7 причини някои мъже да предпочитат по-възрастни жени

По-възрастните жени общуват по-лесно
23 мар 2023 23:15, Михаела Лазарова
81
7 причини някои мъже да предпочитат по-възрастни жени
Снимка: Istock

Любовта не познава граници. Когато се появи, тя не се интересува от предразсъдъци и стереотипи. Възрастта е един такъв предразсъдък, който мъчи много хора и им налага спирачки в любовта. Някои мъже обаче не се вълнуват от възрастта и не я приемат като пречка. Те нямат нищо против да се срещат с по-възрастни жени.

Защо някои мъже предпочитат връзките с по-възрастни жени?

6 причини да стоите в нездравословни връзки

По-зрелите жени имат повече опит и не се държат детински

Много мъже възприемат по-възрастните жени като авторитети с повече опит, което предполага по-добър шанс за впечатляващо любовно преживяване в интимен и емоционален смисъл. Зрелите жени имат повече опит с мъжете, което предполага и по-добро разбиране от тяхна страна. По-възрастните жени знаят какво искат и как да го постигнат, често са независими и не са малки мрънкащи принцеси, а това привлича много мъже.

Зрелите жени знаят какво искат

По-възрастните жени са натрупали опит и са осъзнали какво искат от живота и връзките. Те се отнасят сериозно към всичко в живота си за разлика от по-младите дами, които тепърва осъзнават много неща. Зрялата жена има ясна представа какви цели да преследва, а това е изключително привлекателно за повечето мъже.

Фактори, които убиват връзките всеки път

По-зрелите и възрастни жени знаят и какво искат мъжете

Повече опит и зрелост предполагат и повече знание относно мъжете. По-възрастните жени са опознали по-дълбоко мъжката природа, познават добре мъжките желание и нужди, не се нуждаят от толкова насоки, колкото по-младите и неопитни дами. Възрастта и опитът са знак за мъжете, че една по-зряла дама може да използва въображението си, а това ги привлича силно.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 25, 27 Да не би твоята да ти кръшка и да си наел частен детектив, но той да не е свършил работа и научаваш за нейните подвизи само от хвалбите на нейните любовници? Имай предвид, че мъж на място не се хвали на всеослушание с тези неща, особено ако те са злепоставящи за жената. Така че, помисли дали има нещо вярно в това, което чуваш. Ако случаят е такъв, де. Може да не сме разбрали какво искаш да кажеш.
22
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изводът е, имайте си каки за секс, но не позволявайте на хитруши да ви използват и с други цели. По-зрялата жена е не само по-опитна секс-партньорка и разбирачка на мъжката психика, но е и по-ловка манипулаторка. За разлика от младите кифли тя няма да ви досажда, но ако е използвачка, няма да усетите как ще ви извади душата с памук и ще ви накара да мислите, че по своя воля правите неща, от които тя печели.
21
7
 
1
 
! Отговори
Във втория случай преди 1 година
има кака използвачка, 7 г. по-голяма от един, за когото говорят, че бил навремето хубаво момче инженерче. Съсед ни е. На 28 г. се запознал с тази, била вече разведена и с дете в гимназията. Тя се хвалела, че го използва за секс-партньор, но възрастните съседи помнят, че два пъти седмично я е посещавал все с пълни пазарски торби. Майка му дори пращала някакви да заплашват каката, защото искала да го ожени подходящо момиче. В крайна сметка този сега е сам, а по-старата му изгора е вече над 70 г.
20
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
, който той наследил от родителите си. Продал го за много долари и си живели нашироко в най-трудните за България години. После го накарала да продаде друго жилище, пак наследено, да купи на нейно име маломерен апартамент, а останалите пари изпапали. Сега са продали и неговата вила, която била в баровски район и строена навремето като за по-специални хора. Сега тя е на 83 г., той е на 80 и няма нищо на свое име, но е осигурил нея и пак са с много пари от вилата. Браво на бабето!
19
2
 
3
 
! Отговори
Знам 2 такиваСлучая преди 1 година
На едната баба шапка й свалям. Всички казват, че някога е била много красива. Развела се два пъти. Има едно дете от първия брак. Към края на соца, година преди да се пенсионира /тогава се пенсионирали на 55г./ успяла да омае мъж 2-3 години по-млад от нея, ерген и син на дипломати, които вече били починали. И хитрушата прехвърлила своя апартамент на детето си, заживяла с този и щом се пенсионирала, накарала го да се преместят във вилата му и да продадат огромния апартамент в центъра, който той
18
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интригата се завъртя и се отече . Следенето не даде резултат. Подслушването продължава. Дава храна единствено за мъжките клюкарки.
17
6
 
3
 
! Отговори
Марио преди 1 година
женен съм за млада жена и си пасваме другите не ми харесват моногамни
16
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интригите нещо не сработиха. Следенето не даде резултат. И какво остана. Мъжки клюкарки. По лошо от мъжки ...
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 21 Разбирам те. Много са момчетата, които са амбицирани да натрупат повече бройки. Искат от девойката всичко, но не си правят труда нито да я ухажват, нито да й осигуряват развлечения в свободото време. Правят, струват, подреждат срещите така, че да правят секс и после чао, имал някаква работа. Може да те използва с години, но не се обвързва, а ти пропиляваш периода, в рамките на който си най-привлекателна и желана.
14
2
 
6
 
! Отговори
До 11 преди 1 година
Не е лесна. Тя те е преценила и чак тогава е дала знак, че я интересуваш. Получи ли от теб ответна реакция, няма да губи време за продължителен флирт, а направо преминава към действие и не те разочарова. Ако е на 40 г., много добре знае каква е разликата между младеж на 25 г. и нейния 50-годишен съпруг.
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Използвачът от моята младаст
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До В. Кой?
11
0
 
20
 
! Отговори
До Причините са пове преди 1 година
Не става въпрос някой да се занимава с връстници на баба си. Ако си 25-30-годишен, знаеш с какви глезли си късаш нервите. Огромни претенции, прави си сметката за сватба още от първата среща, превзема се, пилееш пари, време и мераци и накрая се връцва без да сте стигнали до същественото, защото не си обещал да се ожените. Ако е с 5-10 години по-възрастна от теб, но добре поддържана и със стегнато тяло, какво ти пречи ЕГН-то й? Тя не чака от теб брак, а качествен секс.
10
2
 
2
 
! Отговори
В. преди 1 година
Както го помня. Страхлив и подъл.
9
3
 
5
 
! Отговори
Причините са повече преди 1 година
1. Имаш име Макрон2. Имаш име Макрон3. Имаш име Макрон и т.н.
8
4
 
15
 
! Отговори
Поздравления, Мише! преди 1 година
Мише, този път си написала стопроцентови истини. Най-младите, а също и глyпaвuтe кокошки да прочетат този материал поне три пъти и то много внимателно. После да си направят изводи, ако могат.
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо те попиташ
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки си има занятие
5
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стари чанти,..... ама със запазен цип.
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
не са това причините, по-измислени няма