За свекървата с любов! Какво да й подарим за Коледа?

Избирането на подарък за свекървата никога не е лесна задача
12
За свекървата с любов! Какво да й подарим за Коледа?
Снимка: pexels

Избирането на коледен подарък за свекървата никога не е лесна задача. Искаме да поднесем изненада, с която да впечатлим, а не да създадем повод за празнични кавги. Ако все още не сте се спрели на идеи за подарък, вижте няколко добри предложения.

Чайник, кафеварка, кафе машина, домакински уреди – Вашата свекърва със сигурност пие ароматен чай или кафе. Помислете за нови, модерни и практични приспособления, с които да си приготвя любимите напитки.

Почивка на минерални бани – Кални бани, спа процедури... Всяка свекърва би се зарадвала на такава грижа за духа и тялото. Подаръкът е особено подходящ, ако тя страда от артрит или има други здравословни проблеми, за които се препоръчват подобни грижи.

Бижута, аксесоари – Всяка жена, без значение на възрастта харесва хубавите бижута и аксесоари. Колие, нови обици, зимни аксесоари, чанта или пък нов портфейл, възможностите са много.

Поставка за цветя – В магазините за домашен уют ще намерите разнообразни поставки за цветя. Към тях не забравяйте да добавите и една нова саксия с цвете.

Ваучер за фризьор, маникюр, козметик – Отново отбелязваме, че за женската красота няма възраст и че всяка една жена трябва да полага грижи за това. Подарете приятни емоции в бюти салона на вашата свекърва.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Една преди 5 години
Защо ли е това вечно дерби от векове, станало нарицателно и мярка за женска омраза? А може да е толкова простичко с три само чувства - непредубеденост, обич и уважение. Това би породило една спокойна и позитивна атмосфера, така необходима в и без друго напрегнатия живот. И най вече за любимия и на двете -син- съпруг, който в крайна сметка се превръща в жертва на най-важните за него жени.
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не си говоря с моята вещица, а и благодаря на бог , тя живее на 350 км от нас.
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мухоморки - за свекървата с любов!
8
0
 
1
 
! Отговори
ПорЦелан преди 5 години
До Снаха: червената мухоморка не е отровна гъба! Трябва да изядеш повече от 15 големи гъби, шапки и пънчета за да има някаква вероятност да умреш. Ако си хапнеш едно пънче от млада мухоморка умората и болката изчезват.
7
0
 
4
 
! Отговори
ПорЦелан преди 5 години
Паметник от истински мрамор с позлатени букви и цветна снимка. Всичко трябва да бъде балансирано.
6
3
 
8
 
! Отговори
Свекърва преди 5 години
Никога не забравяйте, че всяка настояща снаха, родила момченце - най- голямото бижу, е бъдеща свекърва, и второто, което човек винаги трябва да помни и знае, че каквото посее, това и ще пожъне в живота.
5
1
 
6
 
! Отговори
Ханибал преди 5 години
Аз на моята тъща мисля да и направя жив подарък. Преди 11 години ми даде едно малко хубаво маймунче. Тая година ще й върна една голяма, поостаряла, чепата май.муна..:)))
4
1
 
7
 
! Отговори
the Ghost преди 5 години
Тази година ще подаря на свекървата /тъщата градинска мебел от ковано желязо, а за Йорданов ден ще електрифицирам мебелите
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На свекъра може да подарите нещо скромно, златен часовник или нов автомобил или вила в Австралия.
2
6
 
11
 
! Отговори
снаха преди 5 години
Мили дами, подарете на вашата обична свекърва една топла супа от червена мухоморка,Да и е сладък празника :)
1
4
 
8
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 5 години
А като става въпрос за подарък на тъщата, се сещам за една песен на Б. Окуджава Девять граммов в сердце...