Варненският журналист Георги Александров е открит мъртъв

Тялото му е намерено в района на Варненското езеро
23 май 2020 19:50,
115
Варненският журналист Георги Александров е открит мъртъв
Снимка: БГНЕС

Варненският журналист Георги Александров е открит мъртъв, съобщава NOVA.

Още по темата


Тялото му е намерено в петък следобед в района на дефектиралата тръба на Варненското езеро. Случаят е предаден на прокуратурата.

Предполага се, че причина за смъртта е удавяне.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
7
 
42
 
! Отговори
Ельоменат преди 3 години
До БауВие герберастчетата вярвате, че Иванчева е взела подкуп само от това , че са намерили пари в багажника и. Вярвате , че скрипал са отровени от руснаците без доказателства, но е нормално разследващ журналист , и то поредния, да умре на мястото което разследва и е инцидент разбира се.
23
17
 
6
 
! Отговори
гешев преди 3 години
От силната миризма на леш е припаднал и се е удавил !
22
31
 
11
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Журналист ли е - убит от мафията/властта :D Задължително! Те видиш ли, те са безсмъртни и никога ама НИКОГА не стават жертви на инциденти... Бойко му е натиснал главата под водата, защото една риба му е казала, че е видяла Бойко в къщата си в Барселона да си вее с ... пачка Евро! Вервайте ми гледах го на клипче в YouTube!
21
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко места останаха след 111-то, не са много вече.Съвсем случайно попаднах на информация за спуканата тръба, доста отдавна и то не в новинарските сайтове.
20
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ImВиктория Маринова я е убил мъжа и, тя не е убита по партийна линия,поне така каза Венци,а той е противник на ГЕРБ и няма да лъже,поръчана е от съпруга си
19
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ImВиктория Маринова я е убил мъжа и, тя не е убита по партийна линия,поне така каза Венци,а той е противник на ГЕРБ и няма да лъже.
18
10
 
52
 
! Отговори
Ельоменат преди 3 години
Хората дръзнали да се противопоставят на мафията Герб биват убити или гонени от бухалката Гешев, а крадците на милиони обикалят с жипките. Бог да пази България
17
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сетих се ,за един професор ,който намериха обесен ,преди няколко години в една сграда във Варна !За някакви рапани се разправяше ....Що така ?!
16
10
 
31
 
! Отговори
Im преди 3 години
Има няма преди две години и Виктория Маринова я направиха жертва на грабеж уж
15
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Тялото му е намерено в петък следобед в района на дефектиралата тръба на Варненското езеро." - излиза, че след като се е удавил е излязъл на сушата до тръбата ?! Яко момче ще да е било :(Бог да го прости,ЖАЛКО, ЖАЛКО ЗА МЛАДИЯ ЧОВЕК!Явно ще е разкрил някоя много голяма дупут татска далавера
14
8
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зурлева падна по стълбите, милен го блъснаха таран, този се удави, миналата седмица някой изджаска Карбовски на кръстовище на червено....
13
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Диктатурчица ,мила ,родна.
12
0
 
64
 
! Отговори
Човек преди 3 години
Момчето е само на 38 години. Вечерта бил с ппиятели. Сетринта майка му го потърсила към 7- 8 часа, но той бил излязъл ЗАЕДНО С ЛАПТОПА СИ, КОЙТО НЕ Е ОТКРИТ И ДОСЕГА. АУТОПСИЯТА ПОКАЗАЛА, ЧЕ ИМАЛ ВИСОЧИННА ТРАВМА ПО ТЯЛОТО. / а се води удавен/. А И НЯМАЛ КОЛА, ЗА ДА СТИГНЕ ОТ ДОМА СИ ДО МЯСТОТО НА ТРЪБАТА.
11
0
 
22
 
! Отговори
К преди 3 години
До Анонимен Иска ли питане. Мир на душата на човека.
10
2
 
50
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Номерът с инфаркта се поизтърка...
9
14
 
73
 
! Отговори
Бойко се изнервя преди 3 години
Бойко уби Милен Цветков (все още няма експертиза върху специално подкованото Ауди на малките герберчета)Подхвърли наркотици на Димитър Пецов от Силистра който разкри далавери на местните Гербери - самата местна полиция призна в нередности при арестаВиктория Маринова беше убита ВЕДНАГА след разкриване на далавери направени ЛИЧНО от БойкоПреследват съдебно журналистите от БиволЗаплашваха Иван БакаловБлъснаха с кола Карбовски - който колкото и да е противен понякога е директен
8
1
 
63
 
! Отговори
Anonymus преди 3 години
Не се споменава с "статията", че този журналист е разследвал замърсяванията във Варна.. много сте добри в тоя сайт.. не знам защо чета като само полу истини се пускат..
7
3
 
47
 
! Отговори
12345 преди 3 години
Наред ги подкараха тия журналисти.
6
6
 
56
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
Не случайно сме на сто и някакво място по свобода на словото. Демокрацията и гербаджийството не вървят заедно. Светла му памет.
5
5
 
49
 
! Отговори
Хм преди 3 години
Прекалено много противници на режима и просто журналисти взеха да умират