Кара Делевин ще бяга от клишето "модел-актриса"

Чаровният британски топмодел позира за списание WSJ
27 май 2015 19:17, Теодора Драгоева
0
Кара Делевин ще бяга от клишето "модел-актриса"
Снимка: WSJ

Кара Делевин няма нужда от представяне. Можем да видим лицето ѝ в много рекламни модни кампании и върху кориците на известни списания. А скоро ще я виждаме и на големия екран.

След около два месеца ще бъде премиерата на филма „Paper Towns“, в който на Кара е поверена главната роля. За никого не е тайна, че освен успешен модел, британката има амбиции да се превърне и в успешна холивудска звезда.

Кара има участие и в други филмови продукции, сред които "London Fields" (с Джони Деп), "Tulip Fever" и "Suicide Squad" (с Уил Смит, Джаред Лето и Марго Роби). Освен киното и модата обаче, Делевин изпитва страст и към музиката.

За всички тези неща блондинката говори пред списанието WSJ, чиято юнска корица краси. Фотосесията е черно-бяла, а снимките са заснети от Даниел Джаксън.

Преди да ги разгледате обаче, прочетете някои от акцентите от интервюто на Кара Делевин:

За недостатъците на модната индустрия: "Ужасно е да живееш в свят, където някой ти се обажда и ти казва, че напоследък ходиш много по партита и трябва да отслабнеш. Това ме ядосва. Ако някой не иска да ме наеме, да не го прави!".

За това, че е поставила филмовата си мечта на заден план, за да преследва модна кариера: "Основно се отказах от актьорството, защото да си намеря агент беше невъзможно. Всички ми казваха: "Ти си просто модел".

За това, че разширява кариерата си и излиза от стереотипите: „Не искам да бъда клишето „модел-актриса“.

За това колко зле се е почувствала, когато филмът „Beach Boys“ (в който е имала участие) се отменя: "В модата, ако някой друг получи работата, аз си мисля: „Да, разбира се, има толкова много по-добри модели“. Но що се отнася до актьорството – човек се привързва към всяка своя роля".

За това какво ѝ е казала Риана за отменения филм "Beach Boys": "Всичко се случва с причина. Ти ще ми се обадиш след седмица или две и ще ми кажеш, че съм била права".

За това по какъв начин социалните мрежи са помогнали на кариерата ѝ: „Ако ги нямаше тях, аз нямаше да съм постигнала всичко това. Ако бяхме през 90-те години на миналия век, нямаше да бъда супермодел“.

За надеждите ѝ да запише свой музикален албум: "Хората ще бъдат изключително критични, така че аз си мисля, че той трябва да бъде невероятен".

А сега посетете галерията на Тialoto.bg и разгледайте всички снимки на Кара Делевин – лицето, което няма нужда от представяне.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари