Насилникът: Децата на дъщеря ми са от мен

73-годишният австриец призна, че е баща и на седемте деца на дъщеря си, която 24 години държал затворена в мазе
28 апр 2008 17:02,
107
Насилникът: Децата на дъщеря ми са от мен
73- годишният Йозеф Фрицъл. Снимка: БГНЕС

Кошмарът на дъщерята

Седемдесет и три годишният австриец Йозеф Фрицъл призна на разпит в полицията, че е баща на седемте деца на дъщеря си, която държал затворена 24 години в мазе под апартамента им в град Амщетен, съобщи Ройтерс.

Фрицъл бе арестуван в Амщетен, централна Австрия, по подозрение, че е държал дъщеря си затворена в мазе 24 години и има от нея няколко деца, предаде по-рано днес австрийската агенция АПА.

На пресконференция началникът на криминалната полиция в провинция Долна Австрия - Франц Ползер посочи, че въпросната жена сега е на 42 г. и че баща й е злоупотребявал сексуално с нея.

Австрийската полиция продължава обиска в "къщата на ужасите", където 42-годишната Елизабет Фрицъл и 3 от децата й били държани в плен от баща им Йозеф, оборудвал за целта в мазето-скривалище.

Елизабет пък разказала пред полицаите, че е подлагана на сексуален тормоз от баща си, откакто била 11-годишна.

През август 1984 г. той я примамил в мазето, след което й сложил белезници и я заключил.

През годините Фрицъл успял да осинови три от децата, като лъжел жена си Роземари и заблуждавал властите, че ги намирал, оставени тайно пред вратата на семейното жилище.

Останалите четири не били пускани никога навън от мазето.

Малтретираната дъщеря вече е под наблюдението и грижите на екип от психолози.

Кошмарът на дъщерята

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
0
 
! Отговори
veronika преди 15 години
потресена съм!!!но много е странно как 24 години никои не разбира,че дъщерята е изчезнала,дори и маиката.за този и смъртна присъда е малко
65
0
 
0
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
Знам това-онова, може би и повече, отколкото предполагате... Не само на теория, но и на практика. Но продължавам да пиша, защото забравих да попитам /нали не съм много умен/ след като някои сме за трепане, както усещам, сами ли трябва да си носим въженцата за бесене, или ще ни ги раздава като хуманитарна помощ поредния Голям брат, както беше според известния виц от комунистическо време?
64
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 15 години
..а тая през цялото време ли е била вързана...и това ме съмнява вече... как така не е направила нито един опит да избяга...егати ужаса...семейство адамс...
63
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 15 години
63.- не си струва да се спори с теб..не си струва... при всички положения ГУБИШ с този начин на мислене... спасявай се, няма какво да ти обяснявам...
62
0
 
0
 
! Отговори
sss преди 15 години
Адолф Хитлер,Йозеф Менгеле и Рудолф Хйос (не Хес), са дали страшно много на света.Сега не ми се обяснява на простите, а ти сигурно си наясно - какво!
61
0
 
0
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
Да де, аз не съм нито гениален, нито много умен, но все пак съм христианин и затова ако обичате напишете кои са за трепане и кои за живеене и защо.
60
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако това е вярно такъв *** не знам какво трябва да бъде направен. Нямам думи. И толкова години как жена му и околните не са разбрали и как дъщеря му не е могла да избяга. Това е такова гнусно престъпление, че акълът не ми го побира... Егати !
59
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
56. - не четеш ли в кой ред на мисли казах това...един идийот за трепане има в статията- това е насилникът...а този за който писах в поста си е 51...не е ли за трепане фашиста с фашист смотан....или си самия 51, което би било жалко... гнусняр...може и да си пиян..дедазнам..не си струва усилията да ти обръщам чак такова внимание....
58
0
 
0
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
Хитлер не е най-великия, дори не е велик, но не е и най-лошия, най-грешния и т.н.
57
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
tozi ''nov svqt'' mai ti nqma da go dojiveesh, osobenno ako te sreshtna po ulicata...........togava i utroto nqma da dojiveesh neshtasnik
56
0
 
0
 
! Отговори
sss преди 15 години
Хитлер е най великият човек на всички времена.Да, със статията няма нищо общо, освен това че итой е австриец по народност.Наистина на прости, е страшно трудно да се обяснява и за туй в Новия свят тях просто няма да ги има.
55
0
 
0
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
След като 51 е за трепане, бихте ли изредили и кои други са за трепане?
54
0
 
0
 
! Отговори
sa60_varna преди 15 години
аз съм потресен ....... изверг...тоя заслужава 100 оборотни *** да го вкарат в правия път
53
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 15 години
51.-И ти си за трепане.Нещо ти тропа и то сериозно.
52
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 15 години
Ами, не знаела. Това не го вярвам. това не са година- не са две. А самото раждане изисква викане, децата като растат плачат...Как така никой не е чул и не е видял.Много е *** тази работа, много. Жимотни са това, не са хора. Дори и в животинския свят има повече благородство от това тук.Този да бъде умъртвен по най-унизителен и мъчителен начин. Съпругата му също...идийоти с идийоти...и съседите са за трепане....мамкаму
51
0
 
0
 
! Отговори
sss преди 15 години
Да се побъркаш от недоумение!В такава велика държава, където са раждани Адолф Хитлер и Волфганг Амадеус Моцарт, да се случи подобно нещо.Фюрерът би се обърнал в гроба си заради тази излагация.В един бъдещ райх това ще бъде тотално изкоренено.Ще има само и единствено съвършенни хора.Великият Фюрер поде това нещо, ще се намери и кой да го довърши!
50
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
......istinata e che prestupnici i izvrateni ima vav vsqka edna strana po sveta ( za jalost ) i e prosto ujasno kakvo e pravil tozi *** na dushterq si i ''vnuchetata si '' v prodaljenie na 24 godini
49
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
samo zashto sega nikoi ne kazva che avstriq e strana pulna s pedofili, izvrateni i oligofreni ???? Ako tova beshe stanalo v bg shteshe da ima 1000komentari ot ''''''''bulgari''''''' koito shtqha da opluqt totalno bulgariq ,da kajat che jiveem v nai smotanata strana v sveta, da namesqt mafiqta vuv vsichko tova( bez da znaqt vyobshte kakvo e mafia) i da kajat kolko se radvat che veche ne jiveqt v bg ili che veche chakat denq v koito shte se mahnat ot tazi izvratena i zapadashta strana, v koqto edva li ne ima opasnost decata da si izlizat ot vkushti zashtoto nqkoi pedofil shte gi otvleche...
48
0
 
0
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
Ох! Колко мъка има по света, казва Моканина, т.е. ЙЯовков, бългърина и христианина Йовков. Абсолютния дух, абсолютната идея, а в крайна сметка Иисус стават непрекъснато от в себе си за себе си и това не изключва не само такива, но и по-големи ужаси. И все пак абсолюта е Иисус, юдаизма и исляма, както и други, имат минало, настояще и ограничено бъдеще. Абсолютното бъдеще е абсолютния Иисус. Това бъдеще става по-близко, защото Конфуцианството /Китай най-вече/ е протохристианство. И хайде да не се вайкаме и дърдорим, а да действаме, както ни учи Иисус.
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
nqmam dumi takava jestokost ne bqh 4uval do sega za toq i gelotina e malko