Какво е да имате връзка с жена Рак

Научете особеностите на представителката на тази зодия
25 фев 2015 08:16, Теодора Драгоева
28
Какво е да имате връзка с жена Рак
Марго Роби; Снимка: Elle

В случай че животът ви се преплете с този на жена Рак, трябва да действате бавно. За всяка дама с този зодиакален знак романтиката е неделима част от любовта – подаръци, цветя, а защо не и романтични бележки. Знайте, че жената с тази зодия не обича да прибързва и ѝ трябва време, за да се влюби.

Щом спечелите нейното сърце обаче, тя се превръща в предана и вярна половинка. Жената Рак може да бъде наранена лесно дори неволно, така че мъжът до нея трябва да бъде тактичен и чувствителен. За да спечелите доверието на дама с тази зодия, също ще трябва да проявите търпение, защото не става толкова бързо.

Характерно за жените Рак е, че когато са влюбени, те дават всичко от себе си и се борят до последно за истинската си любов. Когато те са с правилния човек, разгръщат своя любовен капацитет и биха могли да бъдат изключителни партньори. На подобен етап от връзката очаквайте от тях и много приключения и изненади.

Любовни отношения с жена Рак:

Жената Рак има добър усет за това какво най-много би ѝ подхождало в една връзка. Нейната представа за перфектен мъж е човек, който обича да се гушка с нея на дивана, да гледа телевизия и да отпива от любимото си вино. Нищо не описва по-добре представителките на този зодиакален знак, отколкото мотото: „Домът е мястото, където е сърцето“.

Семейството и приятелите също са важни за жената Рак, макар че домът я кара да се чувства най-сигурна. Често тя може да влиза в ролята на „детегледачка“ в любовните си отношения и макар понякога да иска равенство, няма нищо против ролята си на грижеща се за останалите.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
16
 
! Отговори
RYE преди 8 години
До mdaЗдравейте, търся помощ за едно прелестно създание от зодия Рак и попаднах на страниците на днес.бг. Въпреки, че не знаех че е Рак, описах я в книгата ми за нея, почти 99% от това което се пише. Но се получи и стана точно така както описах в книгата си. Изчезна. С две думи, искам да я върна отново в живота си, защото това бяха най-хубавите мигове в живота ми и бих дал всичко. Ще се радвам ако пожелаете да ми помогнете и ще ви обясня подробно на е-мейл, тук е ограничено. Поздрави. RYE.
24
0
 
14
 
! Отговори
мен преди 8 години
В момента приятелката ми е рак обичам я много и тя казва че ме обича но на моменти не мога да я разбера много е странна....много е раздразнителна ядосва се за глупости кара се с мен... Много рядко показва чувствата си и това ме измъчва много, а аз като го правя се дразни.... Незнам как да се държа с нея...
23
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 18Така красиво говори, само един влюбен Мъж.
22
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На Жената Рак, дали и пука, какво мислят за нея?
21
6
 
15
 
! Отговори
=== преди 9 години
Знайте ли кво? Въобще не ме и?е. Рака трака крака в мрака и що трябва да ми пука кой кого цака?
20
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
istinata za jenite rak ne iskat da naranqvat i da vi kazvat istinata v ochite i edin si tragvat bez da se varnat ili sa go kazali edin pat, vtori pat ne se govori, koi razbral ,koi ne razbral are chao
19
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Съмняваме малко да те е напуснала и след ,това да желае да се връща при теб.Щом веднъж е прекрачила прага и те е напуснала.Трудно може да си я върнеш.Почти не възможно.Щом си допринесъл,това да се случи значи си го заслужаваш.Не ми се вярва да желае да се върне при теб.
18
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Възможно да се от една зодия Рак,но да са коренно различни една от друга.
17
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нестабилни не решителни.Това за Рак? Говорим за две различни Жени очевидно.
16
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен Грешиш, ако е била чиста и откровена, ще да е била овен!
15
9
 
17
 
! Отговори
Stive преди 9 години
Нестабилни емоционално, нерешителни, колебливи, иначе добри, но лицамерието и стремежа им да се харесат на всички е много дразнещ.Моята рачка освен това, което изброих беше и лоша домакина, което страшно ме дразнеше.
14
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лицемер? Не е била Рак.По откровенно създание,надали.Но,очаква същото.
13
4
 
26
 
! Отговори
рАК преди 9 години
Това е най хубавата зодия за жена. Любвеобилни, всеотдайни и добри любовници. Грижат се за дома и децата. Жена Рак - прекрасна и стабилна
12
14
 
21
 
! Отговори
ЕК преди 9 години
Първата ми жена беше рак - страшен лицемер , това ме отврати от нея , нищо че имахме дете вече! Пред мен нищо не ми казва , после пред другите ме оплюва , зад гърба ми ! Както каза един по надолу - разделя се с тебе , после търси да се събирате , малко шашава работа ... Сега съм с жена лъв и се разбираме чудесно вече 8 години ! И аз съм зодия рак .
11
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Същото, каквото и с всяка друга жена. Стига зодиакални простотии, бе!
10
1
 
16
 
! Отговори
senseipetz преди 9 години
До Гошуzwu4i kato moita bif6ata.. ma dus6t kato opisanieto, samo deto e luv.. a sega wmesto ljubov ima samo da pukne6 dano, sled kato ne sme zaedno..
9
1
 
32
 
! Отговори
mda преди 9 години
От мъж рак за жената до него също рак :) - вярно е това което пише. Ако реши да се бори за нещо,за което е решила, че си заслужава (любов, семейство и тн.) не с спира пред нищо. В същото време лесно ранима. И ако не можеш да оцениш какво можеш да получиш от нея и не се бориш за нея един ден ще я загубиш, защото до този ден ще е направила ВСИЧКО възможно да сте заедно. Прави ме щастлив и искам да правя същото за нея. Мили дами продължавайте да ни радвате и обичате независимо от коя зодия сте...
8
1
 
29
 
! Отговори
Скорпион преди 9 години
Чудесни жени са представителките на тази зодия, за разлика от тези със зодия Стрелец, които могат да ти отровят живота!
7
0
 
22
 
! Отговори
Илиян Овена до 6 преди 9 години
Не съм ги обиждал с нищо бе човек. Нищо, че съм овен, разбран съм. И по гайдата им съм ходил, щото бях много влюбен. Ама Диана май избяга, защото на третия месец й заговорих за бебе.
6
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така ли? Аз съм на друго мнение изключително стабилни и уравновесени същества.До тях е спокойствие.Това излъчват.