5 неща, които вредят на всяка връзка

Общуването е от първостепенно значение за връзките
23 яну 2022 16:32, Михаела Лазарова
9
5 неща, които вредят на всяка връзка
Снимка: Istock

Всяка връзка се развива по свой собствен път. Проблемите, които могат да възникнат, са индивидуални, както и причините за нейния разпад. И въпреки това, има някои неща, които са общовалидни за повечето провали във връзките. Те могат да разбият всяка връзка, да влошат отношенията, дори най-щастливите и хармоничните. Поддържането на безоблачни отношения е трудно, особено ако повтаряте едни и същи грешки във всяка връзка.

Кои са нещата, които унищожават всяка връзка всеки път?

1. Проблеми с доверието.

Много хора страдат от проблеми с доверието по простата причина, че в предишните им връзки доверието им е било предавано. Нормално е да се борите с недоверието, но ако постоянно демонстрирате, че не вярвате на настоящия си партньор без той да е заслужил мнителността ви, това неминуемо ще доведе и тази връзка до крах. Прекалено изморително е за човек постоянно да доказва верността си. Още по-трудно е да се бори с атаките на партньор, който смята, че всеки го лъже без да има доказателства за това.

2. Изневери и ревност.

Ревността може да убие всяка връзка. В някои моменти тя може да поласкае партньора ви, но ако е прекалено болезнена и се проявява в нездравословни граници, това определено е нещо, което би унищожило връзката ви. Изневерите са другата предпоставка за срив в отношенията. Малко са двойките, които успяват да устоят на това предизвикателство и да продължат заедно напред.

3. Трудности в комуникацията.

Общуването е от първостепенно значение за връзките. Ако говорите на различни езици, това ще е пречка за връзката. Ако не споделяте открито, ако лъжете и криете истинските си мисли и намерения, това ще попречи на здравословното развитие на отношенията ви. Ще ви накара да изглеждате по-скоро като съквартиранти, отколкото партньори.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


9
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Най-много пречи незрелостта. Когато и двамата или поне единият все още нямат житейски опит и не могат да преценят с кого се свързват и дали си подхождат, тогава връзката не върви и в повечето случаи се разпада.
3
3
 
2
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 месеца
Когато двама човека запърдят спокойно под един юрган,значи доверието е пълно!
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Верно е.
1
4
 
6
 
! Отговори
Асан преди 3 месеца
Чувам гласове :)))