Мариус Донкин ще ни води сред мистерии

Утре е премиерата на поредицата "Мистични истории"
Обновена: 11 мар 2015 12:29 | 11 мар 2015 12:28, Александър Попов
2
Мариус Донкин ще ни води сред мистерии
Мариус Донкин. Снимка: Нова тв

Актьорът Мариус Донкин ще води зрителите сред мистерии в ново предаване на Нова тв. Премиерата на поредицата "Мистични истории" стартира в ефира утре от 22:00 часа и ще върви всеки четвъртък.

Донкин ще ни среща с различни човешки истории и заедно със зрителите ще се движи по тънката граница между реалното и паранормалното. Любопитно около актьора е, че той е син на свещеник. Макар да не тръгва по стъпките на баща си, признава, че винаги е бил вярващ, а още като дете, църковните богослужения несъзнателно го тласкат към магията на театъра.

В първия епизод Мариус Донкин ще въвлече зрителите във вечната тема за всяка една религия – битката между доброто и злото в човека. Две различни истории ще сблъскат тезите на петимата специалисти, докато публиката сама търси отговорите за себе си.

Имат ли памет вещите или всичко е в ръцете на нашата психика? Това трябва да разкрие историята на малко момче, изоставено от майка си, чийто живот ще бъде поставен на сериозно изпитание от тайнствена картина. Мистериозен портрет ще разклати из основи неговата психика и физическото му здраве. Може ли предмети да бъдат обладани от духове или всичко е плод на тежката психологическа бездна?

Своето обяснение ще потърси и необяснимата на пръв поглед история на бременна жена. Измъчвана от кошмари, в които починалият й любим и баща на нероденото й дете я заплашва, че ще го вземе при себе си. Жената отива на гадателка, за да спаси детето си, дали обаче това няма да се окаже най-грешният й ход? 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
ОФУ преди 9 години
Може би са те
1
5
 
5
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 9 години
Това са повечето шарлатански размишления, но хората са склонни да вярват в срвъхестествени сили и някой да си ги лъже от сутрин до вечер. Мариус Донлин копира от запад подобни предавания, но е интелигентен мъж, с осанка и със сигурност ще има успех. Не е много трудно да хипнотизира говедата от обществото. Това са миролюбиви шменти-капели, няма да има убити и изнасилени, както при всеки екшън.