Северин пред майка си: Убих я, пиян, дрогиран... Не помня!

Майка му иска да го съдят в германия, защото у нас щял да бъде убит
Обновена: 11 окт 2018 16:16 | 11 окт 2018 12:45, Камелия Цветанова
301
Северин пред майка си: Убих я, пиян, дрогиран... Не помня!
Снимка: Facebook

Северин Красимиров е признал, че е убил Виктория Маринова пред майка си веднага, след като е пристигнал при нея в Германия.

Още по темата

Селяйдин, както го познават в ромската махала в Русе, й споделил, че бил пиян, а и употребил наркотици в нощта преди да нападне 30-годишната жена.

"Той призна, че го е направил на пияна глава, бил е надрусан. Каза ми, че не помни нищо. После малко поизтрезнял и разбрал, че е убил момичето. Започна да плаче пред мен. Той не е такъв човек", разказа Надежда Красимирова пред Нова тв.

Тя иска синът й да бъде съден в Германия и да лежи в затвор там, ако трябва и 20 години, защото смята, че в България ще го убият.

Надежда каза още, че синът й е с умствена изостаналост. Взимал е и хапчета, но след като заминала за Германия, той не ги е пил, защото не била при него да му ги дава.

Освен него, има още седем деца.

Все още не е ясно кога Северин ще бъде екстрадиран в България. Окръжен съд в Долна Саксония ще реши това в рамките на днешния ден.

Максималният срок, за да се случи това е 40 дни. По всяка вероятност обаче ще отнеме по-малко време.


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
1
 
2
 
! Отговори
. преди 5 месеца
С ТЕЛК ли е бил Северинчо, маминия? Е как няма да е, нали така се смъкват пари от тези, дето работят и после същите тия Северинчовци ги убиват. В махалата сигурно всеки втори е с ТЕЛК. Да са живи и здрави БСП-то, че го направиха навремето тоя закон, дето сега реват, че системата убивала.
210
0
 
4
 
! Отговори
AnneAvstriiska преди 5 месеца
Никой няма право да отнема свой и чужд живот! Висш закон на Вселената! Ако това се случи ние няма как да разберем плановете на Бог, понятията за добро и зло се преливат. Може много да се каже по тая тема, но няма да я разглеждам от този ъгъл, а на физическо ниво на Земята. Дано има справедливост, но никой не ни е обещал такова нещо, когато сме се родили.Жал ми е е за тази млада жена в разцвета на силите си, но най-вероятно въпреки своите 30 години е имала някаква дълбока мисия.Мир на душата й!
209
1
 
2
 
! Отговори
Невидимата промисъл преди 5 месеца
До AnneAvstriiska

"Никой не знае плана на Бога, дори, когато мравката завие на дясно има Божия промисъл...и да има справедливо наказание тук за убиеца й".
Невидимата промисъл е решила вече, какво ще бъде наказанието му, защото не може да бъде наказан по друг начин освен Божията промисъл."
208
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Мен ме интересува този на снимката какво е учил,каква диплома има,какво работи,колко пари МОН наля в образованието му и с какво е бил полезен на обществото.Същото се отнася и за родата му.Какво работят,плащат ли данъци или са само смукачи на социалната система и в България и в Германия.
207
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Майка му ако си въобразява че в германски затвор няма да му спукат панела много се заблуждава.И няма да лежи 20 години а ще се самоубие.
206
0
 
2
 
! Отговори
Derstreichholz преди 5 месеца
Абе вие изобщо били ли сте на даскало бе редактори? "германия" с малка буква...
205
1
 
2
 
! Отговори
AnneAvstriiska преди 5 месеца
Всеки трябва да си понесе това, което е направил. Нищо случайно не се случва на този свят, тук има човешки закони, а отвъд са Божиите. Никой не знае плана на Бога, дори, когато мравката завие на дясно има Божия промисъл. Можем само да сме съпричастни към близките на Вики, и да има справедливо наказание тук за убиеца й. Сигурно има невидима промисъл за нас във всичко, което се случи. Мир на праха й, а момчето незнам как ще спаси душата си....
204
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Сега и невменяем ще го изкарат, тц тц....
203
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Предполагам че Борисов и Цацаров са му платили да играе ролята на убиец.
Ще го осъдят на 10 години, ще го пуснат на 5-тата за добро поведение и ще си харчи на воля паричките.
Просто спешно трябваше да се намери виновен за пред слабоумния народ и за пред външните партньори.
Защото ако не отидеше някой в затвора, си отиваше Борисов и Шайката.
А щяха да лъснат и всичките други подробности за изгорените два камиона с документи от двойното счетоводство за Еврофондовете. Вики беше на път ...
202
2
 
