Особености в характера на родените между Дева и Везни

Какви са личностите, родени на прага между тези две зодии
28 авг 2021 13:41, Илияна Николова
2
Особености в характера на родените между Дева и Везни
Снимка: istock

Всяка година на 22 срещу 23 септември зодия Дева е последвана от зодия Везни в астрологичния календар. Немалко хора са родени на тази дата и се намират на прага между два зодиакални знака. Тънката граница на преливане от едната към другата зодия оставя у характера черти и от двете, като това обогатява още повече личността на родените на прага между Дева и Везни. 

 
Хората, родени между Дева и Везни чувстват влиянието и на двата знака в характера си. Има много причини те да са комбинация между двата зодиакални знака, най-вече заради двете управляващи планети, които оказват своето влияние на прага между двата зодиакални знака – Меркурий е управляваща планета на Девата, а Венера на Везни. 
 
Каква е пресечната точка между тези две зодии? Какви са хората, родени на прага между тях?

Дълбок баланс 
 
Везните са символа на кантара, на претеглянето на всичко и способността да правят всяка ситуация по-балансирана. Умеят да го правят и в отношенията си. Те умеят да бъдат дипломатични във връзките си, приятелски, интимни, колегиални, което внася усещане за спокойствие, баланс и хармония в общуването с тях. Везните са символ на равновесие и симетрия. 
 
Девата също носи уравновесеност и земна стабилност. Заедно с равновесието на Везните това прави родените между двата знака дълбоко проницателни, балансирани, уравновесени, стабилни и надеждни. 

Силно изразено естетическо чувство 
 
Девите се управляват от Меркурий, планетата на силното внимание към детайла. Набитото и остро око на Девите им позволява да виждат абсолютно всеки детайл в общата картина. Не им убягват никакви подробности, включително такива, които са невидими за останалите. Естетическото им чувство е свръхразвито. Везните се управляват от Венера, планетата на лукса и вкуса към красотата. Комбинацията между двата зодиакални знака прави хората, родени на прага между Дева и Везни едни истински естети с вродено чувство за изящество и вкус към красивия детайл. 

Изключително развито чувство за справедливост 
 
Родените между Дева и Везни притежават качества на адвокат. Везните, които винаги претеглят всички аспекти, имат вродено чувство за справедливост. Умеят да виждат нещата от всяка гледна точка, като се стараят да взимат обективни решения. Тяхната способност да виждат нещата от различни ъгли, а не само от своята гледна точка, ги прави талантливи дипломати.
 

2
Още от За да се разбираме
Фактори, които правят една жена магнетична за мъжете
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
За да сте магнетични, мълчете като ...... Бъди красива и мълчи(Байрон),това отдавна е на мода по нашите ширини,но някои наистина нямат какво да кажат ,щото са кухи.