Български полицай от САЩ: Беше хаос, не очаквахме протест с такива мащаби

Хората винаги виждат това, което е удобно за тях, смята Петя Балабурова
Обновена: 2 юни 2020 09:07 | 2 юни 2020 08:50, Красимир Ангелов
124

Продължават протестите и размириците в САЩ породени от смъртта на афроамериканеца Джордж Флойд. Kaкво е в момента да си в деликатната ситуация на човек, който се опитва да опазва реда, но върху него тегне петното на хората, които убиха Флойд?

Още по темата

"Беше нещо, за което ни бяха подготвили в Академията. Сан Хосе е много интересен град с групи от най-различни страни. Въпреки това пак срещаме трудности, определени хора не ни харесват", каза за "България сутрин" Петя Балабурова, която е полицай в Българо-американската полицейска асоциация в Сан Хосе.

"В петък беше голям хаос, не очаквахме да е толкова мащабно. Когато изкараха всички полицаи навън - един от моите колеги изпадна в безсъзнание, хората мятаха бутилки, камъни по нас", изтъкна Петя.

Бирена бутилка паднала в предната част на крака ѝ и се счупила.

"Когато хората почват да се избиват и да крадат, нещата стават извън контрол. Имаме вечерен час за гражданите от 20:30 до 5:30 сутринта", добави Петя Балабурова в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ хората винаги виждат това, което е удобно за тях.

"Един полицай може да измие това, като си върши работата. Обожавам да работя с деца, с хора, които наистина имат нужда от тази подкрепа. Усещала съм неща към себе си заради акцента си", отбеляза Петя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 88, не, тренирала е стрелба, и е работила и с деца инвалиди, ама хората си коментират тъпотии, без да познават човека. Просто се научете да не давате мнение, когато не познавате някого, много по достойно е!
81
0
 
0
 
! Отговори
А какво преди 3 години
очаквате -ГЛАДЪТ Е ПО СИЛЕН ОТ ТОКА
80
0
 
0
 
! Отговори
До 90 преди 3 години
Не се лекува ! Генетично заложено ми е да чета, а не да си измислям ! И да купиш риза на момичето !
79
2
 
2
 
! Отговори
До 88 преди 3 години
Супер си , а аз предполагам че генетиката е в основата на всичко ! Поне работи каквото иска и където няма предразсъдъци от къде е, каква е, как изглежда, кой е съпругът и! Работи някъде където единственото , което искат е отлично образование, дисциплина и физическа подготовка! Звучи непознато за работа в полицията тук, нали !
78
2
 
6
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Хем "полицай", хем се казв ***, хем "български", па тя нещо бая на американски го заметаше разговора...но това са бели кахъри. Проблема е, да видиш хубаво, младо момиче, което е попаднало в клопката на лудия, обърнат с главата надолу свят на "соушъл джъстис уориъризма", където содомията е семейна ценност, мъжкият ректyм -детероден орган, а младите, красиви момичета - силови офицери. Предполагам е имала някаква травма в детството, вероятно е расла без баща. Може би има и лeзбийски отклонения.
77
1
 
2
 
! Отговори
бах таз демокрация! преди 3 години
вечерен час за гражданите от 20:30 до 5:30 сутринта...
76
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***, чети бре:"Петя Балабурова, която е полицай в Българо-американската полицейска асоциация в Сан Хосе."
75
1
 
1
 
! Отговори
До 84 преди 3 години
От 83, аз харесвам тази професия за това смятам така, всеки си има гледна точка.
74
1
 
13
 
! Отговори
До 83: преди 3 години
Красиво и младо момиче е безспорно.Но да ми твърдиш, че е успяла с тази професия е малко пресилено.
73
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на жената, избрала си е нелека професия, адмирации за което, като гледам коментарите обаче, българина си е свикнал да си дава прибързаните оценки и не го интересува истината. Жената е успяла и интелигентна за разлика от тези, които пишат, че еди какво си я правят в участъка. Срам за манталитета на Бай ***.
72
0
 
9
 
! Отговори
мда преди 3 години
просто, афро-американците се събудиха една прекрасна сутрин и осъзнаха, че са ги лъгали през всички години. Флойд преля чашата на безсилието.
71
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Симпатяга е, няма две мнения по въпроса.
70
1
 
11
 
! Отговори
Соросоид преди 3 години
Това момиче не можа ли малко да се поизучи и да стане лекар, инженер, програмист или нещо подобно, а си е избрала професия да се занимава с най-долната част на обществото всеки ден?Личен избор - животът е неин.
69
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
колко български полицаи имаме пратени там? аз не знаех за това.
68
4
 
12
 
! Отговори
Баи преди 3 години
Заглавието е краино подвеждащо - има хора които ще повярват , че испращаме бьлгарсйи полицаи тамЕдва ли някои в бг иска да го свьрзват сьс - расизма и диктатурата
67
7
 
13
 
! Отговори
Баи преди 3 години
На мен ми прилича повече на порно звезда от черните хорьри - отколкото на американска полицаика защото е очевидно че няма как да е бьлгарски гражданинС подобни статии ще вкарате -Бьлгария в дипломатически скандал , ще излезе че подкрепяме расизма и диктатурата
66
3
 
15
 
! Отговори
Бай Петко преди 3 години
САЩ е на ръба на гражданска война, полицейски камиони газят наред
65
2
 
11
 
! Отговори
Някой си преди 3 години
До БаиЖената е американски гражданин , иначе не може да работи във правоохранителнитеслужби на САЩ . Това не пречи да е и гражданин на РБългария . Има много руснаци които работят като полицаи в Сакраменто и Сан Франциско , просто виж интервюта в Тубата !!!
64
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това красиво момиче е американска полицайка, даже е започнала да забравя български думи. Израснала в САЩ, но ако в семейството се говори на български - така става, говори се с акцент.
63
6
 
6
 
! Отговори
Баи преди 3 години
Какви са тия глупави - статии , за да бьдеш полицаи кадето и да е трябва да имаш гражданство от сьответната дьржава , тази е бьлгарски полицаи , колкото ас сьм американския президент - и не пия белина - верваите ми