1
 
! Отговори
Любо преди 5 месеца
До Анонимен 146 : По скоро Костовската сбирщина ,която е още във властта и която ликвидира държавността в България след 1992 година.
201
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
На турците родината им е Турция, а не България. Който се смята за турчин да си ходи в Турция. България е за Българите, без значение от етническата принадлежност. Смяташ ли се за Българин, то България е твоята родина. Възродителния процес прави услуга на турците в България. Връщайки ги в родината им прекратява мотивацията им да тровят язовири, храни и да взривяват вагони за майки с деца. Това си е чисто хуманно дело, понеже съвестта на нормален човек няма да издържи, ако тий знае, че е убил дете.
200
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Всипки луди в България се пускат на улицата. Чакаме всеки да изпуши. Кога държавата, ще ги навре в психото и няма да ги пускат ? Толкова ли немогат да отделят 1 мил да ги гледат там. На вън е пълно с луди по улиците ? Слепи ли сте.
199
1
 
11
 
! Отговори
anna преди 5 месеца
Ако убият някой журналист, който разследва, ще е ясно защо, и даже и най-простите няма да повярват на история като тази. Ако обаче искат показно убийство, за да сплашат - какво по-добро от провинциална журналистка, която преди една седмица се е проявила като "смела".
198
3
 
5
 
! Отговори
До Издислава преди 5 месеца
Той не е такъв човек", разказа Надежда Красимирова пред Нова тв.

Тя иска синът й да бъде съден в Германия и да лежи в затвор там, ако трябва и 20 години, защото смята, че в България ще го убият.

Ако беше изнасилил и убил германка да го съдят там, но щом е изнасилил и убил българка ще бъде съден тука.

Да се самоубие докато е в Германя му е опция.
197
1
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 месеца
ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ МЯСТОТО КЪДЕТО Е БИЛ И Е ПИЯНСТВАЛ ЦЯЛА НОЩ Е В МАХАЛАТА НА РУСЕ КОЯТО Е НА 3 КИЛОМЕТРА ОТ УБИЙСТВОТО!!!
196
3
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 месеца
ГЛУПОСТИ НА ТАРКАЛЕТА!!!!!!!!!!!

ТАЗИ Е ЗАПЛАШЕНА , ЧЕ АКО НЕ КАЖЕ КАКВОТО И КАЖАТ ЩЕ ГО УБИЯТ А НЕЯ ВКАРАТ В ЗАТВОРА!!!
195
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ако "онзи" с " малките мустаки" беше победил 1945 г , сега от тази смрад немаше да има и в зоопарковете .
194
3
 
0
 
! Отговори
ЕТНОГРАФ преди 5 месеца
Тоест ако жените не са твърде ниско интелигентни за да могат да преценят неговото IQ, те си падат по мъже, физически изглеждащи като млади момчета, ниско интелигентни, с високо нива на либидо и не дотам добре контролирани сексуални желания.
Майка му казва, че е взимал лекарства. Няма лекарства за ниско IQ. Вероятно е бил биполярен или нещо такова. Може да се измъкне по този параграф. Опасното е, че е тренирал бокс и едновременно е с ментални проблеми. 60 кила ром боксьор сваля 90 кила мъж.
193
2
 
0
 
! Отговори
ЕТНОГРАФ преди 5 месеца
"синът и е с умствена изостаналост" - ето това обяснява защо бижута, телефони на жертвата и дрехите на Северин с кръвта на жертвата по тях са намерени изобщо. Нивото на интелекта на хората от даден род със сходно образование е много сходно. Интересно от социална и етнографска гледна точка е, че човек с такъв интелект е бил донжуан, привличащ жените. Това би трябвало да говори много или за интелекта им, или за това какво точно им се иска СЛЕДВА
192
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Не се връзва

"А като е казал на майка си, тя няма ли да си мълчи? Нали й е син.Защо ще го издава?"
... Защото може би, не иска да прикрива прихопат, макар да й е бил син. Ако не го хванат, утре ще убие отново. И отново ... Ама извинявай - забравих, че в България, "нашуту, е най-хубуу", даже и да е жив дявол ...