Влади Въргала не спира битката с алкохола

Актьорът в проект с приятеля си Август Попов
26 яну 2017 18:16, Петя Славова
19
Влади Въргала не спира битката с алкохола
Снимка: LOVE style

Влади Въргала разкри в интервю, че продължава битката си с алкохола. "Аз съм един нормален човек, който може да пие, може и да не пие. Но ако го направи, трябва да внимава как. Наясно съм, че алкохолът не ми е приятел.

Дори на най-близките си хора аз съм причинявал отвращение. Виж колко е абсурдно! Целият ми живот е бил подчинен на това да направя света по-добро място, но в моментите, когато алкохолът ме е водил, аз ставам пълната си противоположност", споделя Влади пред списание Love style.

Актьорът признава, че му се насълзили очите, когато негови колеги написаха трогателно писмо за добрината му и го публикуваха в интернет. Той не знае кой е авторът, но си дал сметка, че след като тази публикация предизвикала такъв отзвук, значи, онова, което е правил, е имало смисъл.

Влади не крие обаче, че апартаментът, който заложи, за да снима филма си „Шменти капели“, до ден-днешен не е на него и на семейството му.

Вижте още за Влади Въргала в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 7 години
Да попитаме защо още от ВИНПРОМ не са го поставили в алеята на първенците !
16
5
 
14
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Браво за успехите в алкохолната подготовка. Дано постигне делириум и заслужи престижното звание "Горький пропойца".
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ИзвънземенДобре, че Александра се грижи за Ласкин...иначе не го виждам
14
1
 
5
 
! Отговори
предложение до Влади преди 7 години
Арсенал Казанлък търси оператори на машини и предлага обучение+ редовно заплащане и ваучери за храна. Владито стига е давал интервюта, а да отива и да бачка - в малките градове наемите са ниски и може да си доведе и бездомното семейство. От работа на смени няма да му остава време за пиянство. Стига с тия лигавщини и стига е търсил мекото на хляба!
13
5
 
21
 
! Отговори
Извънземен преди 7 години
Абе и Иван Ласкин е пукница, ама никой не му сипва с големия черпак, нали? Спрете да говорите лошо за Влади. Който не го познава, той само може да плюе. Влади е скромен човек с голямо сърце, да знаете. Рядко са такива като него. Колкото до алкохола - никой не се е пропил от хубаво. Човека си има проблеми, щом е посегнал към чашката, значи проблемите са големи. И не са малки - заложи си жилището за да направи нещо което да харесвате... а вие? Вижте се само.
12
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За жалост такава е- и ще бъде- съдбата на всички тарикати,номен- и клати-ку-рчици, които още от преди 1989г се гаврят с реално, а не ментално трудещите се!Да си спомним кои бяха авторите и изпълнителите в "пиеската" на кукурясаните за "аварията в АЕЦ"Козлодуй"!Тар-икатстващите политически и държавни престъпници в управлението на държавата и соросоидалните ***- интелектуалци в СМИ и културата- всички ще получат полагащото им се възмездие!А и гьолът в Белене ги чака!Има БОГ!Идва Трамп!
11
5
 
8
 
! Отговори
??? преди 7 години
Авантаджия ....
10
4
 
11
 
! Отговори
тоз пък кой е преди 7 години
Този не беше ли някакъв артист който беше изразител на перверзното разбиране на комунистите за честните и работливи хорица които се опитваха с труда си да започнат частен бизнес? В моето съзнание той е останал като идеолог на мутрите.
9
2
 
20
 
! Отговори
а преди 7 години
всички се борим с алкохола, аз унищожавам поне две бутилки за седмица но напразно, не се свършва тази чума. вижте руснаците за тях всеки ден е война:)
8
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
мина му на тоя времето
7
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво!А на льохманите които са се изцвъкали тук, като последните двама преди мен им желая те да се борят щом знаят много.
6
4
 
8
 
! Отговори
Бакхус преди 7 години
Като му харесва , да си цоцка !
5
19
 
26
 
! Отговори
:) преди 7 години
Води страхотна битка с алкохола. Докато не изсмуче и последната бутилка няма да спре да се бори.
4
9
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трудно е отказването от алкохола, но не и невъзможно. Не му гледайте на човека чашката, а вижте какво голямо сърце има.
3
9
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По татово време имаше алкохол имаше и пиячи но всички доживяха до 75 г. Но тогава алкохола беше истински и най важното в ресторантите го разреждаха с водичка. Така че никой не е прекалявал с градусите! А сега ментета на път и под път. Даже този в магазина една бутилка носих на един приятел в лабораторията се оказа 50 % от съдържанието е менте спирт. Смесват го и по този начин удрят печалбата. А това че черният дроб заминава на кино никой не го интересува. Важна е печалбата. Така е в капитализма
2
27
 
24
 
! Отговори
Шабан Шаулич преди 7 години
От утре ! Те ,алкохолиците веки ден се отказват от утре...***...
1
41
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И защо трябва да се интересувам от неудачите на един алкохолик ?