Шамари и псувни по сръбски в парламента

По време на дебатите за бюджета в сръбския парламент се стигна до размяна на псувни и дърпане за косите
29 дек 2008 11:48,
5
Шамари и псувни по сръбски в парламента
Снимка: БГНЕС

По време на дебатите за бюджета в сръбския парламент се стигна до размяна на псувни и дърпане за косите, предаде Фонет.

Лидерът на новосформираната партия Напред Сърбия Томислав Николич хвана за косите депутата от Радикалната партия Сърболюб Живанович.

Преди това Николич от трибуната на сръбския парламент - Скупщината, директно обвини сръбските радикали в съглашателство с управляващите партии.

Според него те са изтеглили всички свои предложения за поправки в закона за държавния бюджет, за да може най-важният закон в държавата да бъде приет без проблеми през днешния ден.

Радикалите реагираха остро на това изказване на Николич и докато той се връщаше от трибуната на депутатското си място, на няколко пъти е бил напсуван от Живанович.

Това е втори инцидент в сръбската Скупщина, в който е замесен Томислав Николич. През 2003 година той раздаде няколко шамара на свой колега.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
А сърбите са много лути! От нищо се палят! Освен това са единствената нация в света, която може да псува така цветисто при това без да се повтарят! В това отношение сме много изостанали! :-)) Затва не се очудвам! То ако там не се бият, къде ще го правят? В английския парламент ли? Нещо не ми се вярва лордовете да си размерят шамари и да се псуват като каруцари след запой!
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Srabska moma zdravo iebe
2
0
 
0
 
! Отговори
Брко преди 15 години
В сръбския се раздават псувни и шамари а, в българския целувки и допълнитилни възнаграждения. Е па ово е стандарт братко!!!!
1
0
 
0
 
! Отговори
Българолюб преди 15 години
Сърболюб Живанович - тези и те не са у ред :) супер име :) Фанатици :)