Превърнете мисионерската секс поза в любима

Използвайте вибратори
13 мар 2016 23:00, Михаела Лазарова
16
Превърнете мисионерската секс поза в любима
Снимка: outnow.ch

Коя е любимата ви секс поза? Може би не е една. Дали мисионерската е сред онези преживявания, които ви оставят без дъх в спалнята или я намирате за скучна?

Тъй като сексът е разнообразие, винаги има начин да превърнете класическото и недотам интересно, в нещо ново, вълнуващо, което ще ви накара да се чувствате еуфорично. Споделяме няколко малки тайни, с които да превърнете мисионерската секс поза в любима ваша.

Включете секс играчки

Според едно проучване 37% от анкетираните представителки на нежния пол са дали положителни отзиви за мисионерската секс поза, а само 12% са споделили, че успяват да достигнат до оргазъм. Въпреки че тази поза ни дава близост с половинката, повече романтика и можем да посрещаме емоциите на партньора гледайки го в лицето, в традиционната мисионерска поза по-рядко може да бъде стимулиран клиторът.

Хубавото е, че има компактни секс играчки, които могат да се ползват именно когато с любимия ви сте избрали тази секс поза. Докато той прониква във вас, секс играчката стимулира клитора ви. Друг вариант е партньорът ви да постави на пениса си вибриращ пръстен. Това също ще нагорещи страстите.

Дръжте го под "ключ“

Вероятно си помислихте за секс ролеви игри, в които участват и белезниците. Всъщност „ключ“ е един от вариантите на по-разнообразната и интересна мисионерска секс поза. Удоволствието е незабравимо, а проникването максимално дълбоко, което е предпоставка за множествени оргазми.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
9, знайко ли къв си не те знам, а ти кой беше, че ще ми задаваш въпроси, които не ти влизат в работата? Частни, държавни, приватизирани, не се бъркай там, където нямаш място. И без това ме мислиш, за някаква която не съм, така че живей си във филма и си въобразявай каквото ти е удобно, че да се чувстваш щастлив. Разбрахме се, че теб истината не те влече.
9
2
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Брегор, ако искаш да прекратиш комуникацията с мен, моля не отговаряй на коментари, които пиша аз или пък ако има някой лъжец и наглец, който пише от мое име не отговаряй и на него. Не мога да спра лошите хора да се забавляват на мой гръб и не искам да се подвеждаш, че съм аз. Така, че ако искаш да не комуникираш с мен или с който и да е лъжец, просто не ми отговаряй и не се обръщай към мен. А, ако искаш да ти е по-лесно трябва да не влизаш тук. Аз не мога да ти обещая, че няма да пиша.
8
2
 
0
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До ЖенаЖено, искам да прекратя комуникацията с теб. Не ми пиши повече, дори не отговаряй на този пост.
7
2
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
7, добър ден.
6
2
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Брегор, не съм писала тук вчера. Това е първият ми коментар, но виждам, че в 4 се обръщаш към мен. С който и са си писал, не съм била аз. А относно 5, не, не искам нищо да развивам. Написах го по повод нещо, което е останало в миналото и не желая да ровя там повече.
5
3
 
3
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До ЖенаВ темата за прошката те прочетох и ти написах следното:"Уважаема Жена, като че ли разбирам онова което искаш да кажеш за врътването, може би то е предизвикано от неясноти и недостатъчна комуникация? Би ли желала да развиеш темата в нашия частен канал за комуникация?"Ще го направиш ли?
4
2
 
1
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До ЖенаИ какъв е проблема уважаема?
3
2
 
4
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
"Коя е любимата ви секс поза?" - доги
2
6
 
8
 
! Отговори
Емил Николаев преди 8 години
Всяка поза ми е любима,стига гаджето да не е по старо от 25г.
1
2
 
15
 
! Отговори
Жоро преди 8 години
Мише сън не те лови ,акт ти е скучно идвай да видиш аз какви ги знам......