Любов и ревност в "Къртицата"

Жени Калканджиева отново е заподозряна
Обновена: 17 апр 2013 15:29 | 17 апр 2013 15:29, Петя Славова
8

Снимка: tv7

Любовта на една от най-красивите двойки в Базата - Радина и Деян, е изцяло засенчена от ревността им един към друг. Двамата със сигурност са най-емоционалните заселници в Базата. След любовните трепети от срещата им техните взаимоотношения претърпяха обрат. Любовта им е поставена на изпитание заради ревност и скандали.

Първите бурни страсти помежду им предизвика Деян, който не одобри факта, че любимата му се впусна в страстни танци с Марина: „Имам нужда от внимание, искаше ми се аз да съм на мястото на Марина и да потанцувам с теб. Усетих липсата ти“.

Малко по-късно споменаването на бившата приятелка на Деян предизвика океан от сълзи и обвинения от страна на Радина. Двамата заспаха скарани едва на четвъртия ден, откакто са заедно в Базата.

Сутринта след сватбения ден на Емануела и Никола също не беше никак лесна. Младоженците трудно отвориха очи, но веднага след като станаха, Емануела побърза да разпредели задължениятя в семейството.

Зрителите на Къртицата определиха Жени Калканджиева за саботьор в Базата. За втори път тя събра най-много гласове сред първите трима заселници заподозрени от зрителите - Миглена, Жени и Рут. “Не съм учудена от гласуването на зрителите”, коментира веднага след като разбра резултата Жени.

Трите главни заподозрени бяха изправени пред предизвикателството „Центрофуга”. Тяхната задача беше да успеят да издържат по две минути, завързани на дървена платформа, въртяща се с различна скорост, като в долната част потапяха главата си в съд с вода. При почти нулеви температури на открито трите спечелиха предизвикателството, което облекчи условията за голямата битка на Групата наречена „Терариум”.

Най-тежка беше задачата на Марияна, която трябваше да лежи заключена в прозрачна кутия в компанията на различни видове змии, от които има фобия. Рут успя да намери ключа от кутията и да спаси Марияна през първите двадесет секунди от изпитанието. В тази тежка битка Марияна спечели за Групата 6000 лева и преодоля фобията си от влечуги. Така в бюджета на Групата останаха 45 500 лева срещу 33 000 лева за Къртицата.

В епизода в сряда вечер Заселниците се състезават в изпитанието „Колелото на Къртицата“. В елипсовидна метална клетка влизат седем участници, а един остава отвън, за да им помага. Входът на клетката се заключва с 6 катинара. Заключените играчи ще трябва да преминат през трасе, като въртят клетката с ръце и крака. На определени места по терена са поставени ключовете, които трябва последователно да вземат. Играчът, който остава извън клетката, помага да върне клетката в трасето, ако се наложи да се направи рязък завой или пък да помага при преодоляване на наклон. Всеки отбор има право да поиска помощ от човека навън само три пъти. 

Изпитанието ще бъде успешно, ако отборът успее да стигне до края на трасето, катинарите са отключени и последният човек от клетката е излязал. Времето, за което трябва да преодолеят изпитанието е 19 минути, а бюджетът е 5000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Тревоман преди 10 години
Не познавам жена, която да се казва Радина и да е свясна. Бо*луци са всичките.
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
О боже,били най-красивите?Аз ли не виждам или на вас ви се иска да е така.За мен тая Звезда"Радина и много невъзпитана и се смята за нещо повече от хората в къщата.
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Т`ва по телевизията ли го дават?Кои са тия,дето ги споменават?Сватба!?!?...Мама и тате са се оженили в ТЕЛЕВИЗИОННО ПРЕДАВАНЕ!?!?Баси пи простолюдието...
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
taq i sprqha bqloto 2 dena i pochna da izpada v abstinenciq i da otkacha
3
0
 
6
 
! Отговори
! преди 11 години
Аз съм по следите на къдрицата,ко ме занимавате с драми...
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре че има новини за къртицата, че се беше залежал в единия крачол.
1
0
 
7
 
! Отговори
Гладиатор преди 11 години
Всяка любов извадена брутално на показ умира. Колизеумът няма милост, там са нужни зрелища. Съболезнования към рискувалите и експериментиралите.