Каква година ви очаква според личното ви число

Как да изчислите вашето лично число?
28 фев 2015 14:42, Михаела Лазарова
11
Каква година ви очаква според личното ви число
Снимка: freeimages.com

Датата на нашето раждане определя съдбата ни. Когато съберем своите рождена дата, месец и година на раждане получаваме число, което астролозите наричат лично число или лична година. Личното число също дава информация за нашия път в живота. 

Как да изчислите вашето? Например ако сте родени на 1.10.1963 г. Сметката трябва да изглежда по този начин: 1+1+0+1+9+6+3=21. 

След това се събират 2+1 и се получава лично число 3. Вижте какво ви очаква през тази година според вашето лично число. 

Лично число 1 

През 2015 година вашите лидерски умения ще се проявят, ще отстоявате волята си, ще проявявате повече смелост да изразявате своите чувства и мисли. Опитайте се да завършвате всички започнати проекти. 

Слънчевите символи могат да ви помогнат да засилите положителната вибрация. Всички цветове на дъгата и особено жълтите, портокаловите и лилави нюанси, ще спомогнат да привлечете повече положителна енергия към себе си и да засилите вашата мотивация. 

Лично число 2 

През 2015 година тези, които са с лично число 2, ще свържат личността си със своите лични преживявания. Ще имате възможността да подобрите много области в живота ви. Тези от вас, които се занимават със занаят или полагат усилия за развиването на различни умения, ще постигнат успехи. 

Ще имате успешна любов само, ако бъдете упорити. Бъдете внимателни с финансите. Сребърно и всички символи, свързани с Луната, ще ви донесат допълнително положителна енергия.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
мила преди 6 години
Според нумерологията това изчисление определя житейския път... личната година е сбор от датата и месеца и текущата година... числата 11 и 22 не се редуцират до 2 и 4, имат други значения, които тук са пропуснали... и като цяло значенията на числата не са много точни...
То като се пишат статии трябва да се проверява малко... ама как и да е :D
6
0
 
2
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 6 години
До 2,
ако аз съм "кръгла нула" то къде ли си ти?
5
0
 
1
 
! Отговори
Даола преди 6 години
Това не е вярно.Годината се характеризира с число наречено лична година, която е сбор до едноцифрено от рождения ден, месеца и годината 2015. В дадения пример то е 1+10+2+0+ 1+5 =1 . Най-общо означава година добра за начало на някаква дейност.
4
0
 
4
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Пожелавам на всички,които са далеч от България,независимо от...личното им число,здраве,късмет и просперитет.На сънародниците ни тук пожелавам...същото и освен това,част от тези 16 млрд,които бат Бойко ще...разпределя,да стигнат и до нас.
3
2
 
5
 
! Отговори
Математик преди 6 години
Какъв календар да ползвам: китайски, еврейски, григориански, юлиански?
2
6
 
20
 
! Отговори
до Сидни Ав$тралия преди 6 години
Личното ти число е кръгла нула. Ти си една комплексирана кръгла нула с претенции за голяма работа.
1
18
 
7
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 6 години
личното ми число е $
и очаквам следващата финансова година да е още по добра както до сега