Алкохолните навици според зодиакалния знак

Как пият различните зодии
28 фев 2015 21:37, Теодора Драгоева
21
Алкохолните навици според зодиакалния знак
Снимка: outnow.ch

Ние всички знаем (или би трябвало да знаем), че хороскопите са пълни с пророчества, на които често не може да се вярва.

Все пак, винаги е интересно да се види дали хората от един зодиакален знак нямат някакви общи характеристики.

Според доста специалисти (най-вече астролози) хората от една зодия имат общи поведенчески черти, което разбира се може и да е обикновено съвпадение.

Ако все пак вярвате в зодиите, може би ще ви е забавно да разберете какво казва астрологията за навиците на пиене на хората от всяка зодия.

Ето ги и тях:
Овен:

Те са известни със своя приятелски маниер. Подпийналият Овен ще скача от познат на познат в заведението, за да провери или да се увери, че всички се забавляват толкова, колкото и той самият. Този човек рядко е в лошо настроение, за това определено търсете представител на тази зодия, ако искате ведра компания за нощен запой.

Телец:

Това е един от най-лоялните астрологични знаци, което значи, че този човек ще бъде ваша опора в нощните забавления. Имайте предвид, че подпийналият Телец може да стане доста упорит, да си измисли свой план за нощта и да не е готов да се съобразява с другите. Тези хора лесно влизат в пиянски свади, затова не е много добре да прекаляват с алкохола.

Близнаци:

Близнаците са известни като многолики хора. Ако излезете да пиете с човек от този зодиакален знак, той може да си промени поведението и настроението няколко пъти до края на вечерта. Бъдете внимателни, когато излизате с такъв човек, защото той може да не иска да се задържате на едно място прекалено дълго. Имайте предвид, че той може да изчезне в даден момент и тотално ви изостави да си пиете сами.

Рак:

Този човек често има нужда от кошче за емоционални отпадъци, особено след като пие. Ако излезете с него на бар, много скоро може да започне да ви плаче рамото или да ви се оплаква от проблемите си.
 

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
Илиян овена преди 9 години
Много точно са написали за Овена. Пийвам си, но имам мярка-не повече от 3 големи. И около мене е купон ;)Вчера в Сърбия ударих 3 дюлеви ракии и се сприятелих с всички в кафаната :)
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аха,значи представи си същите но вече 50 кила по тежки и 30 години по дърти.Някога са били хора сега просто трупат *** и пият между тях.Интересното е че някои които не бяха такива сега с удоволствие и гордост клошареят.Не е от липса на пари повечето от тях са значително по богати от мен.Или по малко бедни.Имат поне по 2 автомобила апартаменти вили и къщи.Просто им харесва да се събират да трупат отпадъци и да се наливат с пиене крещейки пиянски безумия.
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пикльовци и пикли?Къде това в коя държава?Пред входовете се събират клошари и алкохолици.Всякаква ***.И дъртите вампири да си топлят сланините
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре бе ти си знаеш.Просто ти казвам,че отрепките които се събират пред входовете не са млади хори.Младите обичат да се забавляват,не да се събират на тумби и да се алкохолизират.Да си виждал млад човек с трепет да вари ракия? Или да се е наредил на опашка зради водка или бира на промоция.Само дъртите *** пият.Алкохолът е най-вредният гаден и същевременно безмислен наркотик.Никога не ти става хубаво.Независимо колко си употребил-малко или много.Всичко останало е психика.
13
0
 
4
 
! Отговори
Paco-Loco преди 9 години
Аз съм скорпион не употребявам алкохол и никога не съм дори и като ученик,иначе всичко друго е 100 процента вярно което са го написали за моята зодия.Скорпионите сме малко вълци единаци,а не трябва да е така,трябва да споделяме с хората.
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам ,такова нещо луд купон се заформя.Не знам, някой да е ревал на нечие рамо.Лъжа!Измислица!Поредната гнусна долна инсинуация.Преекспониране на нещата.Всички са на алкохолната вълна и емоциите преливат.Върха е!
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
11, не! най-важното е да пиеш до тогава, докато усетиш, че на другия ден няма да си добре. Тоест да си в настроение и в момента в който започнеш да се наливаш...да спреш.
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
за 8Този твой пост трябва да кандидатства за най-тъпият и неадекватен пост за годината.Много малко от младите хора сега не пият?????Муахахахахахаххаах... не само че пият като садрани, но и взимат наркотици за разлика от хората 50-ти, 60-ти 70-ти набор,които само пият.
9
0
 
3
 
! Отговори
До 7 преди 9 години
Ти от коя зодия си?
8
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Читавите хора не пият.Почне ли да кеси по кръчмите или с алкохолиците пред блока-умрела работа.*** деградантите само пият и трупат ***.Странно е,че всички са женени със деца.Очевидно е някакъв вид семейна гордост това.Футбол,политика и много пиене.Добрата новина е ,че много малко от младите следват примера им.Повечето от отрепките са *** родени и откърмени през разцвета на комунизма 60-те и 70-те.Абе тогава що вместо алкохол не са им давали наркотици.Отдавна щяха да са мъртви.
7
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За моята зодия няма нищо! Ууууууууууууууууууууууууууууууу!
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до сандо Глупости! Познавам поне 7-8 човека зодия Риби. Нито един не се напива. Пият по малко с мярка.
5
4
 
13
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
рибите са най-големите пияндуриа за руснаците зодиите нямат значение - всички льокат
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма начин да е така.Хахахахаа.....!!!!!
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-коварната зодия са близнаците. Просто защото наистина в тези хора живеят две противоположности. И докато близнаците от една майка могат да бъдат с еднакви лица и сходни характери понякога, то човек зодя близнак си е човек от едната крайност до другата винаги.
2
4
 
3
 
! Отговори
Death Stalker Scor преди 9 години
Много правилно е описано за нас,Скорпионите.И това ни е една от хубавите черти,че не натоварваме околните с проблемите си,от които много други биха полудели.Също така имаме способността да изслушваме и приемаме насериозно проблемите на близки за нас хора,без това да ни натоварва по какъвто и да било начин.Death Stalker Scorpion
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За 2 от зодиите съм напълно съгласен- за Козирог и Близнаци. Понеже познавам най-много такива приятели на чашка. Близнака е странно животно наистина- докато му е хубаво и се кефи с теб, хваща си дърмите и заминава на друго място....