Арестуваха 42-годишен лихвар в Петрич

Открити са тефтери с имена и суми
Обновена: 30 апр 2020 11:37 | 30 апр 2020 11:37,
9
Арестуваха 42-годишен лихвар в Петрич
Снимка: БГНЕС

В Петрич е арестуван лихвар при проведена специализирана полицейска операция по линия на противодействие на извършване на лихварска дейност, съобщават от полицията в града.

Още по темата


Проверено е жилище в града, обитавано от 42-годишния Л. Г. При обиска са намерени и иззети парични суми и вещи, съотносими към извършваната дейност. Открити са тефтери с имена и записани срещу тях суми.

Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа. Работата по случая продължава под надзора на ОП-Благоевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
4epa преди 3 години
ВСИ4КИ КРАДЪТ ОТ БЕДНИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!
8
0
 
3
 
! Отговори
до колегата преди 3 години
прав си , но също така е вярно че в един град или село от 500 до 1000 къщи всички се знаят и няма къде да избягаш. Бъди сигурен че лихваря дава пари само на хора , от които знае какво може да очаква и че ще може да си ги събере.
7
2
 
1
 
! Отговори
финансов(о) бос преди 3 години
Заеми се взимат само ако имаш обезпеченост, аз лично имам около 5-6хил ? в 2 заема на ниска лихва и 2-300? по кредитната карта, въпреки че в разплащателната сметка винаги имам свободни пари, но по този начин си създаваш кредитно досие и там фигурира че взимаш и връщаш пари. Последно ми предложиха потребителски кредит(3000?) 2 месеца след като бях останал без работа.
6
0
 
5
 
! Отговори
Велики Славяни преди 3 години
Хора , не се страхувайте от такива лихвари ! Пред желязото всички са равни! Хвърлете им един бой на тях и им взимайте авоарите! Тези пари са недоказуеми ! Бой по лихварите и прибирате кеша, злато и т.н.
5
2
 
3
 
! Отговори
V преди 3 години
До Анонимен Има има .Чети между редовете ;) Тез са по безопастни от банките.
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Париба кога ще ги арестуват ? По лоши са от лихварите дето трошат ръце и крака и най лошото е че са законни. Теглиш 1000 лв връщаш 3000
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До VВ договора с банката обаче, няма точка че ще убият теб и семейството ти. Това не е малка разлика.
2
3
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ВЕРОЯТНО МОЖЕ ДА ДАВАШ ЗАЕМИ С ЛИХВА НО ТОВА ТРЯБВА ДА Е С ДОГОВОР И ТОЙ ДА Е ДЕКЛАРИРАН ВПИСАН И ЛЕГАЛЕН!ПОВДИГНАЛИ СА МУ ОБВИНЕНИЯ ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ УКРИВАНЕ НА ДОХОДИ И ДЕЙНОСТ КОЯТО НЕ Е ОБЯВИЛМНОГО ОТДАВАТ И АПАРТАМЕНТИ С ДОГОВОР АМА НЕ ГИ ОТЧИТАТ КЪДЕТО ТРЯБВА И ТОВА МИСЛЯ, ЧЕ Е НАКАЗУЕМО!
1
2
 
16
 
! Отговори
V преди 3 години
Защо на този банкер му викат лихвар ??? Оня арменец на уни кредит вземаше по два милиона само бонус на година без да смятаме заплатите .Баш той е лихваря ;)