Горещо време, температурите до 36 градуса

Сряда и четвъртък ще е още по-топло
29 юни 2021 08:00, Анисия Иванова
2

Във вторник над страната ще е слънчево. След обяд главно над планинските и североизточните райони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на отделни места там ще превали и прегърми,

Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще са предимно между 31 и 36 градуса, за София 32, по-ниски ще останат по Черноморието - между 26 и 28 градуса, в Северна България до 35, в Южна до 36 градуса на места.

В сряда ще се затопли още и температурите ще бъдат между 34 и 38 градуса, на места до 39, за София 34.

Морската вода е с температура от 21-22 градуса по северното крайбрежие, до 23 градуса по южното. Вълнението ще бъде слабо с височина на вълните до един  метър  и половина.

В сряда и в четвъртък ще се задържи горещо със следобедни валежи над планините от западните райони. В петък ще има повече валежи, захлаждане и условия за силни гръмотевични бури в Северна България.

В събота ще има чести валежи с гръмотевици и температури от 28 до 32 градуса. Повече валежи се очакват в централните и в източните райони, прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR Владимира Илиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Илиев преди 2 години
Господа от БТВ от най различни рангове,ограмотете вашата Стаси Цалова,която е срам за авторитетната ви медия.Движи се из студиото като спъната,постоянно чете изписаното върху камерата,оставяйки картата с градусите зад гърба си.Виждате по НТВ, как Ники Василковски борави с градусите.Толкова ли е умния й заряд,за да се държи непохватно в студиото!?
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добро утро герберунки, ченгесаци и калинки, как сте? И днес, в тази жега, този зноен ден, пек и адска жега, ще се чегърта неуморно. Лек ден.