Малин Кръстев и Геро са футболни съдии в спектакъла "Свалячи"

Постановката е своеобразно продължение на "Фенове"
Обновена: 7 яну 2015 10:06 | 7 яну 2015 10:06,
0
Малин Кръстев и Геро са футболни съдии в спектакъла "Свалячи"
Елин Рахнев. Снимка: архив, Булфото

"Свалячи" е новият спектакъл на един от най-популярните съвременни български автори Елин Рахнев. В него актьорите Малин Кръстев и Герасим Георгиев-Геро разказват историята на живота и перипетиите на двама странични съдии от Б футболна група.

"Свалячи" е своеобразно продължение на друга постановка на Рахнев - "Фенове", и на репликата, която възниква в нея - "Какъв човек трябва да се родиш, за да станеш страничен съдия?", разказа за БТА продуцентът Росица Иванова.

По думите й спектакълът разказва за историята на двама странични съдии от Б футболна група, които освен че не успяват в съдийството, не успяват и в отношенията си със жените. Това е и връзката между заглавието - свалячи, и главните герои - футболни съдии. Те през цялото време си говорят за жени, разменят рецепти за успешно общуване с тях.

Премиерата на "Свалячи" ще бъде на 8 и 9 януари в театър "Открита сцена" /бивш "Сълза и смях"/. Два дни преди първото му представяне пред публика от екипа посочиха, че има огромен интерес и очакванията им са да се превърне в хит.

"Съдим по това, че билетите са почти изчерпани. А като се има предвид, че "Фенове" се игра над 10 години, се надяваме това представление да се играе поне толкова", каза Росица Иванова.

"Фенове" на Елин Рахнев е най-поставяния драматургичен текст от съвременен български автор, игран в над 30 държави от два континента, гледан от хиляди зрители.

Подготовката за новия му спектакъл "Свалячи" е отнела три месеца. Режисьор е Пламен Панев, а продуценти - Димитър Тодоранов и Росица Иванова от агенцията "Кота 97".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари