВКА!"....та така..."Шубето е голем страх",викат хората..
141
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Депотадите са вече втори ден без заплата и веднага достигнахме платото, задминахме пика, КНСБ обеща да заведе дело, че народните представители си самонарушават конституционните права като стоят затворени, пардон, като не взимат едни пари, а един менистър почна да ни дава наклон за отпуските, които ни избамкаха през последния месец.
140
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма ли един свестен човек да пита щаба дали PCR теста показва какво количество вирус има в тялото на заразения.Питам, понеже съм чувал, че за да се разболее човек трябва да има значително количество от причинителя(вируса), остави настрана да го убие.
139
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да не би да намаляват и тестовете?
138
4
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
"И така,бавно и полека,народа го вкараха ...в клетка"....ЧЕСТИТО!!!
137
2
 
1
 
! Отговори
А бе преди 4 години
Как ги броите дистанционно ли .Или ви лъжат.
136
5
 
16
 
! Отговори
Генерал Годжи преди 4 години
не е никакъв специалист в тази област, а само коремен хирург. Затова изгониха професор Костов, който е пулмолог и като такъв има дългогодишен опит с вирусите, на грипа, парагрипа, ринувируси, есенциално-сцинтисциални и др. вируси, а всички те се предават по един и същи начин. Лопоторковците закриха и без това жалката ни икономика. Сега като Ви пристигнат сметките за ток, вода и кредити за банки и други подобни, лапайте мухи блейте!!!
135
5
 
10
 
! Отговори
бай х преди 4 години
при капацитет 300 - 400 теста на ден /общо от 4 те ни лаборатории / 15-20 болни ...и то половината тествани са пожелание срещу заплащане без симптоми /затова няма много болни / ..... а хората реално болни са по домовете и когато ги приемат вече пневмонията се е развила , и в провининцията не ги и тестват ....
134
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шарани, овце и магарета. Ако не бяхте такива, досега да сте се ограмотили. Втори месец ви промиват мозъците с вируси. Баламурници, заслужавате живота си.
133
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
с това темпо трябва да разделим 7 милиона на 20 ,за да получим колко дена ще продължи този ужас без край...т.е. получава се 350000 дни...разделено на 356 дена...което е равно на 983 години...споко...няма страшно...така ще си живеем с вируса...,ако нещо не се активизира и ни умори всичките...ако греша в сметките нека Мутафчийски да ме поправи...
132
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До KenЗнам го от сигурен източник. А ти, Тома Неверни, е редно да питаш любимите си генералчета. Едниият поне е военен и би трябвало да каже истината. Нали уж не можеха да скрият труповете? Питай и джурналята защо не задават въпроси.